| Demonia. | |
|
+6zeloco Jessamine Mazais 5FF romance Harajuku_girl^^ 10 posters |
|
Autors | Ziņojums |
---|
masq handsewn
Number of posts : 576 Location : hyperbola Registration date : 09.09.07
| Tēma: Re: Demonia. Trešdiena Augusts 06, 2008 12:13 am | |
| esmu pasutījusi no ļoti dažādām vietām, vienā man neatbildēja nedēļu, bet apavi pienāca pēc atbildēšanas 4 dienās : D imho, visdrošāk pirkt ebay, jo tur var feedback paskatīties vismaz.. un šajā sakrā - Harajuku_girl^^ - neveiksmīgajiem pārdevējiem bija normāls feedback vai varbūt tā ir pasta vaina? pasts arī bieži ir pie vainas | |
|
| |
Harajuku_girl^^ machine sewn
Number of posts : 772 Location : Mie Registration date : 23.09.07
| Tēma: Re: Demonia. Trešdiena Augusts 06, 2008 12:18 am | |
| abiem feedback bija 98%, kā jau teicu, pēdējie apavi itkā esot cietuši uguns negadījumā un kādu laiciņu sola atgriezt naudu, espacietīgi gaidu.. iespējams, ka pirmajā reizē ir vainojams pasts, jo visa iepirkšanās noritēja veiksmīgi, bet un maniem e-pastiem gan netiek atbildēts, takā vaina varbūt nav pastā. | |
|
| |
valante fabric
Number of posts : 229 Location : Wonderland Registration date : 01.02.08
| Tēma: Re: Demonia. Ceturtdiena Augusts 07, 2008 12:28 pm | |
| es ar gribēju pasūtīt, bet kaut kad ap septembri, kad būs nauda... | |
|
| |
| Tēma: Re: Demonia. Ceturtdiena Augusts 07, 2008 1:47 pm | |
| man pašai bija doma uz augusta beigām, bet nav jau zvanīts, ka man tad būs nauda | |
|
| |
Paranoid. stitches
Number of posts : 463 Age : 32 Registration date : 14.10.07
| Tēma: Re: Demonia. Ceturtdiena Augusts 07, 2008 2:13 pm | |
| Well, es gan pagaidām neesmu 100% pārliecināta, bet izskatīju visu, atradu arī šo to, kas mani interesē un tādēļ, ja pasūtīsiet, visdrīzāk pievienošos, neatkarīgi no tā, kad tas būs. Augusta beigās varbūt pat ir labāk, jeb vēl mazliet vēlāk. | |
|
| |
| Tēma: Re: Demonia. Piektdiena Augusts 08, 2008 8:07 pm | |
| šodien izpētīju vēlreiz shippinga cenas, un tagad cena ir 37 Ls! (nevis 17) tagad 17 ls ir jāmaksā par vienas preces piegādi, es intereses pēc pievienoju savam grozam 8 pārus apavu, un checkout rezultātā sanāca 37 ls (tas pats sanāk arī ar 2 apavu pāriem). Bet nu ja ir vismaz 3 cilvēki, tik un tā sanāk izdevīgāk. Katram nedaudz vairāk kā 12 ls, nevis 17 ls, un ja ir vēl vairāk cilvēku, tad vēl jo labāk.. Bet, manuprāt šis piedāvājums ir izdevīgs tiem, kuri noskatījuši sev kādu sale preci, jo pārējiem apaviem tiešām sālītas cenas salīdzinoši ar ebay.com bet šajā gadījumā var ietaupīt uz shippingu, ja piesakas vairāki cilvēki | |
|
| |
romance stitches
Number of posts : 357 Registration date : 08.10.07
| Tēma: Re: Demonia. Svētdena Augusts 17, 2008 9:04 pm | |
| es piesakos arī uz sūtīšanu. | |
|
| |
romance stitches
Number of posts : 357 Registration date : 08.10.07
| Tēma: Re: Demonia. Otrdiena Septembris 09, 2008 2:28 pm | |
| atvainojos par offtopicu, bet kā tad tur beigu beigās paliek? kāds kaut ko sūta? | |
|
| |
Mazais fabric
Number of posts : 252 Age : 33 Location : supernova Registration date : 22.09.07
| Tēma: Re: Demonia. Piektdiena Septembris 19, 2008 4:00 pm | |
| Es domāju drīz kaut kad pasūtīt, kad izlmešu ko tiši gribu. | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: Demonia. | |
| |
|
| |
| Demonia. | |
|