| Rundāles dārza svētku pikniks | |
|
+6Suigintou Hachikuro Vadien žurka-žurka 1213 zeloco 10 posters |
|
Autors | Ziņojums |
---|
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Rundāles dārza svētku pikniks Piektdiena Jūnijs 21, 2013 12:00 pm | |
| Tiekās kur: will upd Cikos: will upd Uz pasākumu dodās: - Vadien (un piedāvā vietas mašīnā, šobrīd brīvas: 1 vieta) - Zptesburka (aizņem 1 vietu mašīnā) - Hachikuro (aizņem 1 vietu mašīnā) Uz jaut. zīmes: - 1213 ------------------------ Kādu laiku atpakaļ Vadien ieminējās, ka mēs varētu uztaisīt pikniku/fotosesiju Rundāles pilī. Tā tēma kaut kā dabīgi uzsūcās un pazuda, bet imo tagad būtu īstais laiks. 29. jūnijā Rundāles pilī būs Dārza svētki -> http://rundale.net/darza-svetki-29-junija/Varētu mēs savākties un aiceļot ārpuse Rīgas. Ko sakāt? Tā sanāk 6diena. Manuprāt,būtu forši, varētu ņemt līdzi draugus un ģimenes, kas grib c: Skatos kā nokļūt, visizdevīgāk Caur Bausku ar autobusu ~2.80 Ls vienā virzienā(Var mēģināt sarunāt ar auto, ja kādam ir iespējas un tad metamies par benzīnu) Nezinu vaim mēģinām taisīt kaut ko tematisku, bet ja taisām, tad visticamāk, ka baroka tēmā (vai savās variācijās par to), jo pils ir barokāla.
Pēdējo reizi labojis zeloco Ceturtdiena Jūnijs 27, 2013 10:42 pm; labots 3 reizes | |
|
| |
1213 fabric
Number of posts : 221 Location : Rīga Registration date : 09.12.12
| |
| |
1213 fabric
Number of posts : 221 Location : Rīga Registration date : 09.12.12
| Tēma: Re: Rundāles dārza svētku pikniks Sestdiena Jūnijs 22, 2013 9:12 am | |
| jā, bet tikai kur lai izrauj tādu krāšņu tērpu, tāda man gan nekā mājās nav.. | |
|
| |
žurka-žurka handsewn
Number of posts : 565 Age : 38 Registration date : 08.10.12
| Tēma: Re: Rundāles dārza svētku pikniks Sestdiena Jūnijs 22, 2013 10:14 am | |
| Mhm, man arī nebūtu nekā piemērota, ko vilkt | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Rundāles dārza svētku pikniks Sestdiena Jūnijs 22, 2013 3:40 pm | |
| Nevajag jau neko over the top. Var vnk variāciju ar tēmu c: | |
|
| |
Vadien needles
Number of posts : 26 Location : Dark Wonderland Registration date : 24.02.12
| Tēma: Re: Rundāles dārza svētku pikniks Trešdiena Jūnijs 26, 2013 2:09 pm | |
| es braukšu *_* par tērpu - don`t worry! tagat ārā ir pārāk karsti lai valkāt kaut ko sarežģīto, tapec iesaku vienkārši ģērbties viegl-ērti un braukt lai atpūsties un redzēt kaut ko jaunu, ka ari labi pavadit laiku and to have some fun! :yay:kamer vasara vēl nav beigusies.
vel man liekas ka būs labi ja visiem būtu lidz litussargs pret sauli, 1 ūdenī un jebkurš ērts paklājiņš. es centīšos vienoties par mašīnu, tad bus 2-3 vietas, ka ari nebūs grūti pieņemt ūdenī visiem, un citas nepieciešamās lietas varesim salikt mašīnā. | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Rundāles dārza svētku pikniks Trešdiena Jūnijs 26, 2013 3:03 pm | |
| Ū! Es piesakos uz vietu mašīnā, ja kas Un, starp citu, es tieši šodien iedomājos par to pašu - too hot to care | |
|
| |
žurka-žurka handsewn
| Tēma: Re: Rundāles dārza svētku pikniks Trešdiena Jūnijs 26, 2013 6:25 pm | |
| Vietas mašīnā uz izķeršanu? Vai var tikt tikai par blatiem? Ja var, es arī labprāt pieteiktos uz kādu no šīm vakantajām vitām..? | |
|
| |
Hachikuro thread
Number of posts : 76 Registration date : 26.06.09
| Tēma: Re: Rundāles dārza svētku pikniks Trešdiena Jūnijs 26, 2013 7:00 pm | |
| Jā,es ar labprāt gribētu kādu vietu mašīnā :I | |
|
| |
Suigintou machine sewn
Number of posts : 760 Age : 32 Location : Why So Serious? Registration date : 20.04.08
| Tēma: Re: Rundāles dārza svētku pikniks Trešdiena Jūnijs 26, 2013 9:02 pm | |
| aish pēc mana izlaiduma diena, I will be lazy xD and I dont like to travel alone =3= and I have nothing to wear ehh | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Rundāles dārza svētku pikniks Trešdiena Jūnijs 26, 2013 11:21 pm | |
| NOES! D: Šodien uzzināju, ka 6dien svinam tēvam dzimšanas dienu D: Tā kā es atkrītu :C Nu bāc, es jau tā biju sapriecājusies ;n; </3 | |
|
| |
žurka-žurka handsewn
| Tēma: Re: Rundāles dārza svētku pikniks Ceturtdiena Jūnijs 27, 2013 4:33 am | |
| Zeloco, žēl, ka nebūsi... Bet, tā kā neesi vienīgā, kas netiec - varbūt pasākumu iespējams atlikt par vienu nedēļu? Vai arī tad savukārt citi netiks? | |
|
| |
Vadien needles
Number of posts : 26 Location : Dark Wonderland Registration date : 24.02.12
| Tēma: Re: Rundāles dārza svētku pikniks Ceturtdiena Jūnijs 27, 2013 4:24 pm | |
| ehh.. =_= es varu atlikt uz nedēļu, bet ne tā ka pec nedēļu atcelt vēl uz nedēļu ХD tad par mašīnu mēs varam vienoties nākamnedēļ, jo tagad tas vairs nav aktuali ja kads iskritis nedēļas laikā. un vietu var aizņemt jebkurš, tur nav nekādu sakaru ar blatu | |
|
| |
žurka-žurka handsewn
| Tēma: Re: Rundāles dārza svētku pikniks Ceturtdiena Jūnijs 27, 2013 8:03 pm | |
| Ā, nu es esmu braucējs (un piesakos uz vietu mašīnā) neatkarīgi no tā, kurā nedēļas nogalē brauc. Starp citu, cik jāmetas benzīnam? Vai par to vēlāk domās? | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Rundāles dārza svētku pikniks Ceturtdiena Jūnijs 27, 2013 10:28 pm | |
| Kas vēl atkrīt? Būšu k-ko palaidusi garām. Edit! Palaidu garām Sugintou komentāru, gomen *bows* Bez tam, braukšanu jau var atlikt, bet Rundāles dārza svētkus gan nē | |
|
| |
žurka-žurka handsewn
| Tēma: Re: Rundāles dārza svētku pikniks Piektdiena Jūnijs 28, 2013 4:52 am | |
| Varam taisīt paši savus svētkus Nē, man taču vienalga, kad to pasākumu rīko, tikai tā iedomājos, ka pēc nedēļas varbūt vairāk cilvēku tiks. Negribēju izjaukt pasākumu ar savu jautājumu Tad kad beigu beigās braucam? | |
|
| |
zanmon fabric
Number of posts : 112 Age : 32 Location : Rīga Registration date : 20.03.13
| Tēma: Re: Rundāles dārza svētku pikniks Piektdiena Jūnijs 28, 2013 8:38 am | |
| Vēl vakar pa dienu biju plānojusi doties uz šo pasākumu, bet vakarā nobījos no saaukstēšānās, ko esmu apķērusi aizvakar ar galvas diskomfortu, ka labāk ļaušu ķermenim tomēr nedaudz atpūsties [ nu gan prasīgs - miegu grib, ak ] kā arī tikko atcerējos, ka man sestdienas pusdienlaikā ir tas suņu projekts, meow. Tā ka, ja dodaties - ceru redzēt bildes, jo atceros, ka tur ir smuki un jo smukāk ar smukiem cilvēkiem!^^ | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Rundāles dārza svētku pikniks Sestdiena Jūnijs 29, 2013 3:03 pm | |
| | |
|
| |
žurka-žurka handsewn
| Tēma: Re: Rundāles dārza svētku pikniks Sestdiena Jūnijs 29, 2013 3:20 pm | |
| Jā, es tagad jūtos vainīga pie šitā nevajadzēja jautāt, vai nevar pasākumu atlikt | |
|
| |
Dīvainīte fabric
Number of posts : 117 Location : Rīga Registration date : 08.08.12
| Tēma: Re: Rundāles dārza svētku pikniks Sestdiena Jūnijs 29, 2013 10:48 pm | |
| Jāskatās, kā man ar jauno darbu, vai neieliek maiņu, bet tā jau izklausās forši, ka man arī gribētos | |
|
| |
platformene Petticoat
Number of posts : 1399 Age : 34 Location : cave of spleen Registration date : 10.09.07
| Tēma: Re: Rundāles dārza svētku pikniks Pirmdiena Jūlijs 01, 2013 3:36 pm | |
| ūū.. šito varam 18. jūlijā? vai 28. jūlijā? Pasākumu nav, bet brauciens būtu skaists. | |
|
| |
Dīvainīte fabric
Number of posts : 117 Location : Rīga Registration date : 08.08.12
| Tēma: Re: Rundāles dārza svētku pikniks Pirmdiena Jūlijs 01, 2013 3:44 pm | |
| Heh, dabūju darbiņu dziesmusvētkos un vēl nedēļu pēc tam ir Devilstone. Un pēcāk visticamāk man pamatdarbā liks maiņas. Mjā, pagaidām esmu uz pelnīšanu noskaņojusies vairāk kā uz izklaidēm :/ | |
|
| |
platformene Petticoat
Number of posts : 1399 Age : 34 Location : cave of spleen Registration date : 10.09.07
| Tēma: Re: Rundāles dārza svētku pikniks Pirmdiena Jūlijs 01, 2013 3:58 pm | |
| Ja kas, dzirdēju, ka būs pasākums Rundāles pilī arī agrā rudenī. | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Rundāles dārza svētku pikniks Pirmdiena Jūlijs 01, 2013 7:26 pm | |
| Cerams, ka vismaz uz rudeni spēsim sataisīties Nebūs arī tik karsti un varēs pucēties (es zinu, esmu apmāta ar pucēšanos - sue me! ) | |
|
| |
žurka-žurka handsewn
| Tēma: Re: Rundāles dārza svētku pikniks Pirmdiena Jūlijs 01, 2013 8:01 pm | |
| Tad tomēr arī šīs nedēļas nogalē nē? | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: Rundāles dārza svētku pikniks | |
| |
|