| Audumu veikali. | |
|
+6zeloco whisper kjeepa.nr88 Shade_de_Monesko 5FF Mada 10 posters |
Autors | Ziņojums |
---|
Mada fabric
Number of posts : 129 Age : 33 Location : Rīga Registration date : 14.10.07
| Tēma: Audumu veikali. Piektdiena Janvāris 11, 2008 9:49 pm | |
| Tā kā es beidzot esmu nolēmusi pievērsties šūšanai, gribēju jautāt - vai kāds varētu man ieteikt labus un ne pārāk dārgus veikalus, kur nopirkt audumus? | |
|
| |
5FF fabric
Number of posts : 195 Age : 33 Registration date : 26.12.07
| Tēma: Re: Audumu veikali. Piektdiena Janvāris 11, 2008 9:54 pm | |
| rīgā varu ietekt 'audumu pasauli'. atrodas blakus bijušajai sporta pilij,netālu arī atrodas 'bērnu pasauli' | |
|
| |
Shade_de_Monesko handsewn
Number of posts : 525 Age : 37 Location : Smoke cloud Registration date : 14.11.07
| Tēma: Re: Audumu veikali. Piektdiena Janvāris 11, 2008 10:19 pm | |
| Čaka un Avotu ielu krustojuma tuvumā atrodas vismaz trīs audumu veikali. Tajos es salīdzinoši bieži iegriežos. | |
|
| |
Mada fabric
Number of posts : 129 Age : 33 Location : Rīga Registration date : 14.10.07
| Tēma: Re: Audumu veikali. Sestdiena Janvāris 12, 2008 3:35 pm | |
| Paldies par informāciju. Būs jābrauc paskatīties. | |
|
| |
kjeepa.nr88 stitches
Number of posts : 380 Age : 37 Location : citur Registration date : 13.09.07
| Tēma: Re: Audumu veikali. Sestdiena Janvāris 12, 2008 5:09 pm | |
| "Arbahan fabrics" - liels veikals starp Bērnu pasauli un Sporta pili - Lielgabalu 4. Pārdošanā ir visādi audumi, audumi pāraplikumi un atgriezumi par lētākām naudiņām uz svara, dzijas un stuff tamborēšanai, adīšanai, izšūšanai, furnitūra - pogas, rāvējslēdzēji, diegi etc. Kā jau lielveikalā. Turklāt līdz 21. janv. ir atlaides -50%. Tāda gandīz reklāma sanāca, bet nu tas tā - paši varat apskatīt http://www.abakhan.lv | |
|
| |
whisper fabric
Number of posts : 100 Age : 34 Registration date : 20.09.07
| Tēma: Re: Audumu veikali. Svētdena Janvāris 20, 2008 8:53 pm | |
| Es nesen iegriezos veikalā "Spolīte" uz Čaka ielas. Tur bija diezgan sakarīgi Precīzāka atrašanās vieta - Čaka iela 43. | |
|
| |
kjeepa.nr88 stitches
| Tēma: Re: Audumu veikali. Svētdena Janvāris 20, 2008 10:50 pm | |
| Nez, Spolīte man šķiet padārga, bet jā, tur ir ar ko sirdi iepriecēt. | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: Audumu veikali. Pirmdiena Janvāris 21, 2008 12:51 am | |
| Varu ieteikt līdzīgu veikalu tam, kas ir netālu no Sporta pils. Ja tu zini, kur uz Pulkveža Brieža ielas ir RIMI veikals, tam pretī ir milzīgs audumu veikals, kur ir prektiski viss... Lēti audumi, lentītes, mežģīnes, gumijas, dzijas etc. spēj tik izvēlēties... silti iesaku aiziet uz turieni | |
|
| |
kjeepa.nr88 stitches
| Tēma: Re: Audumu veikali. Pirmdiena Janvāris 21, 2008 1:28 am | |
| Zeloco minētais veikals un manis minētais veikals ir viena un ta pati firma Arbahan fabrics, tā ka starpības nekādas, tikai - kur tuvāk/ērtāk. | |
|
| |
wienna_lee Tamagothi
Number of posts : 193 Age : 37 Location : Neon bubbles Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: Audumu veikali. Pirmdiena Janvāris 21, 2008 10:03 am | |
| Nez, izveeles atshkjiriiba vinjos abos meedz buut pamatiiga | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: Audumu veikali. Pirmdiena Janvāris 21, 2008 8:31 pm | |
| | |
|
| |
masq handsewn
Number of posts : 576 Location : hyperbola Registration date : 09.09.07
| Tēma: Re: Audumu veikali. Otrdiena Janvāris 22, 2008 12:08 pm | |
| tajā, pie pulkveža brieža ielas, ir daudz kā vairāk parasti XD patiešām DĀĀUDZ vairāk.. XDD | |
|
| |
kjeepa.nr88 stitches
| Tēma: Re: Audumu veikali. Otrdiena Janvāris 22, 2008 1:16 pm | |
| | |
|
| |
Aruku thread
Number of posts : 66 Age : 36 Location : Aiz otrās zvaigznes pa kreisi, un tālāk līdz rītam. Registration date : 11.02.10
| Tēma: Re: Audumu veikali. Piektdiena Aprīlis 09, 2010 1:55 am | |
| Sakarā ar to , ka šonakt šuju Un klausos radio, informēju, ka dzirdēju tādu lietu kā, Abrakhan veikalos būšot baigās atlaides, sakarā ar šamējo dzimšanas dienu. Par datumiem, ja vēlreiz sadzirdēšu tad ziņošu. Tā reklāma pa skonto gāja. | |
|
| |
vilhelms.otrais thread
Number of posts : 76 Age : 32 Location : Under sea Registration date : 26.01.10
| Tēma: Re: Audumu veikali. Piektdiena Aprīlis 09, 2010 4:06 pm | |
| Šodien biju azkabanā tāpēc varu ziņot, ka atlaides ir šodien. Nez, bet es īpaši neievēroju, ka kaut kas ir dikti lētāk, bet tas varbūt tāpēc, ka pie lentēm tikai grozījos/skatījos . | |
|
| |
masq handsewn
Number of posts : 576 Location : hyperbola Registration date : 09.09.07
| Tēma: Re: Audumu veikali. Piektdiena Aprīlis 09, 2010 5:10 pm | |
| - vilhelms.otrais rakstīja:
- Šodien biju azkabanā tāpēc varu ziņot, ka atlaides ir šodien. Nez, bet es īpaši neievēroju, ka kaut kas ir dikti lētāk, bet tas varbūt tāpēc, ka pie lentēm tikai grozījos/skatījos .
ne tikai šodien.. mājaslapā stāv rakstīts - 6.aprīlis-30.aprīlis (: | |
|
| |
Aruku thread
Number of posts : 66 Age : 36 Location : Aiz otrās zvaigznes pa kreisi, un tālāk līdz rītam. Registration date : 11.02.10
| Tēma: Re: Audumu veikali. Pirmdiena Aprīlis 12, 2010 6:34 pm | |
| - masq rakstīja:
- vilhelms.otrais rakstīja:
- Šodien biju azkabanā tāpēc varu ziņot, ka atlaides ir šodien. Nez, bet es īpaši neievēroju, ka kaut kas ir dikti lētāk, bet tas varbūt tāpēc, ka pie lentēm tikai grozījos/skatījos .
ne tikai šodien.. mājaslapā stāv rakstīts - 6.aprīlis-30.aprīlis (: Bwahahahaha kha kha *cough cough* a ha ha ha *cough* XD Es došos uzbrukumā kārotajām staipīgajām mežģīnēm (Audumam) mmm I cant believe the dress im planning is gona be pink tho o.O Un jā atlaides ir visu aprīli. Un vēl!!!! Viņiem esot audumu krāsas dabonamas Gribēju piebilst, ka iepriekšējo reizi kad tur biju, tur bija ļoti lēts kaut kas līdzīgs kokvilnai (elpojošs) balts un pieklājīgi elastīgs audums, kurš šķiet ļoti labi ņem pretī krāsošanu Tas tā, ja nu vēl kādam izņemot mani patīk pieguļošas drēbes ) | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: Audumu veikali. | |
| |
|
| |
| Audumu veikali. | |
|