rūperts sketch
Number of posts : 3 Age : 36 Location : jelgava Registration date : 01.03.14
| Tēma: labs jauns mētelis Piektdiena Marts 07, 2014 6:39 pm | |
| | |
|
1213 fabric
Number of posts : 221 Location : Rīga Registration date : 09.12.12
| Tēma: Re: labs jauns mētelis Sestdiena Maijs 24, 2014 9:30 am | |
| Netaisos pirkt, bet padalīšos ar iespaidiem - šonedēļ man atdeva īstās ādas mēteli. Kurš pirms nez cik gadiem bija pirkts par 200 ls. Tā meitene pamainīja stilu un atdeva man līdzi arī visādas ķēdes, aproces, dzelkšņus, garo salokāmo gredzenu ar spicumiņu galā. Tagad apmēram tāda lieta, ka nezinu ko ar to mēteli lai dara tas mētelis ir 1,50 (apmēram) m garš, ļoti labi saglabājies, bet pa vasaru noteikti ārā netiks. Mamma to mēteli nosauca par čehistu mēteli. Nez, rudenī varēšu biedēt sīkos - garš mētelis, biezi zābaki, gredzeni tādi, šitādi. Kā man "patīk", ka pie manis tādas lietas nonāk jau tad, kad mana interese ir manāmi izbalējusi par šo stilu. Un tā katrreiz - redzu kaut ko foršu, kaut ko atdod kā tagad, bet man tas uz to brīdi neinteresē | |
|
žurka-žurka handsewn
Number of posts : 565 Age : 38 Registration date : 08.10.12
| Tēma: Re: labs jauns mētelis Sestdiena Maijs 24, 2014 10:01 am | |
| 1213 - varbūt līdz rudenim no jauna ieinteresēs? Ja nē, tad ieteiktu pamēģināt pret kaut ko iemainīt (tas ir, ja pārdot par naudu nevēlies, jo pašai Tev viņu tāpat atdāvināja)... kas zin, šajā forumā varētu parādīties interesenti Un vēl (atvaino, rūpert, ka piesārņoju Tavu diskusiju) - domāju, ka kādreiz tomēr vajadzētu vēlreiz noorganizēt drēbju maiņas pasākumu (lai arī no pagājušā nekas prātīgs nesanāca) un pēc tā visas neiemainītās drēbes atdot kādām labdarības humpalām (piemēram, Otrā elpa). Man pašai to nevajadzīgo drēbju nav tik daudz, lai ar pāris drēbēm speciāli ietu, bet, ja būtu jau vairāki cilvēki, tad kopā varētu savākties pieklājīgāka drēbju čupiņa. | |
|
liega fabric
Number of posts : 172 Age : 37 Location : Rīga Registration date : 14.09.12
| Tēma: Re: labs jauns mētelis Sestdiena Maijs 24, 2014 10:43 pm | |
| Vēlu veiksmi! Es jau gandrīz gadu mēģinu pārdod gotisku sieviešu ādas mēteli, vienk. jāsaņemās un jāliek ebay. | |
|
Sponsored content
| Tēma: Re: labs jauns mētelis | |
| |
|