| Pretīgākie Demonia apavi | |
|
+4Paranoid. platformene Harajuku_girl^^ zeloco 8 posters |
Autors | Ziņojums |
---|
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Pretīgākie Demonia apavi Sestdiena Augusts 09, 2008 7:45 pm | |
| Daži izteica domu par anti topa uztaisīšanu Ā un atgādinu tiem, kas iepriekšējā temetā nepielika savus kāju izmērus, izdarīt, lūdzu to šajā, paldies Mans anti-tops, vai drīzāk tie apavi ko nekad nevilktu: 10.nav tik briesmīgi, bet salīdzinot ar šiem tie ir ļoti necili (tb man tie kas apakšā patīk labāk, drīzāk izvēlētos tos nekā augšējos ).. 9.Arī nav tik briesmīgi, bet man šķiet ļoti grūti savienojami ar apģērbu... Būtībā var pievilkt tikai pie cyber... Un tie šķiet bišķi nesabalansēti. Šie ir līdzīgi un man liekas labāk sabalansēti estētiskā ziņā: 8.Vēl vienu nesabalansētu apavu piemērs... Un te vairāk sabalansētu līdzīgu: 7.divi burti: pē... man jau paskatoties uz šiem apaviem sāp kāju pirksti, nemaz nerunājot par asociācijām ar ķīniešu apavu kultūru (ap vājiem nerviem neskatīt: viens, divi). Līdzīgas asociācijas rada arī: 6.Man agrāk ļoti nepatika krīperi, bet tagad pat ļoti patīk. Nesen uzdūros šiem un reakcija bija "wtf? lol " Fankīgi jau izskatās un nav nemaz arī tik sūdīgi, bet... would I wear them? Hahahah no. 5.Zole ir pē D: 4.purns ir pē D: 3.Redzot šos apavus pirmo reizi, mana reakcija bija WTF? un tā tāda ir katru reizi, kad tos ieraugu. Kāds tādus arī valkā? o.O 2.Apava augšdaļas stiprinājuma veids priekšā mani noved līdz trakuma putām. It kā normāli apavi, BET TAS STIPRINĀJUMS!!! 1.The worst of them all, I think It's so hideous you can't stop looking at it! | |
|
| |
Harajuku_girl^^ machine sewn
Number of posts : 772 Location : Mie Registration date : 23.09.07
| Tēma: Re: Pretīgākie Demonia apavi Sestdiena Augusts 09, 2008 8:40 pm | |
| vispār zeloco 9. vietas ieguvēji man pat patīk, tīri pēc tā kā bildē izskatās, tikai priekš valkāšanas, manuprāt, smagnēji..
Savu topu izveidošu nedauz vēlāk *slinks* | |
|
| |
platformene Petticoat
Number of posts : 1399 Age : 34 Location : cave of spleen Registration date : 10.09.07
| Tēma: Re: Pretīgākie Demonia apavi Sestdiena Augusts 09, 2008 9:53 pm | |
| man 6. gan liekas r0x0rzīgi | |
|
| |
Paranoid. stitches
Number of posts : 463 Age : 32 Registration date : 14.10.07
| Tēma: Re: Pretīgākie Demonia apavi Sestdiena Augusts 09, 2008 11:12 pm | |
| Tās 9. man likās ļoti neglītas un šausmīgas, kad skatījos bildēs, bet dzīvē nevarēju ne acis atraut - likās bezgala pievilcīgas. Kaut gan pati nevilktu, jo nav gluži mans. Bet vispār bieži ir tā, ka bildēs izskatās krietni vien sliktāk, kā patiesībā. Daudzi no šiem apaviem paši par sev ir tādi pabriesmīgi, bet dažus vēl varētu izdomāt, kā interesanti pieskaņot apģērbam. Lai nu kā, vēlāk noteikti izveidošu savu pretīgāko Demonia apavu TOP, tas varētu būt interesanti. Bet tie 3... Oh, paskatos, un asociācijas ar kaut kādu ciklopu, dēļ tā viena riņķīša. Pamatīgi pārsmējos, un patiesi neticu, ka kāds tos arī velk... | |
|
| |
Stihija fabric
Number of posts : 195 Location : in my place. Registration date : 12.01.08
| Tēma: Re: Pretīgākie Demonia apavi Svētdena Augusts 10, 2008 1:08 am | |
| vai ta tie pēdējie (jeb pirmie) nav vīriešu? | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Pretīgākie Demonia apavi Svētdena Augusts 10, 2008 7:35 pm | |
| gan jau ka ir, es nedalīju dzimumos. | |
|
| |
Harajuku_girl^^ machine sewn
Number of posts : 772 Location : Mie Registration date : 23.09.07
| Tēma: Re: Pretīgākie Demonia apavi Svētdena Augusts 10, 2008 9:00 pm | |
| | |
|
| |
masq handsewn
Number of posts : 576 Location : hyperbola Registration date : 09.09.07
| Tēma: Re: Pretīgākie Demonia apavi Svētdena Augusts 10, 2008 11:38 pm | |
| zeloco, 9a noteikti dzīvē izskatās labāk kā 9b ir redzēts. | |
|
| |
Selene stitches
Number of posts : 470 Age : 32 Registration date : 09.09.07
| Tēma: Re: Pretīgākie Demonia apavi Pirmdiena Augusts 11, 2008 2:43 am | |
| dzīvajā šitās diezgan sūdīgi izskatās, imho. :/ vai arī pie mana vērtējuma vainas bija bezgaumīgais apģērbs ko valkāja meitene, kuru vienreiz uz ielas redzēju ar šiem apaviem. man slinkums veidot topu. :< | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| |
| |
masq handsewn
Number of posts : 576 Location : hyperbola Registration date : 09.09.07
| Tēma: Re: Pretīgākie Demonia apavi Pirmdiena Augusts 11, 2008 1:05 pm | |
| selene, hehe, man tie apavi patīk, bet jāteic, ka reiz redzēju viņus savienojumā ar kko drausmīgu arī (vai tik nebija tā pati beibe) un likās, ka tās ir pavisam citas tartan demōnijas hehe zeloco..um. nāksies ilgi gaidīt laikam jau. lv nav redzēti "9b" xD | |
|
| |
romance stitches
Number of posts : 357 Registration date : 08.10.07
| Tēma: Re: Pretīgākie Demonia apavi Pirmdiena Augusts 11, 2008 4:58 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: Pretīgākie Demonia apavi | |
| |
|