| The Crow (filma) | |
|
|
Autors | Ziņojums |
---|
Wilting fabric
Number of posts : 147 Age : 45 Registration date : 26.09.07
| Tēma: The Crow (filma) Otrdiena Novembris 27, 2007 10:02 am | |
| Noskatījos visas četras The Crow filmas, un pirmo seriāla sēriju. Nu, pirmā filma, - tā jau protams, hrestomātiska. Otrā un trešā šausmīgi švakas. Otro "izvelk" galvenās varones smukums + tērpi, trešo - tikai un vienīgi tas, ka "sliktie" ir policisti, un viņi visi tiek "zamočīti". Ceturtā gan interesanta, savā veidā atmosfērīga. Vienīgais mīnuss kopijai, ko biju novilkusi - drausmīgs krievu tulkojums. Tāda sajūta, ka tulks saka to, kas viņam tobrīd liekas piemērotāks, nevis reāli tulko. Seriālu nolēmu tālāk nevilkt. | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: The Crow (filma) Otrdiena Novembris 27, 2007 2:27 pm | |
| uu, jaatziist, ka iisteniibaa esmu redzeejusi tikai pirmo un par otro esmu dzirdeejusi "ka taada ir" Laikam buus jaauzriiko kaads filmu vakars :3 Par prmo man nav nekaa jauna sakaama, visi jau taapat zina, cik shii filma ir laba :3 starp citu, vai vel kaads zina kaadas labas filmas ar galenaa varonja atveidotaaju? (uz sitienu neatceros vaardu) | |
|
| |
Wilting fabric
| Tēma: Re: The Crow (filma) Otrdiena Novembris 27, 2007 2:50 pm | |
| | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: The Crow (filma) Otrdiena Novembris 27, 2007 11:13 pm | |
| ui ui cik iiss saraksts! bet man shkjiet bija k-kas, ka vinjsh nomira, right? Showdown in Little Tokyo shkjiet dzirdeets... tas nav tas "lielais (kaut kas) mazajā Tokijā"? Vai arī es k-ko jaucu.. | |
|
| |
Wilting fabric
| Tēma: Re: The Crow (filma) Trešdiena Novembris 28, 2007 9:35 am | |
| Nu jā, to puiku nošāva tieši THE CROW filmēšanas laikā. Es jau protams to neievēroju, bet vīrs man pievērsa uzmanību, ka ir kadri, kuros galvenais varonis it kā redzams, bet nerāda seju - tā ir ēnā, vai no aizmugures. Šie kadri acīmredzot filmēt jau pēc Brendona Lee nāves. | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: The Crow (filma) Trešdiena Novembris 28, 2007 10:04 pm | |
| ui, skarbi, bet nu visamz filma tik tieshaam uz goda! | |
|
| |
wienna_lee Tamagothi
Number of posts : 193 Age : 37 Location : Neon bubbles Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: The Crow (filma) Ceturtdiena Decembris 20, 2007 2:19 pm | |
| Es traki traki miilu pirmo Crow. Paareejie taa - ja nav ko dariit, paskatiities var, bet nu pirmais kaut vai vizuaalaa zinjaa vien ir tuvu perfektam. Un tad veel uuber gootiskais pastaasts. | |
|
| |
5FF fabric
Number of posts : 195 Age : 33 Registration date : 26.12.07
| Tēma: Re: The Crow (filma) Ceturtdiena Decembris 27, 2007 10:10 pm | |
| cik atceros, ka tad, kad skatījos pirmo crow, mēģināju kādas 3 reizes kamēr noskatījos līdz galam. nu nešķita man tas stāsts, erm, interesants. vienīgais, kas man patika, bija dziesmiņa kkādā gotu klubiņā bet, ja nemaldos, pēdējā daļa gan man patika, kas bija arī par iemeslu, lai noskatītos pirmo. | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: The Crow (filma) | |
| |
|
| |
| The Crow (filma) | |
|