5FF fabric
Number of posts : 195 Age : 33 Registration date : 26.12.07
| Tēma: oftopiks! Trešdiena Decembris 26, 2007 7:47 pm | |
| pamanīju, ka tā "iepazīšanās" tāda diezgan obligāta... erm, nū, ko lai saka par sevi...slinka maita! nopietni! vēl man ļoti patīk cigaretes un mans pašreizējais mērķis ir nopirkt cigaretes ar mango, jo tad ,kad viņas pīpēju, nebiju tādā stāvoklī, lai pēc tam atcerētos, kā viņas garšoja. man ir problēmas ar latviešu valodu - rakstu pārāk garus teikumus un mēdzu nevietā salikt komatus. ā, jā, un vēl es nesaprotu kāpēc es nevaru pievienot sīkbildi vai kā viņu tur sauc (mēģināju kādas 20 reizes!). es pilnīga idiote, ja iet runa par datoriem. un tā kā tikai nesen esmu sākusi kko darīt forumos, tad atzīstos, ka galīgi neko nejēdzu no tā visa... | |
|
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: oftopiks! Trešdiena Decembris 26, 2007 10:49 pm | |
| Nu laipni lūgta trakomājas drēbju skapī! Iekārtojies labi, neizdedzini zeķu biksēs caurumus un izbaudi ballīti! Ps. Ar sīkbildes problēmām vari caur PM doties pie manis vai Wienna Lee vai sūtīt e-meilu uz alternativefashion@gmail.com | |
|
romance stitches
Number of posts : 357 Registration date : 08.10.07
| Tēma: Re: oftopiks! Ceturtdiena Decembris 27, 2007 10:51 am | |
| Varbūt sīkbilde ir par lielu tādēļ nevar ielikt? Laipni lūgta! | |
|
Shade_de_Monesko handsewn
Number of posts : 525 Age : 37 Location : Smoke cloud Registration date : 14.11.07
| Tēma: Re: oftopiks! Ceturtdiena Decembris 27, 2007 12:27 pm | |
| Sveika, sveika! Ceru, ka tev te patiks Būs kādreiz jānopērk mango cigaretes. Tu mani ieintriģēji | |
|