Diemžēl, es varu pateikt tikai antireklāmas.
Vārdus gan neatceros, bet viens bija pats drusku frīkīga paskata frizieris Jelgavā (netālu no vilciena stacijas), kas man matus pārbalināja tā, ka dazām šķipsnām krāsa pēc mazgāšanas izgāja, un ar to nedomāju "kļuva pastelīgi", bet gan - "vietām kļuva BALTI", un paši mati, kad slapji, stiepās kā gumijas (ja pašai tā nebūtu bijis, neticētu, ka vispār iespējams tā sačakarēt matus), savukārt sausi izskatījās kā salmi un kaut cik savācami bija tikai, ja visā garumā tā kārtīgi sazieķēja ar līdzekļiem, ko paredzēts tikai pa mazam pilieniņam matu galos ieziest. (Lieki piebilst, ka liela daļa tāpat aplūza, pirms atauga kaut cik apgriežamā garumā).
Otra nepatīkamākā pieredze bija frizētavā, kas atrodas, ja nemaldos, Citadeles ielā (Rīgā). Frizieri ieteica vīrs, un pirmajā reizē, kad aizgāju, tiešām labi matus apgrieza. Bet nākamajā reizē no trim manis prasītajām lietām: 1) griezumu veidot simetriski, 2) priekšējos matus negriezt īsākus, jo gribēju ataudzēt un 3) frizūru veidot tā, ka aizmugurē mati īsi, bet priekšā gari, tika izpildīts tikai pēdējais, BET visnotaļ... khm... oriģinālā veidā, ka mati nevis pakāpeniski pāriet no īsākiem uz garākiem, bet gan, ka man ir īss ezītis ar garu čolku priekšā. Bez kādas pārejas.