| Halloween | |
|
|
|
Autors | Ziņojums |
---|
platformene Petticoat
Number of posts : 1399 Age : 34 Location : cave of spleen Registration date : 10.09.07
| Tēma: Halloween Trešdiena Oktobris 01, 2008 7:38 pm | |
| sāku domāt, ka būtu baigi feini, ja mēs kaut ko sarīkotu Helovīniem.. Es gandrīz vai katru gadu viļos šajos svētkos, jo man nekad nesanāk pasākums uz kuru iet saposusies. un tas būtu muļķīgi mums nesvinēt! beidzot oficiāli drīkst saģērbties par frīku, un to uzskata par normu un tad nu sāku domāt kur un kā. un telpas.. tas vienmēr ir jautājums. varbūt pie sevis rīkotu, bet es dzīvoju tālu no centra - sekojoši - tālu no visa, kas notiek. varbūt cerēt, ka bus kāds pasākums, uz kuru mēs varētu kopīgi iet? nu nezinu. viss vēl miglā tīts. kādas ir jūsu domas par foruma helovīniem? un ieteikumi, perhaps? | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: Halloween Trešdiena Oktobris 01, 2008 11:35 pm | |
| esmu par helovīnu rīkošanu! tik šoreiz nez vai būšu organizatora vai pat organizatora paliga vietā... Gan jau, ka būs kāds pasākums, bet nedomāju, ka es uz tādu gribētu iet... drīzāk uzcept tieši foruma pasākumu! Vareetu piemest fotosesiju/-as, lai iemūžinātu skaistos tērpus | |
|
| |
Youko stitches
Number of posts : 497 Age : 33 Registration date : 22.09.07
| Tēma: Re: Halloween Ceturtdiena Oktobris 02, 2008 11:50 pm | |
| Hehe, es svinu Helovīnus katru gadu! :3 Tas ir apmēram tikpat svarīgi, cik, piemēram, Ziemassvētki. Jo, nu, man jau patīk šitā uzciršanās un izskatīšanās pēc pajoliņa.. tiešām. XD Ejam parasti pa dzīvokļiem prasīt saldumus.. nu reakcijas ir dažādas. Njā, vieni no maniem mīļākajiem svētkiem~
Labprāt kaut ko pasāktu ar šī brīnišķā foruma biedriem! Es esmu PAR! Ha. ;D Tikai.. man nav ne jausmas, kur to varētu darīt. Tb svinēt. XD | |
|
| |
platformene Petticoat
Number of posts : 1399 Age : 34 Location : cave of spleen Registration date : 10.09.07
| Tēma: Re: Halloween Piektdiena Oktobris 03, 2008 11:00 am | |
| jāatrod laba vieta, kur var pie dzīvokļiem, mājām klauvēt | |
|
| |
Harajuku_girl^^ machine sewn
Number of posts : 772 Location : Mie Registration date : 23.09.07
| Tēma: Re: Halloween Sestdiena Oktobris 04, 2008 11:24 am | |
| zombie walk? | |
|
| |
Selene stitches
Number of posts : 470 Age : 32 Registration date : 09.09.07
| Tēma: Re: Halloween Sestdiena Oktobris 04, 2008 1:04 pm | |
| - Citēt :
- zombie walk?
arr arr! es jau izdomāju ka man būs šī gada helovīnu theme songs - This Is Halloween. ;D jap, ja kaut kas tiks rīkots, es centīšos piedalīties, kaut arī šos svētkus nesvinu. | |
|
| |
platformene Petticoat
| Tēma: Re: Halloween Sestdiena Oktobris 04, 2008 7:36 pm | |
| tiešām tikai zombie walk varbūt nevar tik daudz tēlu dažādībā izpausties... vai arī var.. tad jau derētu agrāk sākt, lai dienasgaismā arī cilvēki redzētu | |
|
| |
| Tēma: Re: Halloween Sestdiena Oktobris 04, 2008 9:08 pm | |
| tas zombie walk būtu ļoti Halloween-ish. Un par tēlu izpausmi, domāju ka var gan. Piemēram, ja es gribu būt feja, es taču varu, tikai tam visam būs tāds "zombie" piesitiens. Un galu galā sanāks zombie fairy. | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Halloween Svētdena Oktobris 05, 2008 10:36 pm | |
| zobmie-walk - I'm in! : D tik zheel, ka biezaas jakas buus jaavelk... pieredze raada, ka shis laiks izveershas ljoti auksts... it sevishkji vakaros/naktiis... | |
|
| |
platformene Petticoat
| Tēma: Re: Halloween Svētdena Oktobris 05, 2008 10:43 pm | |
| true, true.. tas ļoti ierobežo bet man liekas, ka zombie walk būtu feini, varētu sākt pa dienu, ap... es nez, 19.00, un tad iet tālāk uz nezināmo destination
Pēdējo reizi labojis platformene Otrdiena Oktobris 14, 2008 5:30 pm; labots 1 reizi | |
|
| |
Youko stitches
| Tēma: Re: Halloween Piektdiena Oktobris 10, 2008 3:38 pm | |
| A vispār nav tik traki. Jooo, piemēram, mēs, kad parasti ejam Helovīnos, par aukstumu vai siltumu nedomājam. Vienkārši galvenais ir tas izskats.. godīgi, tad, kad iziet ārā, nemaz neliekas, ka ir auksts. =w= Even without booze! | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Halloween Piektdiena Oktobris 10, 2008 4:26 pm | |
| man parasti vi8enmeer ir auksti... parasti satinos palagos vai vienalga kas man tur muguyrā un atnjemu dreebes apkaartesoshajiem | |
|
| |
platformene Petticoat
| |
| |
Youko stitches
| Tēma: Re: Halloween Piektdiena Oktobris 10, 2008 7:22 pm | |
| | |
|
| |
Selene stitches
Number of posts : 470 Age : 32 Registration date : 09.09.07
| Tēma: Re: Halloween Piektdiena Oktobris 10, 2008 10:13 pm | |
| kapēc tieši pie origo? ēdīsim pokegotu smadzenes? ;D | |
|
| |
Youko stitches
| Tēma: Re: Halloween Sestdiena Oktobris 11, 2008 12:46 am | |
| | |
|
| |
platformene Petticoat
| Tēma: Re: Halloween Sestdiena Oktobris 11, 2008 2:38 pm | |
| tāpēc, ka tā ir ievērojama vieta, kur daudz cilvēku. un ļoti centrāla kā tikšanās vieta | |
|
| |
| Tēma: Re: Halloween Sestdiena Oktobris 11, 2008 3:17 pm | |
| varbūt šito vajadzētu sākt skandēt pa citiem portāliem? lai sanāk daudz cilvēku, un sanāk viens pamatīgs zombie walk? Vai šo mēs taisam kā TIKAI foruma Halloween, un būs ~10 zombie walkotāji? | |
|
| |
Youko stitches
| Tēma: Re: Halloween Sestdiena Oktobris 11, 2008 4:39 pm | |
| Domā, mēs būtu tikai ~10? Nē, nu var jau skandināt kaut kur. Man jau nekas nebūtu pretī. | |
|
| |
| Tēma: Re: Halloween Sestdiena Oktobris 11, 2008 6:00 pm | |
| ņemot vērā to, ka par šo te zombie walk pagaidām interesi nav izrādījuši vairāk par 10 cilvēku iekš foruma, (skaits, visticamāk augs), bet galu galā būs tā, ka ne visi tiks, tad es lēšu ka no foruma varētu būt ~10 cilvēku, iespējams, ka kļūdos. | |
|
| |
platformene Petticoat
| Tēma: Re: Halloween Sestdiena Oktobris 11, 2008 6:34 pm | |
| es domāju, ka šo te drīkst pat pasniegt kā reālu helovīna flešmobu. salikt visur! es varu atkal plakātu uzmonsterēt, vajag? tad var visur likt. un linkus uz video piemēriem youtubā. vispār. iesaku jums tā darīt | |
|
| |
| Tēma: Re: Halloween Svētdena Oktobris 12, 2008 10:44 am | |
| Platformene, JĀ, tas būtu dikti jauki, ja tu uzmeistarotu plakātu ^^ Es jau šo te ieliku flašmoba domubiedros, ir pāris ieinteresēto, kas gatavi informāciju izplatīt kur vien nav. Doma ir iziet uz to, ka pasākums pārvēršas apmeklētības ziņā kkas līdzīgs "sastingšanas flešmobam" Piemēram "zombiju jūra noslauka Rīgu" :D | |
|
| |
platformene Petticoat
| Tēma: Re: Halloween Svētdena Oktobris 12, 2008 6:25 pm | |
| jā, es tā arī iedomājos :p okai, plakātošu, līdz trešdienai, cerams, uzcepšu ^__^ | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Halloween Pirmdiena Oktobris 13, 2008 1:33 pm | |
| "...10 cilvēku iekš foruma, (skaits, visticamāk augs), bet galu..." gribētos jūs atgriezt realitātē (zinu, ka skarbi), bet ja kāds izrāda interesi, tad ir tikai 50 % iespēja, ka ieradīsies... un pat tie, kas saka, ka obligāti būs ir 10-20% iespējamība, ka atradīsies kas labāks/interesantāks/etc. un tad vēl ir tie, kas atnāks uz pirmajām 5 -15 min un 50% no tiem vispār nebūs atģērbti Lai to noliktu parastu cilvēku valodā no 10 ierastos aptuveni puse - saģērbti un gatavi palikt līdz galam Bet es par! (kā jau mazohists) Atgādinu, ka arī vieta, kur to visu nofinišēt (nokrašoties/piedzerties/notusēties) arī būtu labi, jo pietiekoši liels forumiešu skaits nedzīvo Rīgas centrā (ja nu vienīgi mēs neplānojam beigt pirms 10/11 vakarā... AA un platformenes plakāts - JAAAA!!! Un par to flešmobu, jāatceras... http://bp1.blogger.com/__7eOnH-JFJ0/SDNHlttyBxI/AAAAAAAAAEk/9ACcS4O6IV0/s1600-h/kob100.jpg | |
|
| |
platformene Petticoat
| Tēma: Re: Halloween Pirmdiena Oktobris 13, 2008 5:22 pm | |
| mjā, vieta man uztrauc. es tiešām nezinu kur. tas vēl ir jāizdomā. mēs nedrīkstam šo saukt par flešmobu | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: Halloween | |
| |
|
| |
| Halloween | |
|