| Gotisko, platformas un citu veidu apavu lapa. | |
|
|
Autors | Ziņojums |
---|
Harajuku_girl^^ machine sewn
Number of posts : 772 Location : Mie Registration date : 23.09.07
| Tēma: Gotisko, platformas un citu veidu apavu lapa. Piektdiena Janvāris 18, 2008 6:13 pm | |
| gothic-obsession.com./
Tur ir arī skaisti apģērbi, korsetes uc interesantas lietas, bet uzsvaru lieku uz apaviem. Man ļooti patika.
P.S. Paldies Stihijai, kas man parādīja šo pūkaino lapu! ^^ | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: Gotisko, platformas un citu veidu apavu lapa. Piektdiena Janvāris 18, 2008 7:39 pm | |
| hmm.. neredzēju neko uber, kas nebūtu citos saitos... (izņemot Trashville-524, tās laikam k-kāds jauns modelis O.o me likey) Vai Stihija tajā ir iepirkusies? kādas atsauksmes... biš offtop: Šitādas šon redzēju par k-kaadiem 8 latiem (37 izmērs, būtu mans, paņemtu..), tikai sarkanās lentītes vietā bija man liekas, ka zelta (varu samuldēt) | |
|
| |
Harajuku_girl^^ machine sewn
Number of posts : 772 Location : Mie Registration date : 23.09.07
| Tēma: Re: Gotisko, platformas un citu veidu apavu lapa. Piektdiena Janvāris 18, 2008 8:09 pm | |
| Nu man patika kurpju modeļi. pat ļoti. Nē, Stihija nav iepirkusies, bet mēs abas plānojam tuvākajā laikā tos izdarīt.
Par tām kurpītēm, tik tiešām man patīk, tikai ne gluži mans izmērs. Kur tu viņas redzēji? | |
|
| |
romance stitches
Number of posts : 357 Registration date : 08.10.07
| Tēma: Re: Gotisko, platformas un citu veidu apavu lapa. Piektdiena Janvāris 18, 2008 8:30 pm | |
| es labāk pieturēšos pie x-tra-x.com ;D | |
|
| |
Stihija fabric
Number of posts : 195 Location : in my place. Registration date : 12.01.08
| Tēma: Re: Gotisko, platformas un citu veidu apavu lapa. Piektdiena Janvāris 18, 2008 9:19 pm | |
| esmu bijusi informēta gan par x-tra-x.com, gan deadlygirlz.com nav slikts, bet tieši šajā adresē esmu atradusi to, ko tiešām vēlētos pirkt, un latvijā [un citos saitos] tādās lietas neesmu redzējusi. tālākais-līdz pavasarim plānoju iepirkt foršus zābīšus. | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: Gotisko, platformas un citu veidu apavu lapa. Piektdiena Janvāris 18, 2008 9:57 pm | |
| Vienā saimniecības veikalā (?) uz Katrīnas ielas... esmu dzirdējusi, ka x-tra-x un deadlygirlz ir varen dārgi... Deadligirz cenas vēl saprotu, bet x-tra-x uzsitot cenas debesīs... es gan negalvoju cik tas ir taisnība, bet nu. klīst baumas.. | |
|
| |
wienna_lee Tamagothi
Number of posts : 193 Age : 37 Location : Neon bubbles Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: Gotisko, platformas un citu veidu apavu lapa. Sestdiena Janvāris 19, 2008 12:21 am | |
| x-tra-x ir (tb peedeejo reizi kad skatiijos) bezjeegaa daargs shippings. :/ | |
|
| |
5FF fabric
Number of posts : 195 Age : 33 Registration date : 26.12.07
| Tēma: Re: Gotisko, platformas un citu veidu apavu lapa. Svētdena Janvāris 20, 2008 9:29 pm | |
| nekas dižs tur tiešām nebija - viss redzēts un zināms. somas gan viņiem tur bija tādas neredzētas, bet šā vai tā nav manā gaumē... | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: Gotisko, platformas un citu veidu apavu lapa. | |
| |
|
| |
| Gotisko, platformas un citu veidu apavu lapa. | |
|