| MetalShow Open Air 2008 11. un 12. jūlijā Blomē | |
|
+3romance Harajuku_girl^^ Stihija 7 posters |
Brauksi? | Jā | | 40% | [ 6 ] | Nē | | 40% | [ 6 ] | Vēl nezinu, vēlāk precizēšu | | 20% | [ 3 ] |
| Kopā Balsis : 15 | | |
|
Autors | Ziņojums |
---|
Stihija fabric
Number of posts : 195 Location : in my place. Registration date : 12.01.08
| Tēma: MetalShow Open Air 2008 11. un 12. jūlijā Blomē Pirmdiena Marts 24, 2008 7:43 pm | |
| MetalShow.lv Open Air 2008 festivāls norisināsies 11. un 12. jūlijā, jau pierastajā Valkas rajona Blomes estrādē. Šogad festivāla koncerti noritēs uz divām skatuvēm, būs atsevišķa telšu pilsētiņa, uzstāsies vēl vairāk grupu, un "hedlaineri" būs vēl pārliecinošāki nekā iepriekš! Ievērojamākā un labākā pasaules ekstrēmā metāla grupa tieši tik pretenciozi sevi piesaka šī gada festivāla spožākās zvaigznes - grupa Cradle of Filth! Absolūti unikāls, žanru robežas nojaucošs skanējums un neatkārtojama muzikālā atmosfēra. Provokācijas, zaimošana, ekstravagances un skandālistu slava rokrokā ar prēmiju par senās angļu valodas pielietošanu un iedzīvināšanu tekstos un atsaucēm uz nemirstīgiem literāriem meistardarbiem. Grandiozi, teatrāli šovi, vairāk nekā miljons [oficiāli] pārdotu albumu un fanu leģioni visā pasaulē. Šie ir tikai daži Cradle of Filth raksturlielumi. Skaļāk, smagāk, ātrāk un tumšāk- tāds ir viņu uzņemtais kurss, un tas ir neapšaubāmi valdzinošs. CRADLE OF FILTH (Black/Gothic Metal, Lielbritānija) www.cradleoffilth.comwww.myspace.com/cradleoffilthTHE EXPLOITED (Crossover/Thrash, Lielbritānija) www.myspace.com/officialtheexploitedPAIN (Industrial Metal, Zviedrija) www.myspace.com/officialpainAGNOSTIC FRONT (HC/Metal, ASV) www.myspace.com/agnosticfrontSKYFORGER (vienīgā grupas uzstāšanās šovasar Latvijā) www.skyforger.lvSINISTER (Death Metal, Holande) www.myspace.com/sinisterwingsofdeathTYR (Progressive Viking Metal, Farēru salas) www.myspace.com/tyr1IN MOURNING (Progressive Metal, Zviedrija) www.myspace.com/in_mourningDEAD SHAPE FIGURE (Thrash/Heavy Metal, Somija) www.deadshapefigure.fiPārējās grupas tiks publicētas, tiklīdz par viņu dalību tiks saņemts 100% apstiprinājums. Biļetes iepriekšpārdošanā Biļešu Paradīzes kasēs. Vairāk informācijas www.metalshow.lv/fest/Info - www.metalshow.lv nu man tie kradļi tā, bet mans nu ļooooti grib doties, tapēc meklēju kompāniju. anyone?? | |
|
| |
Stihija fabric
| Tēma: Re: MetalShow Open Air 2008 11. un 12. jūlijā Blomē Pirmdiena Marts 24, 2008 7:46 pm | |
| P.S. ja var, tad pieienojiet aptauju kādsatbildīgais, lai būtu labāk pārskatāms, kas "ies", "neies" un kas "nav izlēmis".
pievienoju/romance (: | |
|
| |
Harajuku_girl^^ machine sewn
Number of posts : 772 Location : Mie Registration date : 23.09.07
| Tēma: Re: MetalShow Open Air 2008 11. un 12. jūlijā Blomē Pirmdiena Marts 24, 2008 9:34 pm | |
| *KLIEDZ* Cradle of filth? /Grib braukt. A kā ar biļešu cenām? *Ja man viss izdosies, tad es ar tevi, Stihij | |
|
| |
romance stitches
Number of posts : 357 Registration date : 08.10.07
| Tēma: Re: MetalShow Open Air 2008 11. un 12. jūlijā Blomē Pirmdiena Marts 24, 2008 9:58 pm | |
| Es vēl domāju, it kā labāk tēmēju uz kādu ārzemju festu ar labākām grupām, bet par šo ir vērts padomāt dēļ Sinister, TYR, IN MOURNING un mazliet, mazliet THE EXPLOITED. CRADLE OF FILTH gan pilnīgi nemaz neinteresē, es pat domāju, ka ja braukšu tad nolīdīšu labi dziļi vai iedzeršu aliņu teltīs nevis klausīšos viņus.
edit: Harajuku_girl...par biļetēm info meklē Biļešu Paradīzes kasēs. | |
|
| |
Stihija fabric
| Tēma: Re: MetalShow Open Air 2008 11. un 12. jūlijā Blomē Pirmdiena Marts 24, 2008 11:50 pm | |
| | |
|
| |
| Tēma: Re: MetalShow Open Air 2008 11. un 12. jūlijā Blomē Otrdiena Marts 25, 2008 9:48 am | |
| Kopš kura laika? Bērnības atmiņas XD Vairāk jau ne, kā zini, bet redzēt gribu..
Runājot par ārzemju festiem, gribu uz Tusku vai Wackenu. | |
|
| |
whisper fabric
Number of posts : 100 Age : 34 Registration date : 20.09.07
| Tēma: Re: MetalShow Open Air 2008 11. un 12. jūlijā Blomē Otrdiena Marts 25, 2008 10:00 am | |
| Drīzumā eju pirkt biļeti. Un pavisam noteikti - braukšu | |
|
| |
ewucew thread
Number of posts : 66 Age : 33 Registration date : 18.02.08
| Tēma: Re: MetalShow Open Air 2008 11. un 12. jūlijā Blomē Otrdiena Marts 25, 2008 12:51 pm | |
| Jap es ar Blomē noteikti būšu | |
|
| |
Mazais fabric
Number of posts : 252 Age : 33 Location : supernova Registration date : 22.09.07
| Tēma: Re: MetalShow Open Air 2008 11. un 12. jūlijā Blomē Otrdiena Marts 25, 2008 3:22 pm | |
| h u j u nebraukšu. Man pietika ar pagājušo blomi - kosmētika nozagta, ipods shuffle npzagts, paldkostīms nozagts [wtf? kuram idiotam vajadzētu Manu peldkostīmu] ~ kopā zaudējumi 25o ls. paldies vairāk negribu braukt vispār uz Latvijas festivāliem | |
|
| |
| Tēma: Re: MetalShow Open Air 2008 11. un 12. jūlijā Blomē Otrdiena Marts 25, 2008 3:42 pm | |
| Nu jā, tas jau pavisam bēdīgi. Un par peldkostīmu.. Tik tiešām, kuram kas tāds vajadzīgs.. o_O | |
|
| |
Jessamine sketch
Number of posts : 18 Age : 35 Registration date : 18.01.08
| Tēma: Re: MetalShow Open Air 2008 11. un 12. jūlijā Blomē Otrdiena Marts 25, 2008 4:44 pm | |
| Es varu palielīties, ka biļeti jau nopirku primajā dienā un tātad ietaupīju. Nju jā mani arī tur varēs manīt. Un mantas jau vajag piesargāt.. Naudu es parasti glabāju krūšturī, jo zinu, ka no turienes nepazudīs (nu, protams, nejau monētas) bet visu pārējo vnk iebāžu guļammaisā pašā galā, jo tur neviens jau nemeklēs un aiznest guļammaisu nemanot ir pagrūti.. | |
|
| |
Stihija fabric
| Tēma: Re: MetalShow Open Air 2008 11. un 12. jūlijā Blomē Otrdiena Marts 25, 2008 5:02 pm | |
| ahā, tagad mums tavas slepenās slēptuves ir zināmas... tā ka neuztraucies, ja kāds tevi koncerta laikā apgrābstīs vai kādā brīdi sapratīsi, ka tev vairs nav guļammaisa. | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: MetalShow Open Air 2008 11. un 12. jūlijā Blomē | |
| |
|
| |
| MetalShow Open Air 2008 11. un 12. jūlijā Blomē | |
|