Nu ko, kādu dienu es pastaigājos pa internetu, bet krūmā, kas atradās netālu no mana ejamā ceļa, redzēju mazu linku, kas nedroši uz mani skatījās, un ņurdēja 'Paglaudi mani, paņem mani klēpī!' Paņēmu mazo klēpī, palūkojos uz šamo, un redz kā, izrādījās, ka tas bija links uz alternativefashion forumu ar kuru arī tūdaļ iepazinos [šamais izrādās blakus bija, tikai tam forumam bija baigās spējas maskēties]. Mazais baigi iepatikās, tā kā tagad sāku ar viņu draudzēties. Baigi labais zvērs, varu jums galvot. Tiesa, iepazinušies vēl neesam, bet viss takš ir labojams, ne? :3 Pastāstīju viņam, ka man jau patīk alternatīvais stils, tikai vienīgais ir tas, ka iepatikās man tas diezgan nesen [viss sākās no j-rock, kuru sāku klausīties pirms ~2 mēnešiem]. Pagaidām arī neģērbjos šajā stilā, jo kā gan mani vecāki un citi reaģētu tādu sīku, pumpainu tīni platformās, kuru zole augstāka par veseliem četriem centimetriem un matiem, kas ir kādā 'ne-Latvju pelēkās peles' tonī? Pastāstīju tam zvēram tikai to, ka vienīgais, ko varu darīt ir tikai pajūsmot par kādu, kas
mierīgi var atļauties tā izskatīties. Mazais neko tādu neteica, tik noburkšēja, lai uz to atbild citi, ne viņš.
Īsumā, es šajā forumā esmu jauniņā, ceru ka mani neuzņemsiet kā.. nu, drīzāk ceru ka mani uzņemsiet, un ka nekodīsiet.:3