Pirmais alternatīvai modei veltīts forums Latvijā! |
|
| kautrīgā un mazrunātīgā | |
| | Autors | Ziņojums |
---|
vivianna needles
Number of posts : 28 Age : 32 Registration date : 13.08.13
| Tēma: kautrīgā un mazrunātīgā Otrdiena Augusts 13, 2013 7:24 pm | |
| Sveicināti burvīgie AlternativeFashion biedri! Nezinu, ko par sevi rakstīt, reģistrējos, jo patīk viss, par ko iet runa šajā forumā (kas jau ir pašsaprotami). c: Ļoti patīk lolita (un visi tās paveidi), kā arī goth, punk utt. Protams, ne viss man pašai piestāv, tapēc mīlu skatīties, pētīt un zīmēt. Lasu manga, šad tad skatos anime. c: Daudz zīmēju, gleznoju, nodarbojos ar grafiku. Patīk viss skaistais, mīlu dzīvi un priecājos. Esiet laimīgi!
/ceru, ka "iepazīšanos" iepostoju pareizajā sadaļā? ... >/////< | |
| | | nightmarrre thread
Number of posts : 56 Age : 25 Location : Teika Registration date : 28.06.13
| Tēma: Re: kautrīgā un mazrunātīgā Trešdiena Augusts 14, 2013 8:39 am | |
| Sveika mūsu pulciņā. Par sevi neko daudz nevaru pastāstīt.. ;D Patīk dažādi alternatīvie stili,pagaidām nevienam no tiem nepiederu.. Ceru,ka lasot šī foruma ziņas,iepērkoties pie šiem cilvēkiem un citur,laika gaitā arī es kļūšu par gotu vai lolitu | |
| | | Koneko needles
Number of posts : 34 Registration date : 14.06.13
| Tēma: Re: kautrīgā un mazrunātīgā Trešdiena Augusts 14, 2013 10:17 pm | |
| Sveika! Liels prieks par vēl vienu cilvēku, kam pazīstamas japāņu multenes un komiksi~♥
(ノ゜ω゜)ノ | |
| | | zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: kautrīgā un mazrunātīgā Ceturtdiena Augusts 15, 2013 9:32 am | |
| Sveivināta bariņā! Kāda mūzika tev patīk? | |
| | | vivianna needles
| Tēma: Re: kautrīgā un mazrunātīgā Svētdena Augusts 18, 2013 10:20 am | |
| - zeloco rakstīja:
- Sveivināta bariņā!
Kāda mūzika tev patīk? Klausos daudz ko (pēc garstāvokļa), nav konkrētu žanru. Uz doto brīdi iemīļotākās grupas - Mśm (elektronika), Muse, The Cure, Deathstars, Nine Inch Nails, Florence and the Machine, Gorillaz, Placebo, Radiohead ... Patiesībā viss iespējamais. Vari ko labu ieteikt, kas būtu jādzird? c: | |
| | | vivianna needles
| Tēma: Re: kautrīgā un mazrunātīgā Svētdena Augusts 18, 2013 10:23 am | |
| - Koneko rakstīja:
- Sveika! Liels prieks par vēl vienu cilvēku, kam pazīstamas japāņu multenes un komiksi~♥
(ノ゜ω゜)ノ o /// w /// o wiiiiiii~~~ kādas manga Tu lasi, kādas anime tev patīk? c: uz doto brīdi esmu sajūsmā par Attack on Titans anime versiju (un jā, esmu viens no tiem cilvēkiem, kas nespēj iegaumēt oriģinālnosaukumus >n< ) | |
| | | Nemesis needles
Number of posts : 24 Location : Riga Registration date : 04.04.12
| Tēma: Re: kautrīgā un mazrunātīgā Svētdena Augusts 18, 2013 11:35 am | |
| - vivianna rakstīja:
uz doto brīdi esmu sajūsmā par Attack on Titans anime versiju (un jā, esmu viens no tiem cilvēkiem, kas nespēj iegaumēt oriģinālnosaukumus >n< ) Čau O jā, Shingeki no kyojin (es gan anglisko nosaukumu gandrīz vienmēr sajaucu, man vienkārši pierasts, ka vietā, kur skatos animes, nosaukumi parasti nav angļu val.) laikam ir viena no pēdējā laika the best animēm. | |
| | | Koneko needles
Number of posts : 34 Registration date : 14.06.13
| Tēma: Re: kautrīgā un mazrunātīgā Svētdena Augusts 18, 2013 12:01 pm | |
| - vivianna rakstīja:
- o /// w /// o
wiiiiiii~~~ kādas manga Tu lasi, kādas anime tev patīk? c: uz doto brīdi esmu sajūsmā par Attack on Titans anime versiju (un jā, esmu viens no tiem cilvēkiem, kas nespēj iegaumēt oriģinālnosaukumus >n< ) Arī skatos Shingeki no Kyojin! (Katru 7dienu uzsāku kā ar obligāto literatūru kopā ar brokastīm) Vēl no jaunās sezonas patīk Watamote \o/ Bet skatos arī jauno Monogatari sezonu, Gin no Saji, jauno Genshiken, Fate rip-off'u un jauno Rozen Maiden. Bet mūžīgie favorīti ir One Piece, Utena, Nana, Gundam 00, HunterxHunter, Loveless, D.Gray-man un Pandora Hearts | |
| | | zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: kautrīgā un mazrunātīgā Otrdiena Augusts 20, 2013 12:04 pm | |
| Forši! Vnk esmu nosecinājusi, ka pēc mūzikas gaumes var ļoti daudz pateikt par cilvēku ^^ Nu, kādas vēl citas viņiem varētu būt intereses un tā c: Domāju, ka tev varētu patikt arī Robots in Disguise c: | |
| | | Sponsored content
| Tēma: Re: kautrīgā un mazrunātīgā | |
| |
| | | | kautrīgā un mazrunātīgā | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs nevarat atbildēt tematos šajā forumā
| |
| |
| |
|