| You think I'm freaky.. | |
|
|
Autors | Ziņojums |
---|
1213 fabric
Number of posts : 221 Location : Rīga Registration date : 09.12.12
| Tēma: You think I'm freaky.. Sestdiena Februāris 08, 2014 3:18 pm | |
|
Pēdējo reizi labojis 1213 Trešdiena Oktobris 05, 2016 1:45 pm; labots 1 reizi | |
|
| |
liega fabric
Number of posts : 172 Age : 37 Location : Rīga Registration date : 14.09.12
| Tēma: Re: You think I'm freaky.. Sestdiena Februāris 08, 2014 3:37 pm | |
| Zilie mati bija vislabākie Man pašai arī gribas nokrāsot pusi galvas citā krāsā, bet tam vēl briestu, man matu pārmaiņas nāk ļoti ļoti lēnām | |
|
| |
1213 fabric
| Tēma: Re: You think I'm freaky.. Sestdiena Februāris 08, 2014 3:49 pm | |
| Man matu pārmaiņas pēdējos gadus nāca tā - (atkarībā no līdzekļiem), ka krāsa mainījās katru otro mēnesi, vismaz. Kas ilgāku laiku ir noturējušies uz manas galvas, tie ir melnie. Un mazāku laiku tie zilie. Bet tā - ir sarkani, apnīk. Pēdējoreiz, piemēram, sarkanie vispār bija labi ja 2 nedēļas - izbalēja neglīti | |
|
| |
liega fabric
Number of posts : 172 Age : 37 Location : Rīga Registration date : 14.09.12
| Tēma: Re: You think I'm freaky.. Sestdiena Februāris 08, 2014 4:02 pm | |
| Sarkanā un rudā ir tās, kas izmazgājas visātrāk. Tā kā es "sēžu" uz sarkaniem/rudiem jau vairāk kā gadu, tad nav tik traki, krāsa ir jau pietiekami ieēdusies | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: You think I'm freaky.. Svētdena Februāris 09, 2014 1:42 am | |
| Es nevaru būt adekvāta šajā jautājumā, bet man vislabāk arī zilie *ir zilo matu fanāts* Bet man šķiet, ka tie arī tev labi piestāv, jo uzreiz izceļas acu krāsa un tā.. Sadomājos, ka to pēdējo frizūru (kas man gan traki tieši patīk!), ja nepatīk tā frizūras normalitāte, es tos visus nomālētu zilus. Stilu un griezumu atstātu tādu pašu, tikai zilā krāsā Vispār gribētu sev kaut ko līdzīgu, plānoju uz siltāku laiku atkal visu šķipīt nost un sāku domāt varbūt pat iešaut ilgviļņus (tādus "lielos", ne omīšu sīkos ), skatos un priecājos, kā tev lokojas mati c: Man taisni kā lineāls, nekādi ruļļi neturas.. :c ps. smējos par tiem "zeloco zābakiem" | |
|
| |
1213 fabric
| Tēma: Re: You think I'm freaky.. Svētdena Februāris 09, 2014 9:17 am | |
| Zeloco - paldies par komplimentiem. Būs gan jāapbēdina tevi tajā sakarā, ka man mati ir taisni kā lineāls jo tā frizūra bija dienā, kad arodenē man sataisīja to čupakapru uz galvas - pārāk sievišķīgs sakārtojums manam noskaņojumam. par taviem matiem - patīk tava dabīgā matu krāsa. Dabīgie toņi (ne-krāsoti dabīgie, bet vienkārši savi mati) tādiem interesantiem cilvēkiem kā tu ir retums parasti jau visiem patīk sabliezt visādu blondo vai nezin ko, jo kur ir tāda meitene, kas neko ar saviem matiem nav darījusi es iedomājos tikko kā tev izskatītos zili, ilgviļņu mati - mierīgi varēto patēlot Mārdžu Bumjē no Simpsoniem bet tā vispār lokaini piestāv (vai sprogaini), cik te kurās dažās bildēs vakar paskatījos. | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: You think I'm freaky.. Svētdena Februāris 09, 2014 1:28 pm | |
| Hah, tad tev tie traki labi turās Tie dabīgie jau vairāk bija piespiedu kārtā.. Man jau kādu laiku matu gali ir ombre zili c: (nu dabīgie pāriet zaļganīgi zilā un tas zilā tonī). Nevarēju tomēr nociesties un esmu sapratusi, ka zilā tomēr man tīri dvēseliski patīk un ir "mana". Un, nāksies tevi apbēdināt - tieši pirms tam bija ombre blondie gali :DReku, pēc pieklājīga cilvēka izskatos pat: Mārdža gan nesanāks, jo domāju ļoti maz uz galvas atstāt (domāju kaut ko līdzīgu ala Mailija Sairusa (yes, I know, don't judge me )) un tikai to "pirkšķīti" salokot, lai nav katru dienu jācīnās ar veidošanu.. Nu tā es vismaz to esmu iedomājusies | |
|
| |
1213 fabric
| Tēma: Re: You think I'm freaky.. Svētdena Februāris 09, 2014 9:55 pm | |
| | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: You think I'm freaky.. Trešdiena Februāris 12, 2014 12:39 am | |
| Classic Hahah, tumbrl Toč, pat neiedomājos But yeah, tas kādu laiku atpakaļ, tagad jau cits c: Also, I'm back to pants, so I'm not a lady anymore :c | |
|
| |
1213 fabric
| Tēma: Re: You think I'm freaky.. Trešdiena Februāris 12, 2014 10:08 pm | |
| Classic pants.. or punk pants? Bikses kā parastas bikses vai rūtainas vai kaut kas kičīgs? :3 | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: You think I'm freaky.. Ceturtdiena Februāris 13, 2014 11:19 pm | |
| Plain black skinny jeans. Nothing worth mentioning, really.. ar kaut kādu non-descript džemperi vai hoodie.. Man vnk darbā apģērbam jābūt "sportiskam" un tas ir tuvākais, ko atļaujos vilkt. Kaut gan jūtos tur kā mājas drēbēs Man tas šķiet neparasti, tāpēc, ka iepriekš ļoti "pucējos", kad gāju uz darbu un tagad tur ierasties kaut vai regular svārkos ir tā dīvaini, tīri setinga dēļ.. Gan jau ar laiku "noraušos no ķēdes" un uzvilkšu arī svārkus, jo darba devēji nekādus komentārus vai negatīvas ievirzes nav teikuši par maniem zilajiem matiem un domāju, ka arī vēlāk, kad nogriezīšu (un gan jau, ka nokrāsošu beidzot visus zilus), vai vilkšu kaut ko "ne po reglamentu" neko daudz arī neteiks. As long as it doesn't mess with the work c: | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: You think I'm freaky.. | |
| |
|
| |
| You think I'm freaky.. | |
|