| Fan Plus Friend | |
|
+6Youko Mazais wienna_lee Paranoid. Urban_Fairy zeloco 10 posters |
Autors | Ziņojums |
---|
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Fan Plus Friend Pirmdiena Novembris 03, 2008 1:36 am | |
| Aaaahhh!!! es tiiko atradu TIIIIK lielisku loli on-line shopu!! A______A I'm in love!! FanPlusFriendKas man šajā veikalā patīk ir tas, ka viņiem ir ne tikai klasiskās loli kleitas (kuras burtiski ir visur, kur vien ir loli kleitas), bet arii visādi citādi interesanti dizaini... Iesaku pačolēties, ja patīk pasiekaloties pie tādām lietām vai varbūt ir pa maciņam.. Te daži mani favorīti: | |
|
| |
Urban_Fairy stitches
Number of posts : 351 Age : 36 Location : Alastona Registration date : 22.09.07
| Tēma: Re: Fan Plus Friend Pirmdiena Novembris 03, 2008 11:01 am | |
| Pirms kādām pāris nedēļām atradu šo lapu caur Emīlijas forumu. Tiešām ir kur smelties idejas, ļoti gaumīgi ģērbi | |
|
| |
Paranoid. stitches
Number of posts : 463 Age : 32 Registration date : 14.10.07
| Tēma: Re: Fan Plus Friend Pirmdiena Novembris 03, 2008 2:12 pm | |
| Jāāa! Fantastiski! Man patīk VISS. Es laikam zinu, kāda tagad izskatās mana ideālā kleita, jo tiešām...visas ir ļoti, ļoti skaistas, un galvenais - interesantas. Aaaa...esmu iemīlējusies. Cenas, starp citu, nav nemaz TIK augstas (šķita, ka mazāk par 200 nemaz nebūs, vienalga eiro vai $). Okei, es nepētīju visas, tikai dažas + neskatījos cik liels ir shippings, bet ja es pirktu, tad nežēlotu naudu, jo ir tā vērts, tiešām skaisti un noteikti arī kvalitatīvi (vismaz salīdzinoši). Idejas labas, varētu riskēt un mēģināt beidzot kaut ko tādu uzšūt.
Pēdējo reizi labojis Paranoid. Pirmdiena Novembris 03, 2008 3:24 pm; labots 2 reizes | |
|
| |
wienna_lee Tamagothi
Number of posts : 193 Age : 37 Location : Neon bubbles Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: Fan Plus Friend Pirmdiena Novembris 03, 2008 2:52 pm | |
| Puse, ja ne vairāk dizainu ir replikas, piem. pēdējais ir Mary Magdalene replika. Un kvalitāte viņiem ir diezgan hit-or-miss, bet tā it kā nav ne vainas. | |
|
| |
Mazais fabric
Number of posts : 252 Age : 33 Location : supernova Registration date : 22.09.07
| Tēma: Re: Fan Plus Friend Pirmdiena Novembris 03, 2008 6:02 pm | |
| Šajā saitā vēl nebiju ieskatījusies. Jauki. Nevaru sagaidīt kleitiņas ko pasūtiju | |
|
| |
Youko stitches
Number of posts : 497 Age : 33 Registration date : 22.09.07
| Tēma: Re: Fan Plus Friend Pirmdiena Novembris 03, 2008 7:26 pm | |
| Patiesi, vairākas te ir Mary Magdalene un Victorian Maiden replikas. Kas, manuprāt, ir dikti jauki! =w= Jo tieši šie abi ir mani mīļākie brandi. *turpina rakāties pa lapu* | |
|
| |
Paranoid. stitches
Number of posts : 463 Age : 32 Registration date : 14.10.07
| Tēma: Re: Fan Plus Friend Pirmdiena Novembris 03, 2008 7:38 pm | |
| Man, personīgi, ļoti vienalga, replikas, ne-replikas. Galvenais, ka smuki. ^^ | |
|
| |
platformene Petticoat
Number of posts : 1399 Age : 34 Location : cave of spleen Registration date : 10.09.07
| Tēma: Re: Fan Plus Friend Pirmdiena Novembris 03, 2008 9:34 pm | |
| fantastiski! es jau ķeros pie šūšanas ;D iedvesmojoši. man patīk, ka nav standarta melnbaltā lolita. ir tā kā kaut kas no 50tajiem (bell-shaped skirt?) + varenā viktorijas laikmeta mode :] patīkami.. jā, ļoti... lai gan, man nedaudz aizdomas, ka viss tā kā šūts ļoti smalkiem cilvēkiem (es nerunāju par izmēriem, bet defaultu), vismaz, rodas priekšstats, ka tikai tādiem tās kleitas vislabāk piestāvētu, jo izskatās, ka stipri pieguļ augumam.. stuck again... | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Fan Plus Friend Otrdiena Novembris 04, 2008 1:12 am | |
| Jā es pamanīju, ka replikas.. Viņiem tur ir arī visādi cosplay shiti un viņi rīko konkursus priekš jauniem dizainiem.. man radās iespaids, ka to visu taisīja vnk cilvēks, kuram patīk taisīt tērpus no bildēm... izklausās dīvaini, bet nu... hmpf.. Mazais - kuras tu pasūtīji? Platformene.. negribās nevienam acīs sāli bērt, bet tā nu ir, ka nez vai kādai/kādam 2x2 tādas piestāvētu.. :/ Tev obligāti jāieliek bildītes ar WIP un gatavo kleitiņu! ^^ | |
|
| |
platformene Petticoat
Number of posts : 1399 Age : 34 Location : cave of spleen Registration date : 10.09.07
| Tēma: Re: Fan Plus Friend Otrdiena Novembris 04, 2008 12:12 pm | |
| ah, nu es vienkarši uzlaboju vienu krekliņu piešuvu mežģīnes un lentītes 7 vietās nobildēšu. | |
|
| |
Stihija fabric
Number of posts : 195 Location : in my place. Registration date : 12.01.08
| Tēma: Re: Fan Plus Friend Otrdiena Novembris 04, 2008 4:51 pm | |
| viss, tagad 7 mēnešus sēdēšu uz diētas un mācību gada beigās uz izlaidumu kādu no tām vilkšu. perfektas! | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Fan Plus Friend Trešdiena Novembris 05, 2008 12:51 am | |
| Platformene - gaidu Stihija - ;D tā tik ir nodošanās Bet tu nemaz neesi tik resna, cik atceros | |
|
| |
Stihija fabric
Number of posts : 195 Location : in my place. Registration date : 12.01.08
| Tēma: Re: Fan Plus Friend Trešdiena Novembris 05, 2008 1:08 pm | |
| jā, tas ir mazohisms it kā nēesmu jau, bet tādās klietiās noteikti vēl nelienu. | |
|
| |
Harajuku_girl^^ machine sewn
Number of posts : 772 Location : Mie Registration date : 23.09.07
| Tēma: Re: Fan Plus Friend Trešdiena Novembris 05, 2008 4:49 pm | |
| tā pirmā, brūnā... Es laikam esmu iemīlējusies apģērba gabalā | |
|
| |
Dead Art thread
Number of posts : 98 Age : 33 Registration date : 06.10.08
| Tēma: Re: Fan Plus Friend Pirmdiena Novembris 10, 2008 6:49 pm | |
| Woāh. Otrā man patīk vislabāk. bet pārējās arī riktīgi piesaista. x] Tikai žēl, ka nenēsāju šādas kleitas.. ;_; | |
|
| |
Youko stitches
Number of posts : 497 Age : 33 Registration date : 22.09.07
| Tēma: Re: Fan Plus Friend Sestdiena Decembris 20, 2008 6:41 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: Fan Plus Friend | |
| |
|