Mēģinu bišķi patīrīt savu garderobi un atbrīvot vietu jaunām lietām. Domāju iemest te, pirms mēģinu bīdīt uz ārzemēm.
aptuvenajam priekšstatam man ir XS/S izmērs drēbēm, apavi 38/39 (25 cm)
Vari piedāvāt savas loli lietas (skati wishlist posta apakšā), principā izskatīšu visu, kas iekrīt zem classic/casula/gothic lolita, der arī classic-sweet, bet ne rozā.
Pricipā viss ir OBO (or best offer), tā kā variet piedāvāt savas cenas)
Pelēks loli mētelis no KidsYoYo ~S, bet skati izmērus~ 50 ls (orģināli pirku par ~80 + shippings) OBO
- silts, ziemas. Staigāju visu pagājušo ziemu bez problēmām
- ar noņemtām detalām (bantes ar kristāliem, ja atradīšu, tad pievienošu klāt)
- kažociņš ir nomainīts, jo izskatījās pārāk noskratis, nav noņemams, bet nu var noārdīt, apakšā samta krādziņa
- pogas jāmaina vai jāpārvelk
Oriģinālsaite ar vairāk info un izmēriem (standart size):
http://www.qutieland.com/product.php?id=209Pelēki ādas šņorzābaki ~39~ 30 Lvl OBO
- siltie ziemas, ar vilnas oderi
- ar vecinājuma efektu
- nedaudz pleķi no sāls, bet vecinājuma efekta dēļ tos tik ļoti neredz
Melni samta ziemas zābaki 39 varbūt pat 40 izm15 lvl
- ļoti silti un super-ērti (kilometri noieti un sajūta kā čībās
- sāls pleķi
Redzami bildē augstāk un te:
Brūnas oxford tipa ādas kurpes 40~10 Lvl OBO
- valkātas, bet, kā jau ādas kurpes knapi var redzēt novalkājumu
- superērtas, atzīšos šitās man vienmēr bijušas par lielu, bet TIIK ērtas, ka toreiz pirku anyway.
Bodyline bantīškurpes 24.5 cm ~38/39
~12 Lvl
-praktiski ļoti maz valkātas
Gaiši brūni (kamieļkrāsas) šņorzābaki uz zoles teikts 37, bet es teiktu drīzāk 38/39~15lvl
- Papēži nedaudz pavalkāti, bet vēl ļoti daudz dzīvības palicis iekšā
- ideāli spīmpankam
"Stripper shoes" Ādas ar plastmasa koka imitācijas zoli 39- TIIK ērtas, you have no idea
- var patēlot cacu vai nedaudz pačakarēties (uzvilkt krustus) un uztaisīt medmāsiņas kurpes.
Gaiši brūna ādas somiņa (kamieļkrāsas)ideāli, ja mainītu pret kaut ko līdzīgā izmērā (vegan friendly)
Varam mainīties - mana wishliste ->
http://pinterest.com/zeloco/boards/ priekšstatam, kas man patīk