| iepazīšanās | |
|
|
Autors | Ziņojums |
---|
Daija sketch
Number of posts : 5 Age : 35 Location : Rīga Registration date : 27.07.08
| Tēma: iepazīšanās Pirmdiena Augusts 25, 2008 12:48 pm | |
| Labdien! To laikam jau visi saprata, ka esmu šeit jauniņā. Katrā ziņā, pagaidām te absolūti neko nesaprotu un pa lapu maldos ka peļu s*** (atvainojiet) pa putraimiem. Ceru, ka drīz iejutīšos un jūs mani arī pieņemsiet. Es pati īsti nezinu, kāds ir mana izskata formulējums kādā konkrētā kategorijā, tāpēc, piedodiet lūdzu, bet nespēšu izskaidrot kā izskatos. Viena meitene teica, ka manu izskatu var nosaukt par metalisku hipijismu vai vienkārši par Daijismu. Diez vai tas kaut ko izsaka, bet nju vismaz kaut kas.
Liels paldies lapas veidotājiem! Man patīk! | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: iepazīšanās Pirmdiena Augusts 25, 2008 2:08 pm | |
| Laipni lūgta un neuztraucies par to iedalīšanu - jo neiedalāmāk, jo labāk! ^^ Droši izsaki savas domas un nekautrējies uzsākt jaunus tematus! | |
|
| |
wraa thread
Number of posts : 93 Age : 35 Location : Town Called Malice Registration date : 14.01.08
| Tēma: Re: iepazīšanās Pirmdiena Augusts 25, 2008 2:41 pm | |
| helō! | |
|
| |
Stihija fabric
Number of posts : 195 Location : in my place. Registration date : 12.01.08
| Tēma: Re: iepazīšanās Pirmdiena Augusts 25, 2008 6:44 pm | |
| esi sveicināta! hm, pastāsti, vai tev ir kādi hobiji, kādu mūziku klausies. | |
|
| |
vellata666 thread
Number of posts : 93 Age : 32 Registration date : 06.08.08
| Tēma: Re: iepazīšanās Pirmdiena Augusts 25, 2008 7:00 pm | |
| chaa..... emm tev garso burkaani ??? | |
|
| |
Daija sketch
| Tēma: Re: iepazīšanās Otrdiena Augusts 26, 2008 11:03 am | |
| burkāni garšo tikai burkānu sulu neciešu nju ar to mūziku arī ir diez gan sarežģiti, jo klausos ļoti daudz ko. Pēdējā laikā man dzīve ir piespiedusi kļut mierīgai un piezemētākai nekā agrāk, tāpēc esmu sākusi klausīties "Hospitāļu ielu" un "Mortiis". Vispār jau ōs sarakstu varētu veidot dikti garu, bet slinkums. Ak, jā, man patīk rokenrols. bet tas īstais no 50tajiem, 60tajiem gadiem. Par hobijiem...em...taisu auskarus, dažreiz kādu instalāciju, fotogrāfēju (laikam šī nodarbe visvairāk patīk), ceļoju (vairāk pa Latvijua ar stopiem). Ak, jā, man lielākais hobijs ir mans darbs: publisko demonstrāciju vadīšana. | |
|
| |
romance stitches
Number of posts : 357 Registration date : 08.10.07
| Tēma: Re: iepazīšanās Otrdiena Augusts 26, 2008 9:12 pm | |
| - Daija rakstīja:
- burkāni garšo tikai burkānu sulu neciešu
nju ar to mūziku arī ir diez gan sarežģiti, jo klausos ļoti daudz ko. Pēdējā laikā man dzīve ir piespiedusi kļut mierīgai un piezemētākai nekā agrāk, tāpēc esmu sākusi klausīties "Hospitāļu ielu" un "Mortiis". Vispār jau ōs sarakstu varētu veidot dikti garu, bet slinkums. Ak, jā, man patīk rokenrols. bet tas īstais no 50tajiem, 60tajiem gadiem. Par hobijiem...em...taisu auskarus, dažreiz kādu instalāciju, fotogrāfēju (laikam šī nodarbe visvairāk patīk), ceļoju (vairāk pa Latvijua ar stopiem). Ak, jā, man lielākais hobijs ir mans darbs: publisko demonstrāciju vadīšana. Mortiis ir forši! Laipni lūgta! | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: iepazīšanās Ceturtdiena Augusts 28, 2008 12:26 am | |
| - Citēt :
- Ak, jā, man lielākais hobijs ir mans darbs: publisko demonstrāciju vadīšana.
Izskatās, ka mums būs zombie shuffle taisītājs! yay! rockenrols rulle! man patiik rockabilly!! ^^ | |
|
| |
Daija sketch
| |
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: iepazīšanās | |
| |
|
| |
| iepazīšanās | |