Number of posts : 565 Age : 38 Registration date : 08.10.12
Tēma: Loģiska domāšana vai domāšana kā psihopātam? Ceturtdiena Oktobris 23, 2014 5:26 pm
Interesants tests... Es atbildēju pareizi (tiesa, uz mazu brīdi nopauzēju video pēc jautājuma nolasīšanas, lai apdomātos - nu, varbūt uz minūti, varbūt mazāku laiku). Šķita savādi, ka vairākumam cilvēku tas neienāk prātā. Man tas šķita vienīgais loģiskais variants, ko spēju iedomāties, izejot no sniegtās informācijas, un kas saistītu abas stāsta daļas. Interesē, kādas atbildes dotu šī foruma "iemītnieki" (protams, ja ar šo jautājumu saskaras pirmoreiz):
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
Tēma: Re: Loģiska domāšana vai domāšana kā psihopātam? Ceturtdiena Oktobris 23, 2014 10:52 pm
man šķiet, ka es kaut kur sen biju dzirdējusi līdzīgu joku.
Veronika fabric
Number of posts : 213 Registration date : 16.11.09
Tēma: Re: Loģiska domāšana vai domāšana kā psihopātam? Ceturtdiena Oktobris 23, 2014 11:07 pm
es šo testu pildīju kkad sen un atceros atbildi, bet īsti neatceros kā es atbildeju, man liekas, ka tā kā bija tajā testā
night iridescence thread
Number of posts : 85 Location : Rīga Registration date : 19.10.12
Tēma: Re: Loģiska domāšana vai domāšana kā psihopātam? Ceturtdiena Decembris 11, 2014 12:57 am
pirmā doma , kas iešāvās prātā, ka viņa uzzināja, ka viņas māsa bija kopā ar to puisi un tapēc vajadzēja noslepkavot māsu, lai varētu būt ar puisi kopā bet pēc brīža iedomājos arī to, kas ir video neteiktu ka mans pirmais variants bija ļoti psihiski stabils
liega fabric
Number of posts : 172 Age : 37 Location : Rīga Registration date : 14.09.12
Tēma: Re: Loģiska domāšana vai domāšana kā psihopātam? Ceturtdiena Decembris 11, 2014 2:06 am
Ja tas ir par iešanu uz bērēm, tad kkad senāk pildīju, atceros, ka nevarēju iedomāties pareizo atbildi. Tātad esmu balta un pūkaina
Sponsored content
Tēma: Re: Loģiska domāšana vai domāšana kā psihopātam?