| Mati. | |
|
+5Mazais Gāzmaska zeloco Kyo Harajuku_girl^^ 9 posters |
|
Autors | Ziņojums |
---|
Harajuku_girl^^ machine sewn
Number of posts : 772 Location : Mie Registration date : 23.09.07
| Tēma: Mati. Trešdiena Janvāris 02, 2008 9:24 pm | |
| Palīdzību. Kā no melniem matiem dabūt blondus? Tie balinātāji, kas nopērkami drogās ne sūda nelīdz | |
|
| |
Kyo needles
Number of posts : 32 Location : random krūmiņš Registration date : 25.12.07
| Tēma: Re: Mati. Trešdiena Janvāris 02, 2008 10:14 pm | |
| Nu, vienīgais variants ko varu ieteikt ir aiziet uz frizētavu pakonsultēties, varbūt tur var izņemt krāsu un tad kaut ko darīt// izbalināt/nokrāsot tur. Kā nekā, tur ir profesionāļi, zinās ko darīt. =w= Gomen, ja nepalīdzēju, pagaidām man prātā nāk tikai šis variants. | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: Mati. Ceturtdiena Janvāris 03, 2008 12:28 am | |
| jaa, pazīstama problēma... esmu redzējusi, ka ir tādi krāsu izņemamie krēmi (?) esmu meklējusi, tos nopirkt nekur nevar... esmu dzirdējusi, ka kolonnas frizētavās tāds ir... tas gan varētu smuki piķot.. bet tas atkal atkarīgs no tā, cik ļoti vēlies tikt no krāsas vaļā...
ps. nav pats labākais variants, bet diezgan spēcīgs ir Manic Panic Flashlighting vol 40, no melniem dabūju brūnus... | |
|
| |
Kyo needles
| Tēma: Re: Mati. Ceturtdiena Janvāris 03, 2008 1:05 am | |
| Nopirkt nevar, bet arī frizētavā Beauty Zone, kura ir blakus teātrim (i guess it was), kas ir uz Lāčplēša ielas [vai arī vienkāršāk - pretī Teātra bāram], frizieris uz vietas izņem. Cena bija no 2ls, atkarīgs no matu garuma. Protams, prieciņš var sanākt dārgs, tā kā iesaku pirms tam piezvanīt tai frizētavai un tā apmēram uzzināt, cik tas uz taviem matiem varētu maksāt. Telefona nummuru es varētu iemest, bet diemžēl mājas lapa pašlaik neiet. Ja būs interese, kaut kā no māsām sadabūšu. >:3 Arī jā, zeloco piedāvātais variants. ^^ Vienīgais es nezinu, cik šis pakalpojums tur maksā, tā kā pašai nav krāsa ņemta ārā [jo man mati vispār nekad nav krāsoti :B]. | |
|
| |
Gāzmaska thread
Number of posts : 69 Age : 32 Registration date : 20.12.07
| Tēma: Mati. Ceturtdiena Janvāris 03, 2008 12:51 pm | |
| Frizētavās ir riktīgi stiprie balinātāji. Pati esmu krāsojusi. Sākumā itkā sanāca dzelteni, bet ja pa virsu uzliek tonējošo šampūnu, tad ir ok. | |
|
| |
| Tēma: Re: Mati. Ceturtdiena Janvāris 03, 2008 1:03 pm | |
| Paldies jums visām. Nu es gribu blonus, lai pēc tam varētu krāsot spilgtas krāsas. Uz melniem laikam nav jēgas. Nu, zeloco, tev kādreiz bija tak melni mati? Ja nemaldos, vienreiz uzdūros tavam profilam draugos.lv un tev tur ir ieviesušās spilgtākas krāsas? Kā tu to ieguvi? Gomen,ja es kko jaucu. | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Mati. Ceturtdiena Janvāris 03, 2008 2:19 pm | |
| Kyo! uz vietas izņem? 2ls? Gimme phone numberrr!!! o___o Gāzmaska - tik jāskatās cik dzelteni tie mati ir, ja liek virsū sarkanos toņus, tad varbūt to arī nemana, bet es krāsoju tirkīza zilo un man sanāca k-kādi zaļganzili :/ (nav jau sūdīga krāsa, tik nepatīkami, ka nevar dabūt tīro toni). Harajuku_girl - iespējams, ka es, tagad jau laikam modē crazy matu krāsas, so nevaru galvot Jap, vēl tagad daļa mati ir (priekšdaļa) ir melni, pēdējo reizi, kad krāsoju melnus atstāju daļu aizmugurē iepriekšējā (laikam zilā vi sarkanā, tagad neatceros) krāsā un ar to balināšanu galīgi nebija problēmu (dabūju pat pilnīgi baltus pēc 2 balināšanas reizēm! (ar manic panic flashlighting)), grūtāk bija ar pārējiem melnajiem... Tagad pamazām mēģinu izbalināt, piebalinu kādu daļu no melnajiem (kas gan paliek tikai brūni), kad krāsoju apakšējos. Viss laikam atkarīgs no matu struktūras... Dažiem smuki izbalinās jau divās reizēs, bet es varu balināt 5 un man vēl tie paliek brūni... :/ Laikam man mati uzņēmīgi pret melno pigmentu.. | |
|
| |
| Tēma: Re: Mati. Ceturtdiena Janvāris 03, 2008 2:54 pm | |
| Paldies, zeloco. Es vakar atradu kkādu balinātāju pa 35 santīmi Pamēģināju vienu šķipsnu, sanāca dzelteni! vispār efekts normāls. | |
|
| |
Kyo needles
| Tēma: Re: Mati. Ceturtdiena Janvāris 03, 2008 7:23 pm | |
| Ū, naiss, redz, izrādās, ka arī tie visi lētie balinātāji kaut ko dod.:3 zeloco, gomen, gomen, cena ir no 3 Ls. Bet nedomāju, ka tev uzliktu baaaigo ceņņiku, mati tev jau nav pārāk gari.. Vienīgais, nezinu cik daudz tev to pļeku liks. Nu, joprojām iesaku iepriekš sazvanīt konsultācijām or smth, lai pēc tā pakalpojuma pie letes nebūtu tāds nepatīkams pārsteigums naudas makam..:3 Telefona nummurs - 7282211, mājaslapa ir www.beautyzone.lv [tagad tā lapa iet :3]. Frizieri tur ir tīri ok, domāju, ka matiem uz galvas tev vajadzētu pēc tās procedūras palikt. :B | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Mati. Ceturtdiena Janvāris 03, 2008 10:19 pm | |
| Oo... liels paldies, būs kādreiz jānoiet garām un jāparunājas... *nerzee rokjeles*
35 santiimi? O_o wow... kur? | |
|
| |
Mazais fabric
Number of posts : 252 Age : 33 Location : supernova Registration date : 22.09.07
| Tēma: Re: Mati. Piektdiena Janvāris 04, 2008 4:52 am | |
| Drogās VAR nopirkt L'Oreal balinātāju. Cena - 6ls Izbalina matus labi un nebojā tik traki matus. Nekad vairs nepirkšu tos Londa [laikam?] lētos balinātājus. no way. Es vakar izbalināju, un jūtos kā ''trū'' blondīne. | |
|
| |
| Tēma: Re: Mati. Piektdiena Janvāris 04, 2008 11:18 am | |
| Zeloco - To balinātāju pirku Jelgavā, vienā saimniecības preču veikaliņā Vispār tie kreisie balinātāji vislabākie ^^ Mazais - Tas L'Oreal balinātājs ir pulverveidīgs vai kā krāsa - krēmveidīgs? Kyo - PALDIES par adresi un numuriņu | |
|
| |
Silhouette fabric
Number of posts : 120 Age : 34 Location : Scotland Registration date : 02.10.07
| Tēma: Re: Mati. Piektdiena Janvāris 04, 2008 2:43 pm | |
| Es piezvanīju apvaicāties, man teica, ka blondus no melniem dabūt nevar gan. Un ka viss ir atkarīgs arī no tā, cik ilgi mats krāsots, cik dziļi tas pigments ieēdies. Vienvārdsakot - ne tas, ko vēlaties. Harajuku_girl^^ - Nofočē iepakojumu, lūdzu! Gan jau Rīgā arī kaut kur var dabūt. Mani pēdējā laikā vajā sapņi, kur esmu blondīne. Seriously. | |
|
| |
Mazais fabric
Number of posts : 252 Age : 33 Location : supernova Registration date : 22.09.07
| Tēma: Re: Mati. Piektdiena Janvāris 04, 2008 6:48 pm | |
| Viņš ir lielā pakā un ir jāsajauc par krēmveidīgu no trīs atšķirīgiem komponentiem. | |
|
| |
Silhouette fabric
| Tēma: Re: Mati. Piektdiena Janvāris 04, 2008 6:56 pm | |
| Mazais, pirms balināšanas kādi Tev tie mati bija? Kaut kādi brūngani sarkanīgi vai kas tāds? Piedod, ja kļūdos, aptuveni cenšos atsaukt atmiņā bildes and stuff. | |
|
| |
| Tēma: Re: Mati. Piektdiena Janvāris 04, 2008 8:00 pm | |
| Silhouette - iepakojums atrodas miskstē, bet domājams es vēl viņu pirkšu, un tad obligāti nofotogrāfēšu žēļ, ka nevar dabūt blondus. Ehh, nožēloju, ka nokrāsoju melnus. | |
|
| |
Selene stitches
Number of posts : 470 Age : 32 Registration date : 09.09.07
| Tēma: Re: Mati. Piektdiena Janvāris 04, 2008 10:18 pm | |
| Labāk melns nekā blonds, I always say . | |
|
| |
| Tēma: Re: Mati. Piektdiena Janvāris 04, 2008 10:23 pm | |
| Nu blonu gribu tapēc, lai varētu pa virsu ko spilgtāku uzkrāsot.. Apnikās melnie mati. izskatās poke/emo. | |
|
| |
romance stitches
Number of posts : 357 Registration date : 08.10.07
| Tēma: Re: Mati. Piektdiena Janvāris 04, 2008 11:06 pm | |
| Nu, gan.. Visi vai gluži aptrakuši ar to poke/emo. Man gan galīgi nešķiet, ka melni mati izskatās pokemoniski or smth. | |
|
| |
Silhouette fabric
| Tēma: Re: Mati. Sestdiena Janvāris 05, 2008 2:04 pm | |
| Atkarīgs no matu garuma. Manējie tā neizskatās, deff. | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Mati. Sestdiena Janvāris 05, 2008 6:35 pm | |
| Hahah es jau domāju, ka "poke/emo" trends sen izgājis no modes... tagad visi mistro k-ko no j-roka... nezinu, mani nerausta mans emo-iskais matu griezums, es vnk pie sevis zinu, ka es to daru citu iemeslu dēļ nevis, lai ietu sēdēt pie origo | |
|
| |
| Tēma: Re: Mati. Svētdena Janvāris 06, 2008 4:00 pm | |
| Thats the spirit, Zeloco! nē, ar manu matu griezumu ir tā kā ir, bet nu es daru tā kā zeloco, respektīvi, zinu KĀPĒC man ir tieši tāds griezums. Un ja runā par j-rock. Beidzot domāju, atradu kko priekš sevis un savas dvēseles + vēl orģināli, bet nē.. Kā redziet j pārņem pasauli! | |
|
| |
Mazais fabric
| Tēma: Re: Mati. Pirmdiena Janvāris 21, 2008 3:33 pm | |
| - Silhouette rakstīja:
- Mazais, pirms balināšanas kādi Tev tie mati bija? Kaut kādi brūngani sarkanīgi vai kas tāds? Piedod, ja kļūdos, aptuveni cenšos atsaukt atmiņā bildes and stuff.
Emm, brūni [?] pie saknēm 5cm dabīgā krāsa. | |
|
| |
ewucew thread
Number of posts : 66 Age : 33 Registration date : 18.02.08
| Tēma: Re: Mati. Ceturtdiena Marts 20, 2008 4:56 am | |
| man tas pats..ka gribās kādu citu krāsu dabūt... laikam man nav cerību dabūt gaišāku toni nekad.. vai nu vēl pacensties ar tiem matiem un balināt... hmm... pirms 2 nedēļam kkur izdomāju vēl pedejo reizi itkā pamēģināt..varbūt tomēr... kā tad.. tad nu atkal pa virsu kārtējā melnā kārta... man liekas,ka man matu vairs nebūs...un ja vēlreizi centīšos dabūt citu toni... eeh... bet tik un tā nākas vislaik krāsot melnus... un mati neatkopjas...kautgan viņi bijuši stipri itkā..tagad jau tiešām viņi tādi nav un man nepatīk pēdējie sapņi..kuros redzami mani mati hmm... a tiešām tik forši jums sanāca izbalināt? man vispār nemaina toni...tikai saknes .. .. un kā vispār ar tām spilgtajām krāsām? baigi bojā vai kā? ēeem... un kur vispār var dabūt? | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Mati. Ceturtdiena Marts 20, 2008 4:59 pm | |
| BeautyZone ir k-kaada fiicha, kur dabuu kraasu no matiem aaraa... nav leti, bet ja ljoti gribas var to dariit, bet tas arii bojaa matus... Kraasas kuras es vietoju paarsvaraa ir krievu kraasojoshie toniki (loti izturiigi, vismaz zilais tonis 100%), cik zinu tie nav tik slikti matiem kaa parastaas matu kraasas, ja vispaar tie kaitee.. vieniigas, ka jaadabuu peec iespeejas tiiraaks baltais tonis (var dzeltenu, ja piemeeram liek sarkanu vai zalju, bet prieksh zilaa, lai nebuutu zalsh, vajag baltus... Ja negribaas bojaat matus vienmeer var ielikt extentions... vai piemeeram ieshuut weave, ja gribaas vairaak kraasas... (ar extensions domaaju tos, kurus piekausee pie matu shkjipsnas, weave ir matu tacinja, ko uzshuj vai piesprauzh pie franchu bizes... Zheel, ka neesmu Latvijaa, vareetu satikties un es tev visu smuki izstaastiitu un paraadiitu...) Aaa un par kraasu pirkshanu mees jau vienubriid runaajaam, paarshkjirsti topikus par matiem | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: Mati. | |
| |
|
| |
| Mati. | |
|