| izstāde "Dumpis buduārā" aka hipiji un panki | |
|
|
Autors | Ziņojums |
---|
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: izstāde "Dumpis buduārā" aka hipiji un panki Svētdena Jūlijs 06, 2014 1:15 pm | |
| Gandrīz atkal tapu palaidusi garām info, ka vaļā jau kārtējā Vasiļjeva izstāde, šoreiz par 70-to gadu modi, panku saknēm. Ļoti gribētu, ka sanāktu atkal savākties tematiski saģērbtam (hipiji/panki) pulciņam un pabaudīt izstādi, kas apskatāma līdz 27.jūlijam! Piedāvāju savākties 19.jūlijā (6diena) 11:00-11:30 pie Mildas, kā parasti, tad doties uz izstādi un pēc tās varbūt pasēdēt kādā kafūzī (lūdzu idejas, citādi sanāks, kā parasti, iet uz tējas namiņu Vērmanes dārzā, kas, var gadīties, ne visiem ir pa kabatai), kad nāks tuvāk, varēs saprast kādi laikapstākļi, varbūt sadomāsim pikniku..? Vairāk info: http://www.lnmm.lv/lv/dmdm/info/explore/exhibition/2014/rebellion-in-a-boudoir-fashion-of-the-1970s/cenas: http://www.lnmm.lv/lv/dmdm/misc/ticketing/laiki: http://www.lnmm.lv/lv/lnmm/info/visit/plan/hours/ | |
|
| |
žurka-žurka handsewn
Number of posts : 565 Age : 38 Registration date : 08.10.12
| Tēma: Re: izstāde "Dumpis buduārā" aka hipiji un panki Svētdena Jūlijs 06, 2014 4:12 pm | |
| Ūūū, izklausās feini! Tikai nezinu, vai man skapī būs kas atbilstošs, bet gan jau tāpat mani prom neviens nedzītu?
| |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: izstāde "Dumpis buduārā" aka hipiji un panki Svētdena Jūlijs 06, 2014 6:47 pm | |
| tēma katra paša interpretācijā | |
|
| |
Suigintou machine sewn
Number of posts : 760 Age : 32 Location : Why So Serious? Registration date : 20.04.08
| Tēma: Re: izstāde "Dumpis buduārā" aka hipiji un panki Svētdena Jūlijs 06, 2014 6:54 pm | |
| omo es palaidu šo info garām, pat nezināju, bet viņa izstādes must see :3 want want | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: izstāde "Dumpis buduārā" aka hipiji un panki Otrdiena Jūlijs 15, 2014 2:25 pm | |
| Izsūtīju meiling listei par šo pasākumu, cerams, ka vēl kāds pievienosies c: Izskatās, ka būs saulains un silts, sola 19 grādus, tā kā varam pat sadomāt pikniku? Vai labāk tomēr vnk kādā kafūzī (iedomājos ka varētu coffee inn, pārmaiņas pēc, tieši ir viens pretī galerijai centrs)/? Domas? | |
|
| |
žurka-žurka handsewn
| Tēma: Re: izstāde "Dumpis buduārā" aka hipiji un panki Otrdiena Jūlijs 15, 2014 4:36 pm | |
| Hmm, saulains un silts... tad uzreiz jautājums, - nezini, vai tajā kafūzī saldējumu arī var dabūt? | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: izstāde "Dumpis buduārā" aka hipiji un panki Otrdiena Jūlijs 15, 2014 7:36 pm | |
| Šķiet, ka nē, bet turpat blakus "Ledus karaliene", kas ir saldējumu kafejnīca Plus, Coffee inn taisa burvīgas ledus kafijas ņam, ņam <3 | |
|
| |
vivianna needles
Number of posts : 28 Age : 32 Registration date : 13.08.13
| Tēma: Re: izstāde "Dumpis buduārā" aka hipiji un panki Otrdiena Jūlijs 15, 2014 7:59 pm | |
| Ļoti gribu !!! Nezinu vēl, vai tik tajā dienā nav jābrauc pie māsīcas uz dzimšanasdienu, bet citādāk JĀ! Pikniks arī skan burvīgi c: ceru, ka kiltā nebūs par karstu ^~^ | |
|
| |
žurka-žurka handsewn
| Tēma: Re: izstāde "Dumpis buduārā" aka hipiji un panki Otrdiena Jūlijs 15, 2014 8:02 pm | |
| Ha, tad visi sēdēs vienā kafūzī, bet es -pāri ielai, citā? Sāku justies bišķi noraidīts Tas tā, pusnopietni. Vispār nezinu, kā tagad, bet agrāk RIMI varēja atsevišķi nopirkt saldējuma vafeles, - ja taisam pikniku, tad varbūt varētu nopirkt tās + vienkārši lielo saldējuma kasti, ko pa visiem izdalītu. Tas tāds ekonomisks variants. (Bet varbūt pārāk ietekmējos no tā, ka man šobrīd sagribējies saldējumu) | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: izstāde "Dumpis buduārā" aka hipiji un panki Otrdiena Jūlijs 15, 2014 10:49 pm | |
| Kafiju var ņemt līdzi un iet sēdēt ledus karalienē c: Laba ideja par saldējumu, bet es, personīgi atkrītu, jo to neēdu
| |
|
| |
žurka-žurka handsewn
| Tēma: Re: izstāde "Dumpis buduārā" aka hipiji un panki Trešdiena Jūlijs 16, 2014 5:11 am | |
| Ui, esmu aizmāršīgs bet varētu jau saldējuma vietā ņemt sorbetu (ja tagad baigi nejaucu, tad tam nav nekādu piena produktu klāt)? Vai, ja ir gana daudz cilvēku, tad gan vienu, gan otru - lai iespēja izvēlēties..? (Nujā, es tagad te baigi plānoju, ko ņemt, lai gan nav zināms ne tas, vai citi ko tādu gribēs, ne pat tas, vai RIMI joprojām tās vafeles dabūjamas). | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: izstāde "Dumpis buduārā" aka hipiji un panki Trešdiena Jūlijs 16, 2014 10:29 am | |
| Es ar netieku gudra vai kaut ko speciāli gatavot piknikam vai beigās vnk sēdēsim kafūzī Visticamāk, ka noslinkošu gatavošanā, bet tad paliek bak-up plāns ar saldējumu/sorbertu c: | |
|
| |
vivianna needles
| Tēma: Re: izstāde "Dumpis buduārā" aka hipiji un panki Piektdiena Jūlijs 18, 2014 1:45 am | |
| Tātad, cik mēs būsim rītdien ?? Skaitiet mani klāt ! >w< | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: izstāde "Dumpis buduārā" aka hipiji un panki Piektdiena Jūlijs 18, 2014 10:11 am | |
| Nu, cik var saprast, vismaz 3! c: Jau domaju vai krāsot matus uz rītdienu vai nē | |
|
| |
vivianna needles
| Tēma: Re: izstāde "Dumpis buduārā" aka hipiji un panki Piektdiena Jūlijs 18, 2014 11:51 am | |
| Vēl domāju, vai ādas jakā nomiršu ceļā vai ne | |
|
| |
vivianna needles
| Tēma: Re: izstāde "Dumpis buduārā" aka hipiji un panki Piektdiena Jūlijs 18, 2014 12:51 pm | |
| Man līdzi atnāks arī Ilma, feina jaunā māksliniece, kas tik tikko pabeidza rožus. Viņa sen nav redzēta, un izstāde viņu ļoti interesē c: ceru, ka nevienam nav iebildumu? | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: izstāde "Dumpis buduārā" aka hipiji un panki Piektdiena Jūlijs 18, 2014 2:10 pm | |
| Jaku vienmēr var novilkt Totally welkom ^^ | |
|
| |
žurka-žurka handsewn
| Tēma: Re: izstāde "Dumpis buduārā" aka hipiji un panki Piektdiena Jūlijs 18, 2014 5:19 pm | |
| Nu - es plānoju būt! Gan ne kā panks vai hipijs, drīzāk kaut kas starp vnk vecmodīgu un pin-up stila kleitu.. bet galvenais, ka kurpēm piestāv, un tās jau sen gaidu izdevību kaut kur uzvilkt | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: izstāde "Dumpis buduārā" aka hipiji un panki | |
| |
|
| |
| izstāde "Dumpis buduārā" aka hipiji un panki | |
|