Black Angel thread
Number of posts : 88 Age : 37 Registration date : 07.04.08
| Tēma: Dr. Martens zābaki Piektdiena Augusts 14, 2015 2:42 pm | |
| Stāts tāds bēdīgs - no mana skatpunkta vismaz: Nirnbergā komandējuma laikā nopirku Dr. Martens garos zābakus, pie kuriem jau sen cerēju tikt. Protams, ar visu to lielo laimi, ka varu pamērīt un iegādāties to brīnumu beidzot, pasteidzos ar laikošanu un paņēmu (pus)izmēru par mazu Tā kā man ir kaut kas pa vidu starp 37.un 38.izmēru (kā kuram ražotājam), tad man tā dažreiz gadās Parasti gan tās kļūdas man neizmaksā 230 EUR, kā šoreiz. Pāris reizes esmu uzvilkusi, lai saprastu, ka tomēr neizdosies tos nekādi iestaigāt.. Noturēju skapī visu vasaru un tomēr nolēmu, ka lietderīgāk būs tos pārdot nekā mocīties, staipīt vai vēl tur kaut ko. Tātad - melni Dr. Martens šņorzābaki, 20 caurumu, 37.izmērs. Varētu teikt, ka pavisam jauni. Ļoti jau gribētos par tiem kādus 200 EUR. 170 EUR. [img] [/img]
Pēdējo reizi labojis Black Angel Ceturtdiena Novembris 12, 2015 6:49 pm; labots 2 reizes | |
|
liega fabric
Number of posts : 172 Age : 37 Location : Rīga Registration date : 14.09.12
| Tēma: Re: Dr. Martens zābaki Piektdiena Augusts 14, 2015 4:29 pm | |
| Ļoti skaisti zābaki!
Varbūt aiznes pie normāla kurpnieka, vajadzētu varēt pēdā pastiept to pusizmēru! | |
|
Black Angel thread
| Tēma: Re: Dr. Martens zābaki Sestdiena Augusts 15, 2015 4:48 pm | |
| Ir jau gan, tāpēc dikti žēl, ka tā sanāca. Biju jau Elegantā - tiem nekas prātīgs nesanāca. Nedaudz padevās platumā, bet garumā - neteiktu vis. | |
|
Black Angel thread
| Tēma: Re: Dr. Martens zābaki Ceturtdiena Novembris 12, 2015 6:50 pm | |
| Joprojām aktuāli | |
|
Sponsored content
| Tēma: Re: Dr. Martens zābaki | |
| |
|