Selene stitches
Number of posts : 470 Age : 32 Registration date : 09.09.07
| Tēma: photographers gallery Sestdiena Septembris 22, 2007 5:20 pm | |
| Nu, okei, dažas bildes ar mani... :S Daudziem patīk, daudziem nepatīk šis PS bālums, bet vērtējiet - Jaut. modiem - Šeit obligāti jāliet tikai bildes ar sevi? :S Man labāk patīk fotogrāfēt citus, ne sevi(tādus tizlenīšus kā mani fotogrāfēt aizliegts ar likumu xD) Ā un izmantošu izdevību. Ja kādam šeit patīk fotogrāfeties un viņš to darītu labprāt - meklēju modeļus fotosesijām. Sazinaties ar mani. http://red-passion.deviantart.com/ | |
|
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: photographers gallery Sestdiena Septembris 22, 2007 9:48 pm | |
| pirmā super! *approves * Otrā - *shrug* izskatās pēc lēta (dārga) PS ps. var likt arī citas fotogrāfijas, tikai tad tām jābūt tevis uzņemtām vai tajās jābūt tev pašai.. | |
|
platformene Petticoat
Number of posts : 1399 Age : 34 Location : cave of spleen Registration date : 10.09.07
| Tēma: Re: photographers gallery Svētdena Oktobris 07, 2007 3:47 pm | |
| ō jā, pirmā laba gan! tik varēji lūpas nedaudz iesārtināt un vaigus arī.. lai izskatās kā dabisks bālums | |
|
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: photographers gallery Svētdena Oktobris 07, 2007 8:53 pm | |
| njā, rudmatu lielākais dārgums - dabīgais bālums *skauž* ;D UPD: Atvainojos, mēģināju sadalīt thredu un pazuda pēdējie divi posti *jūtas vainīgs* | |
|
Selene stitches
Number of posts : 470 Age : 32 Registration date : 09.09.07
| Tēma: Re: photographers gallery Ceturtdiena Oktobris 11, 2007 3:25 pm | |
| - Citēt :
- UPD: Atvainojos, mēģināju sadalīt thredu un pazuda pēdējie divi posti *jūtas vainīgs*
o.O es jau domāju, ka kaut kas nav tā kā vajag. Nu jā, me lepojas ar savu dabisko bālumu. un btw, gaidiet vēl bildes | |
|
Sponsored content
| Tēma: Re: photographers gallery | |
| |
|