| Dalamies informācijā, kur kas smuks redzēts? (Drēbes utt.) | |
|
+61213 Suigintou Nemesis zeloco Undead žurka-žurka 10 posters |
|
Autors | Ziņojums |
---|
night iridescence thread
Number of posts : 85 Location : Rīga Registration date : 19.10.12
| Tēma: Re: Dalamies informācijā, kur kas smuks redzēts? (Drēbes utt.) Otrdiena Decembris 09, 2014 11:51 pm | |
| laba ideja ielikt savus profilus. manā tik pagaidām nekā vairs nav | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: Dalamies informācijā, kur kas smuks redzēts? (Drēbes utt.) Otrdiena Jūnijs 30, 2015 3:27 pm | |
| | |
|
| |
žurka-žurka handsewn
Number of posts : 565 Age : 38 Registration date : 08.10.12
| Tēma: Re: Dalamies informācijā, kur kas smuks redzēts? (Drēbes utt.) Otrdiena Jūnijs 30, 2015 4:48 pm | |
| Glīti zābaciņi. Gandrīz vai būtu motivācija sarosīties humpalas izstaigāt, tikai līdz algai vēl - ui, cik tālu... | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Dalamies informācijā, kur kas smuks redzēts? (Drēbes utt.) Trešdiena Jūlijs 01, 2015 1:10 pm | |
| Tieši iedomājos, ka tev varētu patikt. Tik neatcerējos vai tev bija tāds pats kājas izmērs kā man vai ne.. > . < | |
|
| |
žurka-žurka handsewn
| Tēma: Re: Dalamies informācijā, kur kas smuks redzēts? (Drēbes utt.) Trešdiena Jūlijs 01, 2015 5:26 pm | |
| Nē, nē, es tikai kā vērotājs no malas komentēju, tā man reti, kuri apavi der un ir ērti, jo vajag ar platu purngalu. Un vispār dodu priekšrou drusku stabilākiem, masīvākiem. (Laikam beidzot tuvojos tam mentālajam vecumam, kad sāk vairāk piedomāt par apģērbu pielietojamību un atbilstību pašam, pirms mesties pirkt visu, kas izskatās smuks ) | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Dalamies informācijā, kur kas smuks redzēts? (Drēbes utt.) Trešdiena Jūlijs 01, 2015 6:08 pm | |
| Uz kurpēm man gan laikam nekad tā vājība nezudīs | |
|
| |
žurka-žurka handsewn
| |
| |
žurka-žurka handsewn
| Tēma: Re: Dalamies informācijā, kur kas smuks redzēts? (Drēbes utt.) Svētdena Oktobris 18, 2015 2:34 pm | |
| | |
|
| |
liega fabric
Number of posts : 172 Age : 37 Location : Rīga Registration date : 14.09.12
| Tēma: Re: Dalamies informācijā, kur kas smuks redzēts? (Drēbes utt.) Svētdena Novembris 22, 2015 2:18 am | |
| | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Dalamies informācijā, kur kas smuks redzēts? (Drēbes utt.) Svētdena Novembris 22, 2015 4:21 pm | |
| Es skatos, ka viņiem vispār kaut kādas 50% atlaides korsetēm? tur gandrīz visas underbust par 35 eur! Un free shipping? damn! | |
|
| |
liega fabric
| Tēma: Re: Dalamies informācijā, kur kas smuks redzēts? (Drēbes utt.) Svētdena Novembris 22, 2015 9:37 pm | |
| Tur jāskatās bildē piegriezums tai korsetei vai uz apakšu ir platāks... Man šķiet, ka vienu tādu biju pasūtījusi, bet pēc tam pārdevu, jo nav ērti un arī vidukli neizformē. Iesaku par šo cenu skatīties waist cincheru's, tiem ir ļoti labs efekts un arī ļoti ērti kustēties, jo minimāli nospiež ribas | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Dalamies informācijā, kur kas smuks redzēts? (Drēbes utt.) Pirmdiena Novembris 23, 2015 1:40 am | |
| Man personīgi tās parastās underbust vienmēr par garu manam torsam bijušas, cik mēģināts, tā kā es tik uz waspies un waist cincheriem skatos c: | |
|
| |
Nihil fabric
Number of posts : 235 Location : Smilškaste. Registration date : 19.01.09
| Tēma: Re: Dalamies informācijā, kur kas smuks redzēts? (Drēbes utt.) Svētdena Decembris 06, 2015 11:36 pm | |
| Varbūt kāda pēdējā laikā kādā nostūrī ir manījusi kleitu 50's gadu stilā? | |
|
| |
zanmon fabric
Number of posts : 112 Age : 32 Location : Rīga Registration date : 20.03.13
| Tēma: Re: Dalamies informācijā, kur kas smuks redzēts? (Drēbes utt.) Pirmdiena Decembris 07, 2015 2:25 am | |
| Pa lielām naudām uz vietas Rīgā, nezinu kas tieši tur ir īpašs (Latviešu dizaineri?) ir LaVita Boutique ;D | |
|
| |
Nihil fabric
| Tēma: Re: Dalamies informācijā, kur kas smuks redzēts? (Drēbes utt.) Pirmdiena Decembris 07, 2015 7:48 pm | |
| Ja zinātu, vai to kleitu uzvilkšu vairāk kā vienu reizi, tad varētu pat ieguldīt naudu, bet tikai uz vienu balli nebūtu gudri. | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Dalamies informācijā, kur kas smuks redzēts? (Drēbes utt.) Otrdiena Decembris 08, 2015 12:42 am | |
| Humpalās, imo var atrast. Konkrētas nepateikšu, bet esmu redzejusi un var pameklēt ne tikai kleitas, bet svārkus un sakombinēt, lai izskatās kā kleita. Ja patīk šūties, tad saules griezuma svārkus nav pārāk grūti uztaisīt. | |
|
| |
žurka-žurka handsewn
| Tēma: Re: Dalamies informācijā, kur kas smuks redzēts? (Drēbes utt.) Otrdiena Decembris 08, 2015 6:57 pm | |
| | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Dalamies informācijā, kur kas smuks redzēts? (Drēbes utt.) Otrdiena Decembris 08, 2015 8:54 pm | |
| | |
|
| |
Nihil fabric
| Tēma: Re: Dalamies informācijā, kur kas smuks redzēts? (Drēbes utt.) Otrdiena Decembris 08, 2015 11:28 pm | |
| Paldies par palīdzību, tās kleitas skaistas, bet ne mans izmērs, bet pēc būtības tā ir, pašai vajag "parakņāties" un gan jau atradīšu. Blūze un svārki arī kā ideja pastāv, bet šoreiz vairāk vēlētos kleitu (izvēlīgums dažreiz man iegriež ) | |
|
| |
žurka-žurka handsewn
| Tēma: Re: Dalamies informācijā, kur kas smuks redzēts? (Drēbes utt.) Trešdiena Decembris 09, 2015 8:04 pm | |
| Atgriežoties pie pamattēmas - Āgenskalna KiloMax humpalās redzēju šādu PunkRave mēteli, L izmēru: Un netālajās Humana platu jostu no zeltīta dermatīna (laikam taču) ar melnu miroņgalviņu rakstu... | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Dalamies informācijā, kur kas smuks redzēts? (Drēbes utt.) Trešdiena Decembris 09, 2015 11:21 pm | |
| Ou! Naiss! Tas mētelītis izskatās super awesome | |
|
| |
liega fabric
| Tēma: Re: Dalamies informācijā, kur kas smuks redzēts? (Drēbes utt.) Trešdiena Decembris 09, 2015 11:28 pm | |
| - žurka-žurka rakstīja:
- Atgriežoties pie pamattēmas - Āgenskalna KiloMax humpalās redzēju šādu PunkRave mēteli, L izmēru:
Un netālajās Humana platu jostu no zeltīta dermatīna (laikam taču) ar melnu miroņgalviņu rakstu... Jopcik, mans izmērs! Cik maksāja? | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Dalamies informācijā, kur kas smuks redzēts? (Drēbes utt.) Trešdiena Decembris 09, 2015 11:55 pm | |
| Viņiem uz svaru - kurā dienā ej, tamā cenā būs. Uz mēneša beigām lētāk, bet jāskatās vai kāds cits nenogrābj. Reku izcenojums: http://kilomax.lv/sistema/ | |
|
| |
liega fabric
| Tēma: Re: Dalamies informācijā, kur kas smuks redzēts? (Drēbes utt.) Ceturtdiena Decembris 10, 2015 1:18 am | |
| - zeloco rakstīja:
- Viņiem uz svaru - kurā dienā ej, tamā cenā būs. Uz mēneša beigām lētāk, bet jāskatās vai kāds cits nenogrābj.
Reku izcenojums: http://kilomax.lv/sistema/ Ā, tā pati ķēde, kurā tās "manas" netīrās drēbes tirgo | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| |
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: Dalamies informācijā, kur kas smuks redzēts? (Drēbes utt.) | |
| |
|
| |
| Dalamies informācijā, kur kas smuks redzēts? (Drēbes utt.) | |