| Latviešu hel looks | |
|
+145FF caca Harajuku_girl^^ valante romance Shade_de_Monesko Mazais wienna_lee Mada AltaMelissa platformene Wilting Silhouette zeloco 18 posters |
|
Autors | Ziņojums |
---|
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Latviešu hel looks Pirmdiena Decembris 03, 2007 11:34 pm | |
| saņemos uztaisīt atsevišķi topiku atdalot tēmu no hel-looks topika. Tātad.. nosaukuma ieteikumi? :3 | |
|
| |
Silhouette fabric
Number of posts : 120 Age : 34 Location : Scotland Registration date : 02.10.07
| Tēma: Re: Latviešu hel looks Otrdiena Decembris 04, 2007 1:28 pm | |
| Hahaa, baigi gādīgi no Tavas puses, zeloco! Mēs to nosaukumu visu vasaru divatā ar Avincennu nevarējām izštukot, bet es ceru, ka te ir kāds izdomas pilns tautietis. :3 | |
|
| |
Wilting fabric
Number of posts : 147 Age : 45 Registration date : 26.09.07
| Tēma: Re: Latviešu hel looks Otrdiena Decembris 04, 2007 2:42 pm | |
| Es atkal tā ideju ģenerēšanai domāju, vai tas nosaukums jārada Rīgai, vai visai Latvijai. It kā Riga esot atpzīstamāka. Un man nav ne mazākās nojausmas, kā jaunieši/cilvēki ģērbjas novados... hmm... | |
|
| |
Silhouette fabric
| Tēma: Re: Latviešu hel looks Otrdiena Decembris 04, 2007 5:40 pm | |
| Well, es un Avincenna abas esam rīdzinieces, tādēļ arī īpaši nedomājām par novadiem. Turklāt sākumam jau nu tiešām ar Rīgu pietiek, tālāk jau varētu taisīt arī visādus izbraucienus un tā...
Bet nosaukumā jau nav obligāti jāpiemin ne Rīga ne Latvija. Manuprāt tas var būt arī kaut kas cits, ja gana koķets.
Un Avincenna pastāv par to, ka lapa ir angļu valodā, tādēļ arī nosaukumu vajadzētu tam pakārtot. :3 | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Latviešu hel looks Otrdiena Decembris 04, 2007 6:08 pm | |
| ideālajā variantā, man šķiet būtu labi, ja nosaukums būtu pārtulkojams un skanētu labi gan latviski, gan angliski.. bet tās tīri manas domas...
brainstormings - visual youth | |
|
| |
Silhouette fabric
| Tēma: Re: Latviešu hel looks Otrdiena Decembris 04, 2007 6:28 pm | |
| Hel-looks ir arī 60+ cilvēki. Youth? Tiesa, iespēja, ka tādus izdosies noķert arī šeit, stipri vien tuvojās nullei. Bet visual ir smuks vārds. Žēl, ka Miyavi jau ir dziesma "Neo-visualizm". | |
|
| |
Wilting fabric
| Tēma: Re: Latviešu hel looks Otrdiena Decembris 04, 2007 7:16 pm | |
| Hmm, ok, kasam vēderu un prātuļojam: "Drosmīgā jaunā pasaule" Pēc O. Hakslija grāmatas "Brave New World", kas nezkāpēc latviski iztulkota "Brīnišķīgā jaunā pasaule".
Nomainam vārdiņu "New" ar vārdiņu "visual":
"Brave visual World". (Pārāk pretenciozi, ne??) "Brave visual Riga". "Brave visual Latvia".
Tulkojam pēc patikas "Drosmīgā vizuālā pasaule (Rīga, Latvija) Vai "Brīnišķīgā vizuālā pasaule (Rīga, Latvija)
Vai arī otrādāk - brīnišķīgo tulkojam angliski- "Amazing visual World (Riga, Latvia)"
he he he, re kas man sanāca, ar manām "dižajām" valodas zināšanām.
A "visual" visp''ar var tā lietot?? | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Latviešu hel looks Otrdiena Decembris 04, 2007 8:12 pm | |
| Hahah radās doma "jaw-drop visual" var jau vienkaarshi un ietilpiigi - streetfashion... more brainstorming: naked is not an option (NINAO) stuff on me fashion addicted this is me fashion drug (vaardu speele - fashion drag jeb drag fashion) fashion junkie street catwalk real-life catwalk life is my catwalk. ja njem pilniigi offtop: kaledioscope metamorphosis different/difficult=diffe[cult] ehh... labs ir, pietiks praatot, jaaiet maaciities | |
|
| |
platformene Petticoat
Number of posts : 1399 Age : 34 Location : cave of spleen Registration date : 10.09.07
| Tēma: Re: Latviešu hel looks Otrdiena Decembris 04, 2007 8:30 pm | |
| kā būtu "fucking gorgeous" vai "absolutely fabulous" "ab-fab", "fashion tao" "riga on my body" "my closet is my best friend" ("closet=best friend") "head to toe" " shockaholics" "walking mannequins" "express yourself" "fashion overboard" "stop dead street" "ohfuckilovethatoutfit" "insides outside" "wow on my shirt" "i want one of those" "fashion from mars" (tad jau arī var "we come in peace" vaaai "we're from outer space" ) "catwalk street" "fashion, please" "clothe me" "paper dolls" "independent characters" "iami" "..what fashion magazine?" "characterize me" "custom people" "custom not gray" "different sort of beauty" "24h fashion show" "borderless" ai latviski vienmēr varēs idomāt interesantu tulkojumu... | |
|
| |
platformene Petticoat
Number of posts : 1399 Age : 34 Location : cave of spleen Registration date : 10.09.07
| Tēma: Re: Latviešu hel looks Otrdiena Decembris 04, 2007 8:32 pm | |
| oo man patiiik naked is not an option (NINAO)!!! super!! | |
|
| |
Silhouette fabric
| Tēma: Re: Latviešu hel looks Otrdiena Decembris 04, 2007 9:14 pm | |
| Daži ir baigi foršie. Bet pavisam vienkāršie īsti neder, jo jāatcerās arī par domēna vārdu. Arī tas, ka runa nav tikai par absolūtu kreizī stilu, interesants obligāti no kājām negāž. Īpaši no šiem man patīk: kaleidoscope(pieņemu, ak i un d vienkārši samainījās vietām un nebija tā paredzēti), bet pliks šis vārds neder, kā augstāk norādīju. naked is not an option (NINAO) "absolutely fabulous" "ab-fab" Jūs esat burvīgas | |
|
| |
AltaMelissa sketch
Number of posts : 8 Registration date : 29.10.07
| Tēma: Re: Latviešu hel looks Trešdiena Decembris 05, 2007 3:33 pm | |
| ou! dikti jauki mani favorīti: "absolutely babulous" "ab-fab", "NINAO" un "shockaholics" | |
|
| |
Mada fabric
Number of posts : 129 Age : 33 Location : Rīga Registration date : 14.10.07
| Tēma: Re: Latviešu hel looks Trešdiena Decembris 05, 2007 6:07 pm | |
| Man no iepriekš minētajiem variantiem vislabāk patīk - fashion drug, naked is not an option (NINAO), paper dolls un 24h fashion show. Un kaut kas no manas puses - Absolutely fashionable, Riga couture, All the vogue, My own fashion. | |
|
| |
wienna_lee Tamagothi
Number of posts : 193 Age : 37 Location : Neon bubbles Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: Latviešu hel looks Sestdiena Decembris 08, 2007 6:08 am | |
| Man vislabaak patika real-life catwalk un brave new world. *shrugs* | |
|
| |
Mazais fabric
Number of posts : 252 Age : 33 Location : supernova Registration date : 22.09.07
| Tēma: Re: Latviešu hel looks Sestdiena Decembris 15, 2007 2:43 pm | |
| patīk nosaukumi - stop dead street un fashion junkie | |
|
| |
platformene Petticoat
| Tēma: Re: Latviešu hel looks Sestdiena Decembris 15, 2007 3:07 pm | |
| moš taisam pol ar tiem, kas tika izcelti? | |
|
| |
Mazais fabric
Number of posts : 252 Age : 33 Location : supernova Registration date : 22.09.07
| Tēma: Re: Latviešu hel looks Sestdiena Decembris 15, 2007 3:11 pm | |
| | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Latviešu hel looks Svētdena Decembris 16, 2007 1:54 pm | |
| mums būs vai nu jātaisa vairākas atsevišķas balsošanas vai arī jāizvēlas 10 top un ar tām taisīt balsošanu, jo balsošanas maximālā opcija ir 10 :/ Var darīt tā, ka 10 cilvēki izsaka savu versiju un tad velkam vidējo aritmētisko ar balsošanas palīdzību.. ps. vēl ir versija skaitīt manuāli Ir viss saraksts un viens idiots (tb moi) skaita. pps. te pilnais saraksts: visual youth Brave New World Brave visual World Brave visual Riga Brave visual Latvia Amazing visual World (Riga, Latvia) naked is not an option (NINAO) stuff on me fashion addicted this is me fashion drug (vaardu speele - fashion drag jeb drag fashion) fashion junkie street catwalk real-life catwalk life is my catwalk. kaledioscope metamorphosis different/difficult=diffe[cult] f***ing gorgeous absolutely fabulous (ab-fab) fashion tao riga on my body my closet is my best friend (closet=best friend) head to toe shockaholics walking mannequins express yourself fashion overboard stop dead street ohfuckilovethatoutfit insides outside wow on my shirt i want one of those fashion from mars we come in peace we're from outer space catwalk street fashion, please clothe me paper dolls independent characters iami ..what fashion magazine? characterize me custom people custom not gray different sort of beauty 24h fashion show borderless Absolutely fashionable Riga couture All the vogue My own fashion | |
|
| |
Shade_de_Monesko handsewn
Number of posts : 525 Age : 37 Location : Smoke cloud Registration date : 14.11.07
| Tēma: Re: Latviešu hel looks Svētdena Decembris 16, 2007 3:57 pm | |
| Sarakstiņš tā neko. Es stabili balsoju par NINAO | |
|
| |
romance stitches
Number of posts : 357 Registration date : 08.10.07
| Tēma: Re: Latviešu hel looks Svētdena Decembris 16, 2007 5:53 pm | |
| Man atkal patīk: fashion drug real-life catwalk metamorphosis shockaholics un stop dead street. | |
|
| |
Wilting fabric
| Tēma: Re: Latviešu hel looks Pirmdiena Decembris 17, 2007 10:31 am | |
| Man patīk visi, tikai ne tie, kur ir iekša "drug" "junk" vai kaut kas ar šo tēmu saistīts. | |
|
| |
valante fabric
Number of posts : 229 Location : Wonderland Registration date : 01.02.08
| Tēma: Re: Latviešu hel looks Piektdiena Marts 14, 2008 11:20 am | |
| un ar ko ta stāsts beidzās? tā arī netika izvēlēts nosaukums? | |
|
| |
Harajuku_girl^^ machine sewn
Number of posts : 772 Location : Mie Registration date : 23.09.07
| Tēma: Re: Latviešu hel looks Sestdiena Marts 15, 2008 6:56 pm | |
| Mani favorīti NINAO un stop dead street | |