masq handsewn
Number of posts : 576 Location : hyperbola Registration date : 09.09.07
| Tēma: Re: Elegant Lolita piegrieznes Trešdiena Aprīlis 14, 2010 9:37 am | |
| - zeloco rakstīja:
- ^^
What's a mulāža? O_o
tērpa modelēšana-konstruēšana uz manekena (nedzīva, protams xD) - aruku rakstīja:
- es neatteiktos no instruktāžām klātienē, no cilvēkiem kas nevis māca pēc " Kā vajag " bet pēc " i tried it, it works " metodes
hihi, es tā "uz čuju" kā sacīt, esmu šuvusi gandrīz 10 gadus (ūh, neesmu veca, ja nu rodas pārpratumi, vnk agri sāku šūt), bet reiz tam pienāk gals. no progress. Protams, tas var derēt tiem, kas nesen sākuši šūt un/vai neplāno mega plānus tajā sakarā xD | |
|
Aruku thread
Number of posts : 66 Age : 36 Location : Aiz otrās zvaigznes pa kreisi, un tālāk līdz rītam. Registration date : 11.02.10
| Tēma: Re: Elegant Lolita piegrieznes Trešdiena Aprīlis 14, 2010 2:49 pm | |
| - masq rakstīja:
- zeloco rakstīja:
- ^^
What's a mulāža? O_o
tērpa modelēšana-konstruēšana uz manekena (nedzīva, protams xD)
- aruku rakstīja:
- es neatteiktos no instruktāžām klātienē, no cilvēkiem kas nevis māca pēc " Kā vajag " bet pēc " i tried it, it works " metodes
hihi, es tā "uz čuju" kā sacīt, esmu šuvusi gandrīz 10 gadus (ūh, neesmu veca, ja nu rodas pārpratumi, vnk agri sāku šūt), bet reiz tam pienāk gals. no progress. Protams, tas var derēt tiem, kas nesen sākuši šūt un/vai neplāno mega plānus tajā sakarā xD Brīdinu... man nav nedzīva manekena o.O | |
|