| Sveiki. | |
|
|
Autors | Ziņojums |
---|
Trisha. sketch
Number of posts : 15 Registration date : 17.08.08
| Tēma: Sveiki. Pirmdiena Augusts 18, 2008 10:46 am | |
| Sveiki visiem! Vakar vakarā es šeit piereģistrējos. Un ziniet- man jau šis forums ir ļoti iepaticies.! Mani sauc Maira. Vairāk pazīstama kā Trisha. (Draugi tā iesauca). Esmu no nelielas Vidzemes pilsētiņas, kura saucas Valka. Ievēroju, ka daudzi citi šī foruma lietotāji citiem raksta lai ir aktīvāki. Es centīšos tāda būt. Noteikumos bija rakstīts, ka ir jāraksta ar garumzīmēm. Nevaru apsolīt, ka man vienmēr būs tekst ar garumzīmēm, jo datorā pie kura es parasti sēžu tādas nav. Tātad- nākas iet pie mammas datora. Bet tā jau nav liela problēma. [Ievēroju, ka jūs visi šeit esiet ddraudzīgi. ] Man iepatikās šis 'emotions' : [Man nekad nepadodas iepazīšanās. ;D ] | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: Sveiki. Pirmdiena Augusts 18, 2008 11:25 am | |
| Sveika, Trisha! Laipni lūgta mūsu bardakā! Jāp, kā gan savādāk, lai liek cilvēkiem k-ko postēt? Bet sākums ir labs! Gaidīsim vairāk no tevis! Un pačeko fotosesiju un sanāksmju subforumu, tur šobrīd rīkojas pasākums Have fun! | |
|
| |
5FF fabric
Number of posts : 195 Age : 33 Registration date : 26.12.07
| Tēma: Re: Sveiki. Pirmdiena Augusts 18, 2008 6:44 pm | |
| ou, sveicināta meitene no VALKAS! atzīšos, esmu nedaudz pat pārsteigta, bet labā nozīmē! | |
|
| |
vellata666 thread
Number of posts : 93 Age : 32 Registration date : 06.08.08
| Tēma: Re: Sveiki. Pirmdiena Augusts 18, 2008 10:46 pm | |
| chau... khmm laikam nospikosu vienu jautaajumu..--->kadu gerbsanas stilu tu piekop? un nu jaa un kadu muzkiku tu kalusies (butu jauki ja pieminetu kadu grupu) P.S man ar sis---> baaiiigii patiik | |
|
| |
Trisha. sketch
| Tēma: Re: Sveiki. Otrdiena Augusts 19, 2008 11:06 am | |
| Pārsteigta?! Par ko? Kādā stilā es ģērbjos bieži vien ir atkarīgs no mana garastāvokļa... Bet tā pārsvarā košās drēbēs vai arī tumšās... Vēl līdz 'lolitai' neesmu tikusi. Pēdējā laikā man sāk aizraut japāņu roks u.t.t. ... Atsevišķi patīk 'gōtiskās' grupas un dažādu citu stilu... (Izņemot repu un popu). * The Gazette * D'espairsRay * Alice Nine * An Cafe ... (nevar pateikt, ka esmu lielā fane, bet dažas dziesmas ir labas. ) -- * Nightwish * Within Temptation * Evanescence * [ Cinema Bizarre ] Un vēl visādas latviešu grupas. [ Ja atklāti- izvēlē (ar stilu un mūziku) esmu dīvaina ] | |
|
| |
5FF fabric
Number of posts : 195 Age : 33 Registration date : 26.12.07
| Tēma: Re: Sveiki. Otrdiena Augusts 19, 2008 6:28 pm | |
| saproti, man, kā izteiktai rīdziniecei, valka liekas ļõti tālu, jo tas ir pie robežas, nē, uz robežas! vnk, es valkā nepazīstu nevienu cilv.! un, man šķiet, ka tas ir baigi forši, ka arī valkā ir citādāki cilv. un es šodien ļoti murgoju, ta kā nevajag visu uztvert pārāk saasināti... | |
|
| |
Trisha. sketch
| Tēma: Re: Sveiki. Otrdiena Augusts 19, 2008 6:57 pm | |
| Es neuztveru neko saasināti.! Jā, Rīga ir tālu no Valkas. Tagad tu vismaz kaut cik pazīsti kādu cilvēku no Valkas. šeit Valkā ir liels retums, ka kāds staigā kādās gōtiskās drēbēs vai arī košās un japāņu roka stila apģērbā. | |
|
| |
Harajuku_girl^^ machine sewn
Number of posts : 772 Location : Mie Registration date : 23.09.07
| Tēma: Re: Sveiki. Trešdiena Augusts 20, 2008 12:31 pm | |
| Laipni lūgta ^_^ J-rock kick ass, neapšaubāmi mans mīļākais mūzikas stils ^_^ | |
|
| |
Trisha. sketch
| Tēma: Re: Sveiki. Svētdena Oktobris 05, 2008 8:27 pm | |
| | |
|
| |
Lirika. fabric
Number of posts : 182 Age : 29 Location : Latvija, Rīga Registration date : 13.09.08
| Tēma: Re: Sveiki. Pirmdiena Oktobris 06, 2008 6:47 pm | |
| Sveika, Trisha. Jauki redzēt te kādu jaunu un aktīvu biedru. Lai Tev jauki postojas! ^_^ | |
|
| |
Trisha. sketch
| Tēma: Re: Sveiki. Pirmdiena Oktobris 06, 2008 7:33 pm | |
| mana pieregistreshanas tagad jau ir novecojusi, bet paldies Tev.! | |
|
| |
Lirika. fabric
Number of posts : 182 Age : 29 Location : Latvija, Rīga Registration date : 13.09.08
| Tēma: Re: Sveiki. Pirmdiena Oktobris 06, 2008 7:38 pm | |
| Ui. Es nekad neskatos uz datumiem.. >.< | |
|
| |
Trisha. sketch
| Tēma: Re: Sveiki. Otrdiena Oktobris 07, 2008 4:39 pm | |
| es ari nemedzu skatities. | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: Sveiki. | |