kjeepa.nr88 stitches
Number of posts : 380 Age : 37 Location : citur Registration date : 13.09.07
| Tēma: Re: Korsešu pašgatavošana. Svētdena Novembris 29, 2009 10:57 pm | |
| Man šķiet, ka šitais ir ļoti ok tutoriālis ar piegriezni, cik esmu skatījusies http://www.craftster.org/forum/index.php?topic=122286.0 , tomēr manas domas ir tādas, ka korsete ir augstākā pilotāža šūšanā un iesācējām nevajadzētu mērķēt tik augstu, kamēr nav skili attīstīti, tāpēc pati vēl tikai nobriestu šādam darbam, bet nojaušu, ka tas vēl nebūs tik ātri.
Pēdējo reizi labojis kjeepa.nr88 Svētdena Novembris 29, 2009 11:10 pm; labots 1 reizi | |
|
CrazyKonata handsewn
Number of posts : 540 Age : 31 Location : in a mad Party Registration date : 23.11.09
| Tēma: Re: Korsešu pašgatavošana. Svētdena Novembris 29, 2009 11:09 pm | |
| jā tas gan :C mājās būs jāatrod audums un jātrennējas vis kaut kas un tutoriāls bija samērā labs, vienkārši izskaidrots | |
|
MissSimona needles
Number of posts : 34 Age : 34 Location : Rīga Registration date : 12.09.09
| Tēma: Re: Korsešu pašgatavošana. Pirmdiena Novembris 30, 2009 1:46 am | |
| Es gribu augsto. bet nezinu ka lai tur visu ietilpina. šādu jau mēģināju, tanī brīdī netiku pie šujmašinas tāpēc nācās ar rokām. Mensonu izturēja. Plastmasas ribas man baigi nepatīk viņas kka baigi stūlbi saliecās veidojās tādās ka krunkas.. | |
|
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: Korsešu pašgatavošana. Pirmdiena Novembris 30, 2009 11:14 am | |
| Oi, Harajuku_girl - es tevi mīlu :D:D 'Tis awesome!! MissSimona - netā var daudz kur atrast kā taisīt piegrieznes. Vē variants ir palūgt kādam modelētājam tādas uzkonstruēt. | |
|
masq handsewn
Number of posts : 576 Location : hyperbola Registration date : 09.09.07
| Tēma: Re: Korsešu pašgatavošana. Trešdiena Decembris 02, 2009 11:25 am | |
| labs tutoriālis! tikai par tām audumu kārtām šķita kaut kā jocīgi, ka minēts, ka pietiekot ar 2, jo 3 un 4 padara korseti kaut kādu ne-tādu.. problēma jau slēpjas tajā, ka, ja būs pārāk maz layeru vai par mazs stiprinājuma kauliņiem (vēl atsevišķi kauliņu kanāli), korseti valkājot ilgi, tā izdils kauliņu vietās. +neiesaku augstajām korsetēm krūšu kauliņu daļā izmantot spring steel.. spiral steel vajag.. citādi korsete paliek par apsaitētu dēli | |
|
MissSimona needles
Number of posts : 34 Age : 34 Location : Rīga Registration date : 12.09.09
| Tēma: Re: Korsešu pašgatavošana. Ceturtdiena Decembris 03, 2009 2:35 pm | |
| Jej, vakar tiku pie šujmašīnas jāmeģina. Tad jau manis kas no ta visa sanāks. | |
|
Sponsored content
| Tēma: Re: Korsešu pašgatavošana. | |
| |
|