| jūsu mīļākās spēles | |
|
+11Shade_de_Monesko Selene AltaMelissa Gāzmaska romance zeloco Wilting wienna_lee avincenna Silhouette platformene 15 posters |
Autors | Ziņojums |
---|
platformene Petticoat
Number of posts : 1399 Age : 34 Location : cave of spleen Registration date : 10.09.07
| Tēma: jūsu mīļākās spēles Otrdiena Decembris 11, 2007 8:05 pm | |
| jūs kādreiz esat spēlējuši galda spēli "Katanas ieceļotāji"? Ar draugiem bieži taisam katanas vakarus. spēle ir diezgan vienkārša, varētu teikt, ka tā ir kā ļoti primitīva civilization. šobrīd esmu pamatīgi aizrāvusies ar on-line versiju, http://www.s3dconnector.net/ , kur var piedalīties lielā turnīrā (even though i suck big time ). man vienmēr licies, ka man neatliek laika spēlēm, bet, kaut arī tuvojas skates, vienmēr ir kāds brīvs brīdis, kad vienkārši gribas izklaidēties tā un viss. kamēr citi useri iziet savus gājienus varu taisīt... hm.. grafiku bez katanas jau pārspēlētas ir (protams) the sims2 un simcity. reiz sen senos laikos spēlēju runescape un neopets. jums ir kādas iemīļotas spēles? (izlaboju nosaukumu - Zeloco) | |
|
| |
Silhouette fabric
Number of posts : 120 Age : 34 Location : Scotland Registration date : 02.10.07
| Tēma: Re: jūsu mīļākās spēles Otrdiena Decembris 11, 2007 10:04 pm | |
| O jā, katana! Sen nav spēlēta, bet agrāk mēs skolā arī taisījām katanas vakarus. Bet tā ir interesanta tikai ar visiem papildinājumiem - pretējā gadījumā ātri apnīk. Latvijā iznākušajiem, that is. Esmu dzirdējusi, ka to ir ļoti daudz. | |
|
| |
platformene Petticoat
Number of posts : 1399 Age : 34 Location : cave of spleen Registration date : 10.09.07
| Tēma: Re: jūsu mīļākās spēles Otrdiena Decembris 11, 2007 10:39 pm | |
| mana mīļākā karte ir miglas sala | |
|
| |
avincenna needles
Number of posts : 41 Age : 116 Registration date : 14.11.07
| Tēma: Re: jūsu mīļākās spēles Otrdiena Decembris 11, 2007 11:04 pm | |
| Nost ar galda spēlēm.. PS rox. Man patīk- Uz NES ( ): Mario (visi) Uz PC: VTM : Bloodlines Battle for Middle Earth Oblivion Portal TimeShift Baldur's Gate II Neverwinter nights II. Uz PS2: Bully Lord of the rings : The Third Age Lord of the rings : The Two Towers Silent Hill : The Room Devil May Cry 3 Guitar Hero (bahahaha) Crash Nitro Kart Crash Twin Sanity Crash Bash Ratchet and Clank (wub visus ^^) nu tas tā | |
|
| |
wienna_lee Tamagothi
Number of posts : 193 Age : 37 Location : Neon bubbles Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: jūsu mīļākās spēles Trešdiena Decembris 12, 2007 2:03 am | |
| Es esmu PC game freak. ^_^
Iisais sarkasts buutu sekojoshs:
Thief: The Dark Project Thief II: The Metal Age Thief III: The Deadly Shadows
Warcraft sērija Age of Empires sērija Settlers sērija
Arcanum: Of Steamworks and Magick Obscura Fallout I & II Divine Divinity & Beyond Divinity Icewind Dale I & II Lionheart: Legacy of the Crusader Neverwinter Nights I & II (un mods prieksh NWN1 A Dance with Rogues vispaar ideaals) Planescape: Torment TES4: Oblivion Star Wars: Knights of the Old Republic I & II Buldur's Gate I & II Sacred Fable: The Lost Chapters
Syberia I & II Paradise Still Life Post Mortem Grim Fandango Monkey Island sērija Ankh sērija Egypt 1156 B.C.: Tomb of the Pharaoh Egypt II: The Heliopolis Prophecy The Egyptian Prophecy
American McGee's Alice Quake sērija Medal of Honor sērija Call of Duty sērija Battlefield 1942 No One Lives Forever I & II (Cate Archer FTW!) Tomb Rider sērija
phew | |
|
| |
Wilting fabric
Number of posts : 147 Age : 45 Registration date : 26.09.07
| Tēma: Re: jūsu mīļākās spēles Trešdiena Decembris 12, 2007 8:43 am | |
| Es tikai lieku kārtiņas un tetri mobilajā. (Bet to es daru tikai tad, kad man ir ļoooti slikti. ) | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: jūsu mīļākās spēles Trešdiena Decembris 12, 2007 5:51 pm | |
| šitas atgādina vecos labos laikus, kad ar Wienna pie System of a Down spēlējām Laru Kroftu :D *noslauka asaru* ahh.. the good old times... Varētu teikt, ka "galīgi" nespēlēju spēles... dažreiz galēja izmisuma gadījumā paspēlēju jau minēto Laru (xbox), bet godīgi sakot vecais (1994 g?) PC variants bija stipri vien aizraujošāks un interesantāks nekā tagadējais D: Topā bija McGee's Alice (līdz brīdim, kad to izgāju). Ir bijis arī Sims un Doom periods. Tas gan bija šāaaaausmīgi sen... SuperMario is teh sex (to gan spēlēju k-kādā arhaiskā flash versijā). Amm... pasianss? :D:D No galda spēlēm - Monopols nogalina Ar nožēlu jāsaka, ka rpg (k-kaadu kreiso) esmu spēlējusi tikai vienu reizi, bet cik atceros man patika Par katanas ieceljotaajiem daudz dzirdeets, bet kas (par ko) tas iisti ir nezinu un iisteniibaa arii īsti nevelk uzzināt (gomen -_-) | |
|
| |
romance stitches
Number of posts : 357 Registration date : 08.10.07
| Tēma: Re: jūsu mīļākās spēles Trešdiena Decembris 12, 2007 6:29 pm | |
| datorspēles nespēlēju, pat inbox spēlītes ne ;D - zeloco rakstīja:
No galda spēlēm - Monopols nogalina nezinu kā tu to domāji, bet mani tas patiesi nogalina. atliek sākt spēlēt, ka man jau rodas atkarība tādēļ turos pa gabalu. | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: jūsu mīļākās spēles Trešdiena Decembris 12, 2007 10:42 pm | |
| taa arii tika domāts | |
|
| |
Gāzmaska thread
Number of posts : 69 Age : 32 Registration date : 20.12.07
| Tēma: jūsu mīļākās spēles Sestdiena Decembris 29, 2007 6:47 pm | |
| No PC spēlēm man patīk GTA. No galda spēlēm es dievinu fantāzijas izaicinājumu. Dievīga spēle. | |
|
| |
AltaMelissa sketch
Number of posts : 8 Registration date : 29.10.07
| Tēma: Re: jūsu mīļākās spēles Pirmdiena Decembris 31, 2007 6:33 pm | |
| Ou! Katanas ieceļotāji jau tik daudz spēlēti ka apriebušies tomēr dažreiz ieeju uzspēlēt online - http://games.asobrain.com/no galda spēlēm zinu arī Karkasoni (visus paplašinājumus), Bonanzu [šobrīd spēlēju gandrīz katru vakaru , ar paplašinājumu], Cylus (ja pareizi atceros nosaukumu) un visas tās mazās -quixo (lūk Tas nogalina), quoridor, pylos, quarto utt.. No datorspēlēm Warcraft III ^3^ un, un Red Alert 2, UT 2003, doom [I, II, III]. Redzēju kāds te ieminējās par Syberia. Sķiet toreiz spēlēju II daļu, baigi patika no sims man ir tikai sims city 4 un sims superstar.. yuck. | |
|
| |
Selene stitches
Number of posts : 470 Age : 32 Registration date : 09.09.07
| Tēma: Re: jūsu mīļākās spēles Pirmdiena Decembris 31, 2007 7:22 pm | |
| Geimere neesmu, bet American Mcgees Alice ir mans favorite. :33 | |
|
| |
Shade_de_Monesko handsewn
Number of posts : 525 Age : 37 Location : Smoke cloud Registration date : 14.11.07
| Tēma: Re: jūsu mīļākās spēles Pirmdiena Decembris 31, 2007 10:46 pm | |
| Tetris man patīk vēl aizvien Ja no galda spēlēm, tad Monopols ir mans favorīts. McGees Alice ir vienkārši lieliska spēle. | |
|
| |
Mazais fabric
Number of posts : 252 Age : 33 Location : supernova Registration date : 22.09.07
| Tēma: Re: jūsu mīļākās spēles Trešdiena Janvāris 02, 2008 8:37 pm | |
| Pēdējā liakā neizeju no mājām lai tikai varētu pabūt pie datora. Noveļu to uz auksto laiku
Mana liste:
Settlers 1,2,3 Arcanum: Of Steamworks and Magick Obscura [ pašlaik eju kā tehnokrāts] Fallout I Divine Divinity & Beyond Divinity Planescape: Torment Buldur's Gate I Sacred Bards Tale The Witcher VTM: Redemtion
un tad vēl ir kaudz ko Es nevaru uz sitienu atcerēties. | |
|
| |
Silhouette fabric
Number of posts : 120 Age : 34 Location : Scotland Registration date : 02.10.07
| Tēma: Re: jūsu mīļākās spēles Piektdiena Janvāris 04, 2008 2:48 pm | |
| Crimsonland | |
|
| |
Urban_Fairy stitches
Number of posts : 351 Age : 36 Location : Alastona Registration date : 22.09.07
| Tēma: Re: jūsu mīļākās spēles Svētdena Septembris 14, 2008 11:37 am | |
| No galda spēlēm ''Blue Moon'' , bet kompī labprāt paspēlēju The Sims 2 un Harry Potter sērijas spēles. | |
|
| |
Harajuku_girl^^ machine sewn
Number of posts : 772 Location : Mie Registration date : 23.09.07
| Tēma: Re: jūsu mīļākās spēles Svētdena Septembris 14, 2008 2:28 pm | |
| visas manas mīļākās spēles nobāl uz GTA4 fona. vakar tiku pie PS3, un GTA4, *nevar atrauties* | |
|
| |
Selene stitches
Number of posts : 470 Age : 32 Registration date : 09.09.07
| Tēma: Re: jūsu mīļākās spēles Svētdena Septembris 14, 2008 2:53 pm | |
| sagribējās Tomb Riderīti uzspēlēt... Legends...nav spēlēta.. :/ un laikam ir vēl jaunāka, bet es par to daudz neko nezinu... | |
|
| |
vellata666 thread
Number of posts : 93 Age : 32 Registration date : 06.08.08
| Tēma: Re: jūsu mīļākās spēles Pirmdiena Septembris 22, 2008 3:37 pm | |
| ...maan sims need for speed... mario... un kaad ir galiigs besis taaad kkadas online speeles.. | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: jūsu mīļākās spēles | |
| |
|
| |
| jūsu mīļākās spēles | |
|