| Legwarmers | |
|
+21Urban_Fairy Nihil Suigintou platformene CrazyKonata Sonõra Ningyo Meitene 5FF Silhouette kjeepa.nr88 Harajuku_girl^^ Gāzmaska romance Shade_de_Monesko Wilting avincenna wienna_lee masq Mazais zeloco 25 posters |
|
Autors | Ziņojums |
---|
Silhouette fabric
Number of posts : 120 Age : 34 Location : Scotland Registration date : 02.10.07
| Tēma: Re: Legwarmers Piektdiena Janvāris 18, 2008 8:15 am | |
| Tik tiešām grinča. Bet ir forši. Cik Tev audums aizgāja un cik izmaksāja, ja drīkstu jautāt? | |
|
| |
Harajuku_girl^^ machine sewn
Number of posts : 772 Location : Mie Registration date : 23.09.07
| Tēma: Re: Legwarmers Piektdiena Janvāris 18, 2008 5:11 pm | |
| Paldies audums ir 15 ls metrā, bet pietiek ar pusmetru, un vēl pāri paliek | |
|
| |
5FF fabric
Number of posts : 195 Age : 33 Registration date : 26.12.07
| Tēma: Re: Legwarmers Piektdiena Janvāris 18, 2008 5:12 pm | |
| forši! būtu jauki, ja tu varētu ielikt bildi, kur viņi tev ir uzvilkti, nevis uzklātu uz kkā | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: Legwarmers Piektdiena Janvāris 18, 2008 5:52 pm | |
| Ooo.. izskatās jau iespaidīgi... tagad tik vajadzēs tikpat iespaidīgu tērpu, pie džinsām jau gluži tādus nevalkās Ar kādiem apavien tu tos domā vilkt? | |
|
| |
Harajuku_girl^^ machine sewn
Number of posts : 772 Location : Mie Registration date : 23.09.07
| Tēma: Re: Legwarmers Piektdiena Janvāris 18, 2008 6:09 pm | |
| Ō, jā.. pilnīgi piekrītu. es vēl viņus neesmu uzvilkusi, un tieši tā iemesla dēļ, ka nav gluži pie kā vilkt. Bet es strādāju pie tā, lai būtu ^^ | |
|
| |
Meitene needles
Number of posts : 40 Age : 29 Registration date : 04.01.09
| Tēma: Re: Legwarmers Pirmdiena Janvāris 05, 2009 8:23 pm | |
| Man vieni legwarmeri ir. Pati adīju no krāsainās dzijas. Man patīk rezultāts. Principā es secināju, ka labi izskatās pie jebkādiem apaviem. | |
|
| |
Shade_de_Monesko handsewn
Number of posts : 525 Age : 37 Location : Smoke cloud Registration date : 14.11.07
| Tēma: Re: Legwarmers Otrdiena Februāris 03, 2009 8:34 pm | |
| Šodien pārlasīju vecos topikus un sapratu, ka es tā arī neiepostoju tos savus legwarmerus So here you go: | |
|
| |
Meitene needles
Number of posts : 40 Age : 29 Registration date : 04.01.09
| Tēma: Re: Legwarmers Trešdiena Februāris 04, 2009 4:52 pm | |
| Man patīk, bet pati tādus nevarētu saņemties uzvilkt. | |
|
| |
Number of posts : 525 Age : 37 Location : Smoke cloud Registration date : 14.11.07
| Tēma: Re: Legwarmers Trešdiena Februāris 04, 2009 5:09 pm | |
| It kā es ar viņiem ikdienā skraidītu Bet tas tāpēc, ka vajag kaut ko tādu labu, pie kā tos pievilkt :/ | |
|
| |
Ningyo sketch
Number of posts : 19 Registration date : 14.12.08
| Tēma: Re: Legwarmers Trešdiena Februāris 04, 2009 9:35 pm | |
| diezgan orģināli! | |
|
| |
| Tēma: Re: Legwarmers Ceturtdiena Februāris 05, 2009 12:52 am | |
| Nju nezinu cik nu oriģināla šī ideja ir, bet vienalga paudies ^^ | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Legwarmers Ceturtdiena Februāris 05, 2009 2:13 am | |
| ou.. kekeke shitie no Bloodfies fotosesijas Bilde super btw - very vintage meets steampunk meets retro meets filthy victorian <3 | |
|
| |
| Tēma: Re: Legwarmers Ceturtdiena Februāris 05, 2009 7:35 pm | |
| And all that meets Shade, her camera addiction and her bedroom Heh. Vismaz kāds atcerās. | |
|
| |
Sonõra fabric
Number of posts : 243 Registration date : 21.11.09
| Tēma: Re: Legwarmers Pirmdiena Novembris 30, 2009 11:56 pm | |
| Shade_de_Monesko, esmu iedvesmota! Tāda veida legwarmerus, kādi bildē ir tev (tie gaišie, audumīgie), redzējusi nebiju, toties ceru, ka pēc ~nedēļas pasaulē būs par vieniem tādiem vairāk. + Ceru, ka izdosies ar tiem iemūžināties un padalīties bildēs ar šejieniešiem. | |
|
| |
CrazyKonata handsewn
Number of posts : 540 Age : 31 Location : in a mad Party Registration date : 23.11.09
| Tēma: Re: Legwarmers Otrdiena Decembris 01, 2009 6:53 pm | |
| OOOO tas bija pirmais Japānas aksesuārs, kurā iemīlējos! un velkāju samērā bieži, gan uz rokām un kājām ļoti patīk, ziemā ir papildus siltums un izskatās baigi labi. Manā īpašumā ir pārīts. Velku pie visa botām, kurpēm, un zem zābakiem (izskatās pēc zeķēm). Ja var, iemestu arī kādu bildi ar savu kolekciju | |
|
| |
platformene Petticoat
Number of posts : 1399 Age : 34 Location : cave of spleen Registration date : 10.09.07
| Tēma: Re: Legwarmers Otrdiena Decembris 01, 2009 7:54 pm | |
| jā, gribam redzēt, crazy | |
|
| |
Suigintou machine sewn
Number of posts : 760 Age : 32 Location : Why So Serious? Registration date : 20.04.08
| Tēma: Re: Legwarmers Otrdiena Decembris 01, 2009 8:57 pm | |
| man manuprat ari bija, bet sen nav vilkts, kkur rudens sakuma laikam biju stripainas uzvilkusi uz kajam bet tad likas ta pakarsts..man ap rokam patik vilkt :] | |
|
| |
Sonõra fabric
Number of posts : 243 Registration date : 21.11.09
| Tēma: Re: Legwarmers Otrdiena Decembris 01, 2009 9:14 pm | |
| Pati arī uztaisīju sev ap rokām liekamos, tādus no vecas, melnas, mežģīņotas blūzes, bet, tā kā tas bija mans pirmais šuvums dzīvē (mājturība pamatskolas laikā neskaitās), tad nekas diži apsveicams nesanāca. Bet vilkt var. | |
|
| |
Nihil fabric
Number of posts : 235 Location : Smilškaste. Registration date : 19.01.09
| Tēma: Re: Legwarmers Otrdiena Decembris 01, 2009 9:31 pm | |
| kāds man negrib uzdāvināt? vienmēr esmu gribējusi tos adītos, it kā jau varētu pati uzadīt,bet zinu, ka atstāšu pusratā un ja pabeigtu, tik un tā izskatītos pēc "kas pie velna tas ir". | |
|
| |
Suigintou machine sewn
Number of posts : 760 Age : 32 Location : Why So Serious? Registration date : 20.04.08
| Tēma: Re: Legwarmers Otrdiena Decembris 01, 2009 9:35 pm | |
| es sikaja klase adiju ap rokam ;D ka tu ta ieminejies, atcerejos, bet tas jau bija sen un tik brakjigi (kajau teicu siika) , ka pirms gadiem jau paspeju zimest xD bet butu japamegjina ko labu uztaisit | |
|
| |
CrazyKonata handsewn
Number of posts : 540 Age : 31 Location : in a mad Party Registration date : 23.11.09
| Tēma: Re: Legwarmers Otrdiena Decembris 01, 2009 11:52 pm | |
| Tātad mana legwarmer/getru kolekcija nezinu cik nu alternatīvi,bet here goes Šīs laikam ir pirmās getra, kuras es nopirku, maz velkāju šīs nopirku tirdziņā Jūrmalā, riktīgi biezas, arī maz velkāju šīs ir manas mīļākās, pirktas Berlīnē, viņas ir izadītas kaut kāda rakstā nezinu vai var redzēt (ir arī pāris caurumu ) mēdzu arī vilkt uz rokām tākā šīs ir samērā plānas, tad pārsvarā velku uz rokām. šīs man nopirka mamma, man viņas īpaši nepatīk uzvilku vienu reizi un kaut kādi bomži mani nosauca par pepiju garzeķi viņas sniedzaslīdz celim, mazliet virsū,bet to nevar redzēt. | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Legwarmers Trešdiena Decembris 02, 2009 1:10 am | |
| O.. norm kolekcija man ar tās melnās Berlīneres visvairāk patīk un pašas pirmās ar | |
|
| |
platformene Petticoat
Number of posts : 1399 Age : 34 Location : cave of spleen Registration date : 10.09.07
| Tēma: Re: Legwarmers Trešdiena Decembris 02, 2009 11:48 am | |
| hah, ļoti jauka kolekcija! man visvairāk laikam patīk tie sarkani - man vienkārši uznācis strīpu periods - un man ļoti patīk nosļukušas, biezas getras. ļoti gribu sev uzadīt melnbalti VERTIKĀLI svītrainas, bet pagaidām neesmu saņēmusies baltās, melnās arī ļoti smukas | |
|
| |
Urban_Fairy stitches
Number of posts : 351 Age : 36 Location : Alastona Registration date : 22.09.07
| Tēma: Re: Legwarmers Trešdiena Decembris 02, 2009 3:32 pm | |
| Man agrāk leg wārmeri ne visai patika, bet pēdējā pusgada laikā ir iepatikušies. Pati gribētu tādus, taču baigi grūti pieskaņot nevaru īsti izlemt pie kādiem apaviem šajā seonā varētu pievilkt. No bildēs redzamajiem baltie un melnie ir super | |
|
| |
CrazyKonata handsewn
| Tēma: Re: Legwarmers Trešdiena Decembris 02, 2009 4:37 pm | |
| paldies, ka novērtējat manu kolekciju uzvelkot baltos pie kurpēm klāt essapratu, ka viņi izskatās tomēr samērā stilīgi, derētu viņus atkal kaut kad uzvilkt | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: Legwarmers | |
| |
|
| |
| Legwarmers | |
|