Pirmais alternatīvai modei veltīts forums Latvijā! |
|
| "yami kawaii" | |
| | Autors | Ziņojums |
---|
zanmon fabric
Number of posts : 112 Age : 32 Location : Rīga Registration date : 20.03.13
| Tēma: "yami kawaii" Pirmdiena Marts 28, 2016 4:54 pm | |
| | |
| | | žurka-žurka handsewn
Number of posts : 565 Age : 38 Registration date : 08.10.12
| Tēma: Re: "yami kawaii" Trešdiena Marts 30, 2016 3:17 pm | |
| Mans tā arī nesaprast, kas tas ir. Kaut kas uz bērnišķīgi/naivi mīlīgu stilu?
Būtu feini, ja ieliktu vairāk reālu cilvēku foto, jo grūti iztēloties, kā kaut kas līdzīgs kā animācijā izskatītos dzīvē. | |
| | | zanmon fabric
| Tēma: Re: "yami kawaii" Ceturtdiena Marts 31, 2016 12:56 am | |
| Hm... tas ir drīzāk krāsu gammas un apģērba apdruku stils. Diemžēl, kā jau sūdzējos par vārda atrodamības problēmam, tad arī īsti piemērus no cilvēku bildēm nemācēju atrast Pārsvarā atradu attēlus, kas atbilst kreklu apdrukām. Piemērā var redzēt arī zeķubikses pa tēmai u.tml. Nav runa īpaši par apģērba siluetu, bet gan par krāsu gammu un saturu, kur krāsu gamma un zīmējums it kā rada piemīlīgu iespaidu, bet, ja ieskatās, tad tā piemīlīgā anime meitenīte, nez kpc otrai meitenītei ar šļirci acī dur XD vai arī anime tēlam visādi plāksteri, apsaitējumi..... traumas, slimnīcu lietas(zāles, instrumenti) un gāzmaskas, kas simbolizē veselības problēmas/ jutību/ traumas tiek pievienots piemīlīgajām lietām, piem. anime stila meiteņu portretiem u.tml. Ā, pie aksesuāri populārs ir acs apsējs, iespējams ar mēžģīnīti, lai romantiskāks un bēši rozā krāsā Tā ka slimības tēma tiek arī nesta ne tikai zīmējuma tēlā bet paša cilvēka koptēlā. Ceru, ka man izdevāspaskaidrot precīzāk? | |
| | | liega fabric
Number of posts : 172 Age : 37 Location : Rīga Registration date : 14.09.12
| | | | zanmon fabric
| Tēma: Re: "yami kawaii" Piektdiena Aprīlis 01, 2016 1:01 am | |
| Tas pats labākais Šodien vēl atminējos par Happy tree Friends... uhh... hey, tur ir viss, ko šis stils ņem sev par pamatu - bēši toņi un... un tumšs saturs P.S. k.gan raidījumā stilu pamatoja, ka cilvēkiem patīk uztraukties par citiem, parādīt, ka neesam perfekti... kaut kā ta... | |
| | | zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: "yami kawaii" Ceturtdiena Aprīlis 07, 2016 1:41 pm | |
| Uu, pirmo reizi redzu kko tādu. Interesanti, bet tiešām noderētu kādas dzīvu cilvēku bildes. Šie varētu būt pareizie? Esmu dzirdējusi par kowaii, kas laikam sanākt zem creepy cute, bet tajos ir vairāk melnā, šajos, izskatās, ka tikai pasteļi ir. | |
| | | žurka-žurka handsewn
Number of posts : 565 Age : 38 Registration date : 08.10.12
| Tēma: Re: "yami kawaii" Ceturtdiena Aprīlis 07, 2016 5:05 pm | |
| OK, es arī gribu pamēģināt ko atrast. Ceru, ka zanmon iekomentēs, kuras lietas atbilst un kuras ne. Hmmm. Tablešu krelles? (vispār var interesantas atrast, a pagooglē " pill beads"" Šļirce ar mīlīgi rozā pildījumu? Laikam kosmētikas maciņš Sejas maska Kaut kādi random apģērbi ar uzdrukām (pirmais līdzīgs kā oriģinālajā postā, tikai vēl pastelīgākās krāās) Lai vai kas ir " saccstry", google izdod interesantus rezultātus | |
| | | zanmon fabric
| Tēma: Re: "yami kawaii" Svētdena Maijs 29, 2016 11:07 am | |
| - zeloco rakstīja:
- par kowaii
Ō! Toties es nekad nebiju dzirdējusi par kowaii un, cik google teica, tad tas ir vnk līdzīgs vārds kawaii, bet ar nozīmi "creepy" tdļ atrodt tumšākas* bildes, tik žēl, ka google īsti atsaucīga uz šādu stilu nav :/ arī linki uz tumblr nebija izteiksmīgi no googles xD Toties, uzzināju, ka tumblr ir diezgan bieži izmantots yamikawaii tag un arī raksti par yami-kawaii ir internetā, piemēram, ātri varēja atrast tokyofashiondiaries.com šī gada ierakstu par yami-kwaii(k.gan nezinu tādu saitu, bet tās pāris bildīties jau smukas ) un man škiet, ka jums abām - zeloco un žurka-žurka, izdevās atrast labus piemērus K.gan, man par yami-kawaii, no "Kawaii international" nošķita, ka tas par slimībām, kādas gadās cilvēkam, ne tieši gore vai kas tāds..... Kā nekā, anime kuru izmantoja kā stila pārstāvi bija anime " Yuuki Yuuna wa Yuusha de Aru" (Yuuki Yuuna is a Hero) škiet, ka no šī kadra - Spoiler:
sanāk /hm...bet tai animē vairāk fiziskas kaites tiek apspēlētas :?. Pēc ātras noskatīšanās es noliedzu kā labu animi, jo man sirdī par daudz kvēlo satriecošās atmiņas no Mahou Shoujo Madoka★Magica kā ar reiz, laikam caur kowaii, uzgāju gurokawaii O.O, kas tad tpt kā kowaii reprezentē baiso~. Gurokawa tiek domāts kā creepy cute un tumblr tag arī bieži izmantots un bams, vēl viens termins : menhera - "its a fashion style influenced by medical themes, akin to creepy cute!" Kas man škiet ir vistuvākais tieši yami-kawaii - labi pieminēts arī tumblr tag bet galu galā škiet, ka visi vien vienā creepy pastel maisā metami 'āā - gandrīz identiski, bet tmr nē.... P.S. papildinfo - šie stili, tiek mēļots, ka atvasinājušies no fairy kei- kad fejas grib pabiedēt P.S.S. paskatījos to saccstry linku - un tas ātri aizveda uz DA profilu - I guess, autora pseidonīms jo.... DA tas pats, kas google, wow es nespētu tā zīmēt/ gleznot arī mentāli C.C man šķiet | |
| | | zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: "yami kawaii" Svētdena Maijs 29, 2016 6:13 pm | |
| JA, es arī aizdomājos, jau, ka varētu būt kaut kas pa vidu starp fairy kei un guro. | |
| | | Sponsored content
| Tēma: Re: "yami kawaii" | |
| |
| | | | "yami kawaii" | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs nevarat atbildēt tematos šajā forumā
| |
| |
| |
|