| manas jaunās, skaistās lietas. | |
|
|
Autors | Ziņojums |
---|
Stihija fabric
Number of posts : 195 Location : in my place. Registration date : 12.01.08
| Tēma: manas jaunās, skaistās lietas. Otrdiena Maijs 06, 2008 9:44 pm | |
| šodien pienāca šīs te ^^ bildēm nav nekāda ideālā kvalitāte, bet nu saprast var. bet pirms divām nedēļām saņēmu šo- | |
|
| |
Harajuku_girl^^ machine sewn
Number of posts : 772 Location : Mie Registration date : 23.09.07
| Tēma: Re: manas jaunās, skaistās lietas. Trešdiena Maijs 07, 2008 3:18 pm | |
| Ohoo, bet dzīvē tās kurpes ir fantastiskas! Vēl labākas, nekā bildē.. | |
|
| |
whisper fabric
Number of posts : 100 Age : 34 Registration date : 20.09.07
| Tēma: Re: manas jaunās, skaistās lietas. Trešdiena Maijs 07, 2008 6:00 pm | |
| Korsete izskatās baigi laba | |
|
| |
Stihija fabric
| Tēma: Re: manas jaunās, skaistās lietas. Trešdiena Maijs 07, 2008 6:07 pm | |
| paldies, paldies. | |
|
| |
Blackbird needles
Number of posts : 30 Location : under the veil of darkness Registration date : 01.02.08
| Tēma: Re: manas jaunās, skaistās lietas. Trešdiena Maijs 07, 2008 9:12 pm | |
| Tās kurpes ir lieliskas Korsete arī laba. Pienāca- tas ir caur internetu pasūtīts? Kurpju ziņā man būtu bail riskēt. | |
|
| |
Stihija fabric
| Tēma: Re: manas jaunās, skaistās lietas. Trešdiena Maijs 07, 2008 9:41 pm | |
| tenks. jā, gan korseti, gan kurpes pasūtiju caur internetu. ar kurpēm jau pirmkārt bija tā, ka lieliski zinot, ka es neko tamlīdzīgu te noteikti neatradīšu, nelielas neērtības izmēru ziņā (ja tādas iznāk) biju gatava pieciest. tātad, pasūtiju tās internetā, un zinot, ka Harjuku girl bija dabujusi kurpes no neta, kas artnāca tādas, kādām viņām bija jābūt [pēc izmēra atbilda], nolēmu, ka ir vērts riskēt. par korseti runājot- adresē [e-bajā] bija norādīti diezgan precīzi apkārtmēri inch'os, kuri arī atbilda perfekti. | |
|
| |
Harajuku_girl^^ machine sewn
Number of posts : 772 Location : Mie Registration date : 23.09.07
| Tēma: Re: manas jaunās, skaistās lietas. Ceturtdiena Maijs 08, 2008 8:52 pm | |
| Jap, es paņēmu izmēru lielākas drošības pēc, un viņas arī bija izmēru lielākas.. Nekas, pieciešu, ja savelk sprādzi stingrāk ir baigi okej. Kkad vēlāk varu arī uploadot savas kurpes, man tagad vienkārši nav kārtīgas fotogrāfijas, kā arī kurpes ir remontā, bija neērtas sprādzes, kuras savelkot ciešāk bija problēmas.. nu tā. | |
|
| |
Mazais fabric
Number of posts : 252 Age : 33 Location : supernova Registration date : 22.09.07
| Tēma: Re: manas jaunās, skaistās lietas. Piektdiena Maijs 09, 2008 9:27 am | |
| Neaizmirsti tām kurpēm bieži mainīt papēža pazoli [laikam tā to sauc, whatever, domāju ka Tu saprati]. Tās kas liktas virsū ātri nodilst. Es pati attapos savām loli kurpēm tikko to izdarīt. Maz pietrūka llai būtu jāmaina viss tas.
Man tā korsete diez ko nepatīk. | |
|
| |
Stihija fabric
| Tēma: Re: manas jaunās, skaistās lietas. Piektdiena Maijs 09, 2008 8:48 pm | |
| skaidrīte, harjuku. paldies par infu. noderēs. par korseti gan nezinu. man viņa personīgi patīk ļoti un esmu ar to apmierināta. | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: manas jaunās, skaistās lietas. | |
| |
|
| |
| manas jaunās, skaistās lietas. | |
|