| Mīļākie Demonia apavi | |
|
+6romance Stihija Silhouette platformene Harajuku_girl^^ zeloco 10 posters |
Autors | Ziņojums |
---|
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Mīļākie Demonia apavi Otrdiena Augusts 05, 2008 10:38 pm | |
| Zinu, ka ir jau viens Demonia topiks, bet šis ir vairāk informatīva iemesla dēļ. Vēlējos uzzināt kādi ir jūsu mīļākie Demonia firmas apavi? Varētu uztaisīt tādu kā top 10. Varētu arī pievienot savu apavu izmēru | |
|
| |
Harajuku_girl^^ machine sewn
Number of posts : 772 Location : Mie Registration date : 23.09.07
| |
| |
platformene Petticoat
Number of posts : 1399 Age : 34 Location : cave of spleen Registration date : 10.09.07
| Tēma: Re: Mīļākie Demonia apavi Trešdiena Augusts 06, 2008 1:14 pm | |
| | |
|
| |
Silhouette fabric
Number of posts : 120 Age : 34 Location : Scotland Registration date : 02.10.07
| Tēma: Re: Mīļākie Demonia apavi Trešdiena Augusts 06, 2008 1:33 pm | |
| | |
|
| |
| Tēma: Re: Mīļākie Demonia apavi Trešdiena Augusts 06, 2008 2:51 pm | |
| ā, un mans izmērs ir 41/42 parasti 41, bet mēdzu pasūtīt lielākaus apavus, ja tie ir slēgtie. ā, un pievienojos platformenei, par viņas pirmajām kurpēm, | |
|
| |
Stihija fabric
Number of posts : 195 Location : in my place. Registration date : 12.01.08
| Tēma: Re: Mīļākie Demonia apavi Trešdiena Augusts 06, 2008 3:52 pm | |
| šīs jau ir manā īpašumā, līdz ar to fave. no zābīšiem vēlētos šos vai kaut ko līdzīgu. piemēram, šos. vai šos. ļoti iekārojami liekas šie. un no šiem- tie ar violeto vai sarkano mēlīti. tas no kurpēm. un protams, ļoti skaistas, how to wear.. i don't know.. | |
|
| |
romance stitches
Number of posts : 357 Registration date : 08.10.07
| Tēma: Re: Mīļākie Demonia apavi Ceturtdiena Augusts 07, 2008 4:50 pm | |
| Umm...jāparokās, nezinu vai man izdosies uztaisīt top desmit, jo man laikam būtu vieglāk uztisīt anti top 100 nekā top 10 . (varbūt es drīkstu uztaisīt arī inti topu?) principā patīk lai arī pārāk augstā papēža dēļ nenēsātu no šiem ir iespējams nopirkt arī sarkanu krāsu. tā laikam ar derētu principā šīm ir tieši atlaide. moš jāpasūta? um..un plus mīnus jebkādi tamlīdzīgi zābaki tikai dieva dēļ bez pretīgām sprādzēm, ķēpājumiem un pārmērīgi lielas platformas ak jā šie arī. p.s. bilde nosperta no Harajuku_girl ievietotajām. | |
|
| |
Paranoid. stitches
Number of posts : 463 Age : 32 Registration date : 14.10.07
| Tēma: Re: Mīļākie Demonia apavi Ceturtdiena Augusts 07, 2008 7:33 pm | |
| Ar lielām mokām un vienalga sanāca tikai TOP 8. Atliek vien piekrist, ka neglītāko Demonia apavu TOP būtu daudz vieglāk izveidot. Hm, un man arī it kā nepatīk visādas tur sprādzes, ķēpājumi, taču esmu pamanījusi, ka bildēs daudzi apavi (un ne tikai) izskatas krietni vien neglītāk kā tad, kad tiek aplūkoti klātienē. Tamdēļ, par dažiem vēl šaubos. Bet nu, te ir tie, kurus pati vilktu. Vienīgi ar trešajiem ir tā, ka ļoti patīk, bet papēdis par augstu. Septītajiem arī, taču, neesmu pārliecināta, ka man kaut kā īpaši patiktu, bet lai jau. Izmērs - it kā 38, bet vajadzības gadījumā varu vilkt arī 39. | |
|
| |
| Tēma: Re: Mīļākie Demonia apavi Ceturtdiena Augusts 07, 2008 10:38 pm | |
| Romance, par tavām 3. kurpēm, man arī viņas ļoti patīk, bija doma pasūtīt, bet izvēlējos citu modeli un par demonia anti top, jā tas nenāktos grūti, kā piemēram botas uz platformas, vai kkas tamlīdzīgs, piemēram šie | |
|
| |
vellata666 thread
Number of posts : 93 Age : 32 Registration date : 06.08.08
| Tēma: Re: Mīļākie Demonia apavi Ceturtdiena Augusts 07, 2008 10:54 pm | |
| | |
|
| |
masq handsewn
Number of posts : 576 Location : hyperbola Registration date : 09.09.07
| Tēma: Re: Mīļākie Demonia apavi Ceturtdiena Augusts 07, 2008 11:44 pm | |
| | |
|
| |
wraa thread
Number of posts : 93 Age : 35 Location : Town Called Malice Registration date : 14.01.08
| Tēma: Re: Mīļākie Demonia apavi Svētdena Augusts 10, 2008 12:15 pm | |
| šīs tad laikam arī būtu tās mīļākās. Lai gan nākošās divas arī ir bezgala jaukas. šajās gan ir kaut kas dīvains, kaut kas, kas man nepatīk.. bet tā kā es pat nevaru pateikt kas, tad vienalga. šitie zābaki man patīk pēc iespējas klasiskāki. konkrēti šiem gan tas purngals izskatās tāds.. mazs. Viņš varētu būt izteiktāks (klauniskāks), jo tas man šķiet gan vizuāli pievilcīgāk (vismaz priekš sevis), gan ērtāk. un izmērs.. 39. nu tā-tā, labāk 40. | |
|
| |
Stihija fabric
Number of posts : 195 Location : in my place. Registration date : 12.01.08
| Tēma: Re: Mīļākie Demonia apavi Svētdena Augusts 10, 2008 4:02 pm | |
| masq tops gandrīz precīzi varētu būt mans anti tops. vienīgi izņemot pašus pēdējos. | |
|
| |
masq handsewn
Number of posts : 576 Location : hyperbola Registration date : 09.09.07
| Tēma: Re: Mīļākie Demonia apavi Svētdena Augusts 10, 2008 8:35 pm | |
| visamizantākais ir tas, ka tās kurpītes +/- visas ir vienādas, kur nu tad runāt par kādu izteiktu anti-topu. | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: Mīļākie Demonia apavi | |
| |
|
| |
| Mīļākie Demonia apavi | |
|