| Angelic Pretty | |
|
+5violetta Harajuku_girl^^ zeloco Kawaii_nora elemainel 9 posters |
Autors | Ziņojums |
---|
elemainel fabric
Number of posts : 174 Registration date : 01.07.08
| Tēma: Angelic Pretty Trešdiena Novembris 26, 2008 6:32 pm | |
| | |
|
| |
Kawaii_nora thread
Number of posts : 92 Age : 28 Registration date : 23.06.08
| Tēma: Re: Angelic Pretty Trešdiena Novembris 26, 2008 7:05 pm | |
| Yaaaay ^___^ Mans mīļākais stils ir Sweet Loli [[ Un Decora && Lolicora ]], Angelic pretty man ļooti tīk, bet cenas X_x Ja parēķina uz tā Currency callculator && plus vēl Šipings dažām kleitiņām sanāk pat 200 $ !!!
Pēdējo reizi labojis Kawaii_nora Piektdiena Marts 27, 2009 2:03 pm; labots 1 reizi | |
|
| |
elemainel fabric
Number of posts : 174 Registration date : 01.07.08
| Tēma: Re: Angelic Pretty Trešdiena Novembris 26, 2008 8:06 pm | |
| Oi $200 vēl ir maz priekš AP D; un yay vēlkāds kam patīk decololi <3
Hmm, nu vēl var šūt replikas vai arī meklēt lietotas AP drēbes. Iekš LJ attiecīgām grupām var atrast un tad vēl J!Y bet tur ar sūtīšanu sarežģīti u__u | |
|
| |
Kawaii_nora thread
Number of posts : 92 Age : 28 Registration date : 23.06.08
| Tēma: Re: Angelic Pretty Trešdiena Novembris 26, 2008 10:43 pm | |
| Var paskatīties dažus veikalus pie www.lolitafashion.orgPie Brand & Shop list tur ir daži lētāki, arī Bodyline ir tīri sugoi, lai arī esmu dzirdējusu par plāno materiālu -__- Anna House esot labs un lēts, bet Es tur sev neko neesmu atradusi ^w^' Nyappy =o(>_<)o= | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: Angelic Pretty Svētdena Novembris 30, 2008 5:42 am | |
| yayayayay!!! ^w^ Es gan nez vai to vareetu vilkt, jo man nav taads "sweet" paskats.. man labaakajaa gadiijumaa der tradicionaalais gosurori un vnk melnais. un arī, ja seju pasēpj Bet man ļōāti patīk ^^ <3 | |
|
| |
Harajuku_girl^^ machine sewn
Number of posts : 772 Location : Mie Registration date : 23.09.07
| Tēma: Re: Angelic Pretty Svētdena Novembris 30, 2008 5:13 pm | |
| es trur atradu vienu somiņu, ko pat varētu ikdienā valkāt.. Parasti es nepērku dārgas lietas, kuras uzvelku 3 reizes gadā, un pašai pēc tam žēl. Vispār drēbes ir ļoti skaistas, tik pat skaistas kā cenas! | |
|
| |
violetta sketch
Number of posts : 18 Age : 33 Registration date : 16.11.08
| Tēma: Re: Angelic Pretty Svētdena Novembris 30, 2008 9:02 pm | |
| ko lai saka,jāsiekalojas vien | |
|
| |
Ningyo sketch
Number of posts : 19 Registration date : 14.12.08
| Tēma: Re: Angelic Pretty Pirmdiena Janvāris 05, 2009 10:06 pm | |
| Man tas pats ir ar BABY,THE STARS SHINES BRIGHT ! Esmu kā traka uz šo brendu un beidzot esmu kautko no viņa dabūjusi Svārkus,apakšsvārkus,zeķes un headdress! Esmu briesmīgi laimīga | |
|
| |
Youko stitches
Number of posts : 497 Age : 33 Registration date : 22.09.07
| Tēma: Re: Angelic Pretty Otrdiena Janvāris 06, 2009 3:04 pm | |
| Ja nerunājam par cenām.. Hmm, nu sweet lolita pavisam noteikti nav mans mīļākais lolitu stils (mans ir classic lolita ;D hehe). Bieži vien man tas liekas pārāk bērnišķīgs, reizēm pat bezgaumīgs, bet tas tikai tāpēc, ka esmu izvēlīga un jā. Par angelic pretty konkrēti.. hmm, nu labāk jau man patīk ''Baby, the stars shine bright''. Man nepatīk printi un krāsas. Protams, ir dažas kleitas no angelic pretty, kas man patiktu, bet.. nez. Pārāk saldi. Man nepatīk saldi rozā, man patīk smalki rozā. ;D Njā.. bet, kā jau teicu, ir arī izņēmumi - tb lietas, kas man no šī brenda patīk. | |
|
| |
Ningyo sketch
Number of posts : 19 Registration date : 14.12.08
| Tēma: Re: Angelic Pretty Otrdiena Janvāris 06, 2009 6:48 pm | |
| Jā, cenas tiešām lielas! Es somiņu arī gribēju bet 100 ls par mazu PVC somiņu negribas maksāt. Starp citu dažas Angelic Pretty somiņas nav tik dārgas vienīgi tas, ka vienmēr viņas ir sold out.. | |
|
| |
CrazyKonata handsewn
Number of posts : 540 Age : 31 Location : in a mad Party Registration date : 23.11.09
| Tēma: Re: Angelic Pretty Trešdiena Novembris 25, 2009 8:57 pm | |
| Bija brīdis, kas fanoju par gothic, bet tad man atkal vairāk iepatīkās Sweet lolita, visas tās mežģīnes un rozā bet tagad man patīk jebkāds lolita paveids. ielūkojos jūsu dotajā adresē no malas cik es redzēju drēbes tiešām ir ļoti piemīlīgas, bet cenas es diemžēl neredzēju tiešām tik dārgi? | |
|
| |
kjeepa.nr88 stitches
Number of posts : 380 Age : 37 Location : citur Registration date : 13.09.07
| Tēma: Re: Angelic Pretty Trešdiena Novembris 25, 2009 9:18 pm | |
| Ir, ir cenas visam klāt, tikai jēnās, piem., kleitas maksā ~24000-3000 jēnas, ātri parēķinājot ~130 -160 Ls. | |
|
| |
CrazyKonata handsewn
Number of posts : 540 Age : 31 Location : in a mad Party Registration date : 23.11.09
| Tēma: Re: Angelic Pretty Trešdiena Novembris 25, 2009 9:27 pm | |
| dārgākais ko e-bay esmu siekalojusies maksāja ap 70 ls | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: Angelic Pretty | |
| |
|
| |
| Angelic Pretty | |
|