| Matu vēsture | |
|
+25Nihil kjeepa.nr88 Urban_Fairy monta Kawaii_nora Trisha. Paranoid. elemainel Lirika. Marionette Black Angel romance Stihija masq 5FF Harajuku_girl^^ platformene Betty valante Shade_de_Monesko Mazais whisper Silhouette Selene zeloco 29 posters |
|
Autors | Ziņojums |
---|
monta needles
Number of posts : 33 Registration date : 25.12.07
| Tēma: Re: Matu vēsture Ceturtdiena Oktobris 16, 2008 3:59 pm | |
| Diemžēl laika gaitā visas pazudušas nezinu vai izdosies atrast, starpcitu es domāju skūt matus līdzigus kā tev zeloco un krāsot zilus ar zaļiem
Pēdējo reizi labojis monta Ceturtdiena Oktobris 16, 2008 7:12 pm; labots 1 reizi | |
|
| |
monta needles
| Tēma: Re: Matu vēsture Ceturtdiena Oktobris 16, 2008 4:52 pm | |
| Starpcitu es vēl nespēju atrast frizieri kurš būtu gatavs taisīt tādu frizūru | |
|
| |
Urban_Fairy stitches
Number of posts : 351 Age : 36 Location : Alastona Registration date : 22.09.07
| Tēma: Re: Matu vēsture Ceturtdiena Oktobris 16, 2008 5:08 pm | |
| Paranoid, nu jā - ir bijusi vēlme krāsot, taču žēl matus bojāt. Reiz ļoti gribēju melnus, bet tagad nožēlotu, ja man tādi būtu, tā kā priecājos, ka mani toreiz atrunāja. Patlaban gribas sarkanus, bet es mēģinu pārbaudīt savu lēmumu, ļaujot tam nostāvēties Jā, lūk tieši no šīs atkarības jau man arī ir bail | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: Matu vēsture Ceturtdiena Oktobris 16, 2008 5:48 pm | |
| Man jau labu laiku nav skuvuma.. Esmu vienmēr ar mieru izpalīdzēt šādā gadījumā Man ir viss vajadzīgais (ieskaitot pieredzi) tā kā vari doties pie manis PM? Urban Fairy - piekrītu par atkarību bet tas ir izslimojams ^^ Vismaz nav nekādu nožēlu vecumdienās Bez tam pastāv mūsdienu wonderi - pieliekamie mati (ne tikai tās kakainās šķipsnas, bet arī fantastiskie šinjoni un matu treses), piepinamie dredi, bez tam matus var sapīt bizītēs katrai piepinot to pašu sarkano krāsu. Apmierināsi savu vēlmi un nesabojāsi matus ^^ | |
|
| |
Harajuku_girl^^ machine sewn
Number of posts : 772 Location : Mie Registration date : 23.09.07
| Tēma: Re: Matu vēsture Ceturtdiena Oktobris 16, 2008 6:16 pm | |
| ak dievs, man ir rozā dredi garumā līdz lāpstiņām, visi kas rīt uz emilie welcome štukošanu redzēs | |
|
| |
Marionette needles
Number of posts : 35 Age : 33 Registration date : 08.09.08
| Tēma: Re: Matu vēsture Ceturtdiena Oktobris 16, 2008 6:26 pm | |
| Tagad mana nelielā matu vēsture No bērnības man ir bijuši ļoti gari un dabīgi gaiši mati,ar laiku tie tapuši īsāki un tumšāki.Tad tie tika pārkrāsoti sarkani un tādi palika labu laiku,līdz es izdomāju nogriezt augšējos matu(līdz 7 cm)bet apakšējos atstāt tādu nelielu ļipu:)Tad tie tika pārkrāsoti blondi-lillā un kkas no ruda,tā kā izskatījos kā lLeldienu ola:) Lai no kā tagad tie apakšējie mati ir pārtapuši pa pusei savos,pa pusei mākslīgos 8 dredos. Es nezinu,ko lai iesāk ar pārējiem matie,kuri ir apm 15 cm gari.Gribētos jau visu galvu ar drediem,bet mamma mani laikam tad padzīs no mājas.Varbūt vienkārši nogriezt? Būtu jauki,ja man kko ieteiktu! | |
|
| |
Urban_Fairy stitches
Number of posts : 351 Age : 36 Location : Alastona Registration date : 22.09.07
| Tēma: Re: Matu vēsture Ceturtdiena Oktobris 16, 2008 7:03 pm | |
| Zeloco - jā, doma nav slikta par piepinamiem matiem , nāks laiks, nāks padoms, varbūt kādreiz saņemšos uz ko jaunu ^^ | |
|
| |
kjeepa.nr88 stitches
Number of posts : 380 Age : 37 Location : citur Registration date : 13.09.07
| Tēma: Re: Matu vēsture Sestdiena Novembris 29, 2008 8:11 pm | |
| Īsa manu matu 'vēsture'. Vidusskolā krāsoju matus rižus un turēju garumā līdz pleciem, vēlāk pārgāju uz īsākiem un melniem. Lielākoties tomēr tie bija īsāki (nodzinu - paaugās, atkal griezu nost etc) Tad sadomāju, ka gribu atkal savu savu īsto matu krāsu un dzinu nost pavisam īsus Tagad jau pāris mēnešus dzīvoju ar grebeni, tas arī ir pagaidām dumākais, ko esmu darījusi ar matiem katru dienu gan tā augšā netaisu, jo pārak ķēpīgi un laikietilpīgi, vnk 'atgalaužu' atpakal. | |
|
| |
platformene Petticoat
Number of posts : 1399 Age : 34 Location : cave of spleen Registration date : 10.09.07
| Tēma: Re: Matu vēsture Sestdiena Novembris 29, 2008 9:53 pm | |
| fooorši lai gan pirmie man ļoti iet pie sirds (man vienkārši ļoti patīk īsi, melni meitenīgi mati) pārējie arī interesanti. grebene feina | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Matu vēsture Svētdena Novembris 30, 2008 5:27 am | |
| I vote grebene! Labaakais izgudrojums, ko var uztaisiit uz galvas Otraa bildee super izskaties! | |
|
| |
Marionette needles
Number of posts : 35 Age : 33 Registration date : 08.09.08
| Tēma: Re: Matu vēsture Pirmdiena Decembris 01, 2008 8:38 pm | |
| Tā grebene ideāla!!! | |
|
| |
Nihil fabric
Number of posts : 235 Location : Smilškaste. Registration date : 19.01.09
| Tēma: Re: Matu vēsture Otrdiena Janvāris 20, 2009 10:36 pm | |
| Ar maniem nekas ipas ari nav bijis,bet saksim no sakuma...
Berniba.Blondi un cirkaini mati.Ar laiku mati pataisnojas.Protams visu laiku bija cholka.2.klase man mamma nogrieza totaali iisus(eh,ka butu kada bilde,tik ierecami),3.klase ieraudziju,ka vienai meitenei ataudeta cholka un celins pa vidu.Tadi man ari bija.4.klase visi taisni lidz pleciem.6.klase man pa augsu bija dabigie,pa apaksu kirsu sarkani.7.klase tas pats tikai vel tada pasha krasa skipsnas un vel blondas skipsnas.aaaa,6.klase nogriezu slipo cholku(ieraudziju viena meitenu grupas plakata).Tad septitas klases beigas nokrasoju sokolades brunas ar mazgajamo krasu,dienu pirms skolas beigsanas tumsi bruni.Pirma 8.klases mati bija ataugusi un saknes izskatijas ka sirmi mati.Tad izbalinaju blondas skipsnas un tad vairs ar matiem neko nedariju,ataudzeju.Pirms 9.klases ka vienmer,apaksejos nokrasoju sarkanus,rudens beivlaika virs sarkanas u zem dabigajiem(pelecigi)nokrasoju blondus.Gribeju redet ka izskatas,jo u izlaidumu gribeju blondus(balta kleita jau ir,un gribejas Merilinas Monroe stila friceni),bet tgda domaju par sarkaniem un to drizi ari izdariishu....
Pēdējo reizi labojis Nihil Pirmdiena Augusts 04, 2014 7:07 pm; labots 1 reizi | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Matu vēsture Otrdiena Janvāris 20, 2009 11:11 pm | |
| whoa! peedeejaas 3 bildees - nekad nepateiktu, ka vien un tas pats cilveeks :O | |
|
| |
Meitene needles
Number of posts : 40 Age : 29 Registration date : 04.01.09
| Tēma: Re: Matu vēsture Trešdiena Janvāris 21, 2009 4:14 pm | |
| Secinājums: Mati spēj mainīt ārieni. | |
|
| |
masq handsewn
Number of posts : 576 Location : hyperbola Registration date : 09.09.07
| Tēma: Re: Matu vēsture Trešdiena Janvāris 21, 2009 7:27 pm | |
| sākšu no jaunākajām matu pārvērtībām: 2008. gada jūnijs. mākslīgie dredi. 2008. gada maijs. violeti mati. 2008. gada aprīlis. melni un sudrabbalti mati. 2007. gada decembris. dabīgie mati / zili matu gali 2007. gada vasara. dabīgie mati / sarkani matu gali kā nu bez grebenes ar izskūtiem sāniem 2007. g. Depo, discotheque necronomicon #2 tikko nogriezta čolka. izbalējuši blondi no visām iepriekšējām krāsām.. 2007. gada aprīlis zili mati. 2006. gada rudens. blondi mati. rezultāts tika iegūts ļoti traumējot matus, tie pārbalinājās, kā rezultātā vēlāk mati samazināja krietni savu garumu nolūztot/nogriežot 2005. gada rudens. tiek ataudzēta dabīgā matukrāsa, atstājot matu galus kādi tie nu bijuši. 2005.gada jūnijs. atbrīvošanās no melnās matu krāsas, saknes krāsojot košā biešu krāsā : D 2003. gada rudens. pirmo reizi izsūti sāni un nokrāsoti violeti. 2003. gads. pirms šiem matiem vēl bijuši blondi, un pēc šiem vēl daudzās citās krāsās (zili, rozā..) Pašlaik mani mati ir melni ar pabalējušu violetu toni | |
|
| |
Nihil fabric
| Tēma: Re: Matu vēsture Trešdiena Janvāris 21, 2009 7:47 pm | |
| Velns,cik superigi Vislabak man patika tie melni ar sudrabbaltajiem. | |
|
| |
monta needles
| Tēma: Re: Matu vēsture Trešdiena Janvāris 21, 2009 7:57 pm | |
| masq man patīk tava matu vēsture | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Matu vēsture Trešdiena Janvāris 21, 2009 8:28 pm | |
| peedeejaa bilde - ftw! :O nekas nepateiktu, ka tu! Man ļooooati patīk, kā izskaties '07 dec | |
|
| |
Meitene needles
Number of posts : 40 Age : 29 Registration date : 04.01.09
| Tēma: Re: Matu vēsture Trešdiena Janvāris 21, 2009 9:04 pm | |
| Aww.. 3. un 4. bilde fav. Pārējās arī ir ok. Diezgan iespaidīga matu vēsture tev. Ko esi domāju iesākt tālāk? | |
|
| |
Paranoid. stitches
Number of posts : 463 Age : 32 Registration date : 14.10.07
| Tēma: Re: Matu vēsture Trešdiena Janvāris 21, 2009 9:36 pm | |
| O, riktīgi forši. Skatos un brīnos, kā tā var, ka, vismaz manuprāt, visi griezumi un krāsojumi piestāv. Nav neviena tāda par kuru varētu sacīt, ka izskatās neriktīgi. Tiešām interesanta matu vēsture. | |
|
| |
Nihil fabric
| Tēma: Re: Matu vēsture Ceturtdiena Februāris 19, 2009 6:13 pm | |
| so,šodien noķepēju sarkanus....gribēju koši sarkanus,bet man tik viena kastīte bija,otru nevarēja nevienā veicī izraut...... | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Matu vēsture Piektdiena Marts 20, 2009 2:11 am | |
| nenoturējos... man mājās principā nevar turēt matu krāsas... O.o violets, zils, gaishi un tumshi zaljsh + dabīgā = nearly a rainbow! | |
|
| |
platformene Petticoat
Number of posts : 1399 Age : 34 Location : cave of spleen Registration date : 10.09.07
| Tēma: Re: Matu vēsture Piektdiena Marts 20, 2009 4:55 pm | |
| RAWRG cik fANTASTISKI!! ļoti tās krāsas. tā kā pāvs | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Matu vēsture Piektdiena Marts 20, 2009 7:19 pm | |
| starp citu - jaa, es to ar shoriit pamaniiju, nu ka pāvs | |
|
| |
Trisha. sketch
Number of posts : 15 Registration date : 17.08.08