Veronika fabric
Number of posts : 213 Registration date : 16.11.09
| Tēma: spider web tights Svētdena Jūlijs 07, 2013 2:32 pm | |
| Kādā Lv veikalā ir iespējams tādas iegādāties? Skatījos pa internetu-vai nu man neveicas atrast normālus saitus vai kā- bet shipings ir baigi dārgs + pārsvarā visur rakstīts- one size. kur ir vsp garantija, ka man derēs? xD jo esmu diezgan gara un LV zeķbikses pērku vislielākos izmērus, kas vsp ir Nezinu sūtīt vai nē, jo negribas izmest naudu par to, kas man varētu nederēt.. ja nu vienīgais tiešām būtu maza cena, tad varētu noriskēt. Varbūt kāds ir kkur manījis- kādā LV veikalā vai internetā par daudz maz ok cenām? | |
|
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: spider web tights Svētdena Jūlijs 07, 2013 3:17 pm | |
| Man ir tieši šitādas (pirku, kad biju ārzemēs). Viņas no tāda dīvaina materiāla taisītas. Tās tumšākās līnijas ļoti slikti staipās, bet tās gaišākās pārāk labi padodas un tajās vietās tās pat izstaipās, pēc mazgāšanas gan atkal savelkas, bet, kad tajās staigāju, tad tās pat nedaudz šļūk nost (jo izstaipās un neatiet atpakaļ formā, grūti izskaidrot ) Un tas onesize varētu arī garākām nederēt, es parasti ņemu kādu 1 vai 2 izmēru zeķenēm, attiecīgi pēc materiāla (esmu ~168 cm) un šitās man ir tieši tieši. Dažreiz pat nedaudz jāstīvē un jāuzrausta, jo šķiet par īsu (parasti pēc mazgāšanas), bet nu tas materiāls, kā jau teicu, ir tāds dīvains, tad tās atkal izstaipās un šķiet nedaudz par lielu, jo šļuk nost.. Vēl variants, ka tu nopērk parastās un uz tām uzzīmē vai nu ar auduma marķeri vai krāsu tos tīklus. TL;DR - ne pārāk labā kvalitātē, iesaku atrast alternatīvu no elastīgāka materiāla. Reku šeku Fantasmagoriā atradu -> http://www.fantasmagoria.eu/cobweb-pattern-net-tights šitās izskatās, ka ir labas (elastīgas; līdz ar to būs arī tas one size patiesāks, man no tāda materiāla ir mežģīnenes un super elastīgas un noteikti iet līdz 4 izmēram), bez tam šipings no LT varētu nebūt ūber. | |
|
Veronika fabric
| Tēma: Re: spider web tights Svētdena Jūlijs 07, 2013 3:36 pm | |
| tnx par ieteikumu, vienīgais tās, ko ielinkoji nav tik smukas.. xD nē nu var jau izšūt vienīgais tas prasīs laiku, pacietību un darbu un nav garantijas, ka sanāks labi, heh, tad jau redzēs.. | |
|
žurka-žurka handsewn
Number of posts : 565 Age : 38 Registration date : 08.10.12
| Tēma: Re: spider web tights Svētdena Jūlijs 07, 2013 6:47 pm | |
| | |
|
Nihil fabric
Number of posts : 235 Location : Smilškaste. Registration date : 19.01.09
| Tēma: Re: spider web tights Svētdena Jūlijs 07, 2013 6:59 pm | |
| | |
|
Veronika fabric
| Tēma: Re: spider web tights Svētdena Jūlijs 07, 2013 7:31 pm | |
| zaptesburka, kostīmos jau skatījos, tur nebija gluži tādas, bet tāpatās- tnx visiem par ieteikumiem Nihil, super, tieši tādas kā gribēju, pietam LV un lētāk nekā sūtot no ārzemju saitiem wooohooo nezinu vai man derēs tas mistiskais one size, bet nu vismaz nav graujoši dārgi | |
|
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: spider web tights Pirmdiena Jūlijs 08, 2013 1:52 pm | |
| | |
|
Sponsored content
| Tēma: Re: spider web tights | |
| |
|