| Hello Kitty veikals! | |
|
|
Autors | Ziņojums |
---|
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Hello Kitty veikals! Trešdiena Oktobris 01, 2008 11:56 pm | |
| Jauns Sanrio Hello Kitty preču veikals uz Dzirnavu ielas netālu no krustojuma ar ČakMarijas ielu. Beidzot tajā iegāju! Jutos patīkami pārsteigta, ka tur cenas nemaz nav tik sky-high kā biju iedomājusies, ka būs. Visādas random lietiņas, somas, apavi, rotaslietas, pulksteņi, dvieļi etc. | |
|
| |
Youko stitches
Number of posts : 497 Age : 33 Registration date : 22.09.07
| Tēma: Re: Hello Kitty veikals! Ceturtdiena Oktobris 02, 2008 11:45 pm | |
| Man pie mājām tādu pailgu laiciņu bija Sanrio veikaliņš, bet šis tagad pārvācies un Sky&more (laikam XD es nezinu tos jaunos lielveikalus). Njā, nu izskatījās jau dikti tukšs + ļoti dārgs. Pati ne reizi neiegāju iekšā, jo man pietika ar ielūrējienu pa lielajiem skatlogiem. Neesmu diža Hello Kitty fane. Kuromi is fine.. XD Nu, vēl, cik redzēju, tur bija piemīlīgas bento kārbiņas.
Aah un tas atradās uz Barona ielas, pie Tallinas ielas. =w= | |
|
| |
Kawaii_nora thread
Number of posts : 92 Age : 28 Registration date : 23.06.08
| Tēma: Re: Hello Kitty veikals! Piektdiena Oktobris 03, 2008 11:48 am | |
| Aaha Es to veikaliņu arī zināju! Lai arī vienīgo reizi, kad saņēmos to apmeklēt atklājās, ka to tikko aizvēra Starp citu viens veikals ir Galerijā *Azur*, bet tas ir diezgan tālu no manis xD Njā man arii Kuromi patiik labāk, HK nedaudz par daudz jau nolietots + vēl, ka tas ir EMO Kuromi somiņas ir ļooti Kawaii | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: Hello Kitty veikals! Sestdiena Oktobris 04, 2008 1:02 am | |
| Dzirnavu ielas veikalaa ir arii charming kitty
ja tagad taa sakaat, tad man liekas spicee bija veikals, kur vareeja nopirkt hk, pucca un tml razhojumus... 2 staavaa | |
|
| |
Selene stitches
Number of posts : 470 Age : 32 Registration date : 09.09.07
| Tēma: Re: Hello Kitty veikals! Sestdiena Oktobris 04, 2008 1:06 pm | |
| huuuh, es tieši dzirdēju ka tur cenas augstas. :o bet Hello Kitty mani neinteresē, gribu Rīgā Puccas veikalu! | |
|
| |
platformene Petticoat
Number of posts : 1399 Age : 34 Location : cave of spleen Registration date : 10.09.07
| Tēma: Re: Hello Kitty veikals! Sestdiena Oktobris 04, 2008 7:33 pm | |
| vienu brīdi stockmanī bija daudz puccas lietu | |
|
| |
Kawaii_nora thread
Number of posts : 92 Age : 28 Registration date : 23.06.08
| Tēma: Re: Hello Kitty veikals! Sestdiena Oktobris 04, 2008 8:03 pm | |
| *Benneton* pašlaik ir daudz Pucca lietiņu Tikai Ļoooti dārgas, bet Man ir Puccas skolas soma [[ violeta ]] ^^ | |
|
| |
Youko stitches
Number of posts : 497 Age : 33 Registration date : 22.09.07
| Tēma: Re: Hello Kitty veikals! Svētdena Oktobris 05, 2008 6:59 pm | |
| Jap, pareizi, tas bija ''Azur'' nevis ''Sky&More''. =w= Nu, jūk man viņi. Njā, man jau arī Pucca patīk. ^^ | |
|
| |
elemainel fabric
Number of posts : 174 Registration date : 01.07.08
| Tēma: Re: Hello Kitty veikals! Svētdena Oktobris 05, 2008 7:40 pm | |
| Varēja gan labāk vienā veikalā visus san-x brīnumus likt, jo pats HK ir f***ing visur.. More cuteness + my attention. Bēēt vismaz kaut kas, būs kādreiz jāaizčāpo un jāaplūko to, kas iekš sky&more. | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: Hello Kitty veikals! | |
| |
|
| |
| Hello Kitty veikals! | |
|