| gaiši zila matu krāsa | |
|
|
Autors | Ziņojums |
---|
Veronika fabric
Number of posts : 213 Registration date : 16.11.09
| Tēma: gaiši zila matu krāsa Svētdena Novembris 03, 2013 1:01 pm | |
| varbūt kāds var ieteikt gaiši zilu matu krāsu ar kuru krāsojot mati sanāk gaiši zili nevis zaļi? mana draudzene krāsoja ar šo uz blondiem matiem, bet sanāca zaļi.... http://haircrazy.com/product/peacock-blue/bet gribējās jau lai ir tā ka tajās bildēs.. | |
|
| |
platformene Petticoat
Number of posts : 1399 Age : 34 Location : cave of spleen Registration date : 10.09.07
| Tēma: Re: gaiši zila matu krāsa Svētdena Novembris 03, 2013 11:48 pm | |
| | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: gaiši zila matu krāsa Trešdiena Novembris 06, 2013 12:05 am | |
| 1) pārliecinies, ka mati patiešām ir balti nevis dzelteni, jo dzeltens + zils = zaļš Tumšākiem toņiem vienalga, bet gaišajiem ļoti redz - atkarībā cik ļoti mati ļaujas vajag parasti (pēc savas pieredzes saku, man ziemeļnieku pelēkbrūnie) 2x balināt (ne uzreiz, bet tā ar nedēļas atstarpi) un krāsot uzreiz pēc 2 balināšanas neliekot nekādus kondicionierus (lai matā labāk ieēdas krāsa).
2) ja gribi kā bildē (tirkīzkrāsa nevis gaišzili), tad Manic Panic Atomic turquoise Ja gribi gaiši zilus, tad royal blue vai midnight blue + kondicionieris, lai dabūtu tieši tik gaišus cik gribi. Man bija viena matu krāsa, kas tādus sky blue tonī krāsoja (vidējais aritmētiskais starp tirkīzu un gaišzilu), bet es neatceros firmu, tepat, man liekas, kādai dāmai arī pārdevu, jācer, ka ieraudzīs tematu un atgādinās kas par firmu bija. Manā arsenālā ir arī tāda krievu Tonik matu balzāms zilā krāsā, es izmantotu to + kondicionieri, lai dabūtu gaišzilus, bet cik saprotu to ir grūti atrast/vairs nav iespējams atrast (pirku centrāltirgū pirms saviem 5-6 gadiem)
| |
|
| |
Veronika fabric
| Tēma: Re: gaiši zila matu krāsa Ceturtdiena Novembris 07, 2013 4:50 pm | |
| paldies par ieteikumiem Zeloco, nu jā dzelteni blondi nevis balti blondi tāpēc laikam arī sanāca zaļi Tonika pārdodas tgd origo tunelī, bet tur ļoti maza izvēle un nav zils.. a es nesapratu par to kondicionieri...tu viņu liec klāt krāsai vai kā? | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: gaiši zila matu krāsa Ceturtdiena Novembris 07, 2013 9:02 pm | |
| Tu to kondicionieri lieto, lai atšķaidītu to krāsu un padarītu to gaišāku (think watercolor + water). Parasti krāsa, ko iejauc ir what you get (varbūt mazak "potenta", ja krāsa pati par sevi īsti labi neturas, ar MP parasti problēmu nav (vismaz turot visu nakti, kā es to parasti daru)). Bet nu jā, iesaku vēlreiz pabalināt (tieši ar "zilo" balinātaju, tas nedaudz labāk noņem dzeltenumu no matiem, vēl variants pēc balināšanas iemočīt gaiši violeto toneri, bet tad, imo, mats sliktāk krāsu ņems pretī (sajauc violeto ar zilo? Vai ņem zilo ar violetu zemtoni? Should work) | |
|
| |
Veronika fabric
| Tēma: Re: gaiši zila matu krāsa Sestdiena Novembris 09, 2013 6:12 pm | |
| a kādu tu kondicionieri liec? vai tas pilnīgi vienalga? | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: gaiši zila matu krāsa Otrdiena Novembris 12, 2013 1:43 pm | |
| | |