Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
Tēma: Re: Cilvēki, iespaidi, iedvesmas...(nezināju, kur īsti likt) Piektdiena Septembris 28, 2007 7:08 pm
O, jā.... iespaidīgi, tomēr visu skatīšanās laiku mani nepameta ideja, ka viņai no vēdera varētu izsprāgt Chestburster no Alien Šis te jaunietis (ar vājākiekm nerviem neskatīties)
Man ļoti patika viņas stils. Bišķiņ līdzīgs Messy Stench, bet tajā pašā pilnīgi savādāks. Un tattoo..
wienna_lee Tamagothi
Number of posts : 193 Age : 37 Location : Neon bubbles Registration date : 03.08.07
Tēma: Re: Cilvēki, iespaidi, iedvesmas...(nezināju, kur īsti likt) Trešdiena Oktobris 10, 2007 1:38 am
Pa smuko! Ja es mācētu lēni un koordinēti kustēties, es obligāti mācītos vēderdejas. Bet es nemāku.
Wilting fabric
Number of posts : 147 Age : 45 Registration date : 26.09.07
Tēma: Re: Cilvēki, iespaidi, iedvesmas...(nezināju, kur īsti likt) Trešdiena Oktobris 10, 2007 8:37 am
Ai, pat ja tādu tizlonīti kā mani pēc nieka 3 gadiņiem pasniedzēja mēdz šat tad paslavēt, tad tici man - ar laiku visus izdresē. Pie kam atzīšos, godīgi sakot, man pašai labāk patīk tās slaidās garās dejotājas, nevis īsās resnās (kā es).
wienna_lee Tamagothi
Number of posts : 193 Age : 37 Location : Neon bubbles Registration date : 03.08.07
Tēma: Re: Cilvēki, iespaidi, iedvesmas...(nezināju, kur īsti likt) Trešdiena Oktobris 10, 2007 1:27 pm
Paprasi manam vīrietim, vai es esmu "slaidā, garā" un atbilde būs: "nē, pusgarā kaulainā!"
Tak' uz manām ribām var mūziku spēlēt, kāda no manis vēderdejotāja.
Wilting fabric
Tēma: Re: Cilvēki, iespaidi, iedvesmas...(nezināju, kur īsti likt) Otrdiena Oktobris 16, 2007 8:31 am
Vakar klikšķinājos pa netu meklējot iedvesmu, negribējās iet uz dejošanas trenniņu. Beigās tomēr saņēmos - pēc tam tik labs garīgais!!
Pēdējo reizi labojis Otrdiena Oktobris 16, 2007 3:21 pm; labots 1 reizi
kjeepa.nr88 stitches
Number of posts : 380 Age : 37 Location : citur Registration date : 13.09.07
Tēma: Re: Cilvēki, iespaidi, iedvesmas...(nezināju, kur īsti likt) Otrdiena Oktobris 16, 2007 10:30 am
Wilting rakstīja:
Vakar klikšķinājos pa netu meklējot iedvesmu, negribējās iet uz dejošanas trenniņu. Beigās tomēr saņēmos - pēc tam tik labs garīgais!!
Bildes nerāda.
Wilting fabric
Tēma: Re: Cilvēki, iespaidi, iedvesmas...(nezināju, kur īsti likt) Otrdiena Oktobris 16, 2007 10:32 am
Es nesaprotu, kāpēc. Ieglabā uz sava kompa un paskaties, vai redz.
Folkblack fabric
Number of posts : 189 Registration date : 03.10.07
Tēma: Re: Cilvēki, iespaidi, iedvesmas...(nezināju, kur īsti likt) Otrdiena Oktobris 16, 2007 11:16 am
inboxa no laika gala sitas prikols ir bijis.
zeloco Dusmīgais tante
Tēma: Re: Cilvēki, iespaidi, iedvesmas...(nezināju, kur īsti likt) Otrdiena Oktobris 16, 2007 1:59 pm
Pameegjini caur photobucket.com
whisper fabric
Number of posts : 100 Age : 34 Registration date : 20.09.07
Tēma: Re: Cilvēki, iespaidi, iedvesmas...(nezināju, kur īsti likt) Sestdiena Oktobris 20, 2007 8:27 pm
Tās kustības ar vēderu reizēm sākumā skatoties likās tādas dīvainas, bet vispār interesanti un ļoti lokani. Kur LV var ar kaut ko tādu nodarboties?
Selene stitches
Number of posts : 470 Age : 32 Registration date : 09.09.07
Tēma: Re: Cilvēki, iespaidi, iedvesmas...(nezināju, kur īsti likt) Sestdiena Oktobris 20, 2007 9:47 pm
Tēma: Re: Cilvēki, iespaidi, iedvesmas...(nezināju, kur īsti likt) Svētdena Oktobris 21, 2007 9:48 am
whisper Nu, Latvijā ir diezgan daudz vēderdeju studiju, pulciņu un tā. Es pati sāku ALLEGRIĀ (http://www.alegria.lv/) , un pirmo gadu tur nostaigāju, sanāk ka mācījos klasisko orientālo bellīdencu. Bet pēc gada un pirmā atskaites koncerta apnika. Vienveidīgas nodarbības, nejutu izaugsmi. Tāpēc laimīgas nejaušības dēļ atradu www.tribal.times.lv, Latvijā, un droši vien Baltijā vienīgo tribal, un tribal fusion pasniedzēju, sāku mācīties pie viņas. Nu jau eju otro gadu, un vēlarvien jūtos kā iesācēja, bet ne jau tāpēc, ka mani krietizētu, noliktu, vai kā, bet no tā informācijas, kustību daudzuma, ko dod katrā nodarbībā. Bet, ir viens bet - pamatam, klasiskajam bellīdencam jābūt, jo šī pasniedzēja, ja cilvēks atnāk uz nodarbībām, ar pamatiem neņemās - principā jau ir jāzin/jāmāk šimmi ar gurniem, krūtīm, nu tā. Bet no otras puses, es domāju, ka priekš tā pietiek aptuveni trīs mēneši kaut vai tajā pašā Alegriā.
valante fabric
Number of posts : 229 Location : Wonderland Registration date : 01.02.08
Tēma: Re: Cilvēki, iespaidi, iedvesmas...(nezināju, kur īsti likt) Piektdiena Marts 14, 2008 10:34 am
es ar biju alegriā gājusi. tiesa gan 3 gadus līdz pārgāju uz karinedance. tur arī uzzināju par tribal. kolēģes stāstija savus iespaidus no brauciena uz vāciju un tribal meistarklasēm. vēlāk arī es biju pabraukājusi uz vāciju, lai pamācītos gothic tribal. jau iepriekš bij saskatījusies youtubā visādus video un meklējusi info par tribal fusion un ats. gothic tribal likās kas neparasts un interesants. man dikti iepatikās ^^ atceros savu debiju 2 gadus atpakaļ un man sametas kauns tehnikas absolūt nekādas, horeogrāfija ar švaka.
Number of posts : 18 Age : 35 Registration date : 18.01.08
Tēma: Re: Cilvēki, iespaidi, iedvesmas...(nezināju, kur īsti likt) Sestdiena Marts 15, 2008 10:59 pm
Hmm.. ļoti interesanti... Man bija iespēja mācīties vēderdejas vienu nedēļu vienā interesantā braucienā... Bet es no šīs iespējas atteicos tai vietā macoties funky.. Un tikai tāpēc, ka man negribējāss tik briesmīgu vēderu kā bija tai skolotājai. Un tad jautājums- vai visām vēderdejotājām paliek tādi briesmīgi vēderi? Vai arī tas ir atkarīgs no tā, vai viņš ir "izpūsts"?
valante fabric
Tēma: Re: Cilvēki, iespaidi, iedvesmas...(nezināju, kur īsti likt) Pirmdiena Marts 17, 2008 8:30 am
briesmīgi vēderi paliek no daudz saldumu ēšanas utt. nedomāju, ka fiziska slodze (viskaut kādi treniņi vai tā ir dejošana vai kāds sporta veids) var palielināt vēderu tieši otrādāk- dejošana palīdz sevi uzturēt formā. protams, saka, ka priekš vēderdejām ir vajadzīgs vēders, bet ir taču ļoti tievi cilvēki, kas brīnišķīgi dejo vēderdejas (vienīg ar bellyroll nez kā ir). Viss ir atkarīgs no ķermeņa komplekcijas utt.
Jessamine sketch
Number of posts : 18 Age : 35 Registration date : 18.01.08
Tēma: Re: Cilvēki, iespaidi, iedvesmas...(nezināju, kur īsti likt) Pirmdiena Marts 17, 2008 11:40 pm
mmm.. ok paldies.. man toreiz vēl visi džeki, kas arī šausminājās par tās skolotājas vēderu, teica, ka man arī tāds būs pēc laika, visām tāds paliek utt.. bet es mīlu saldumus.. ^^
valante fabric
Tēma: Re: Cilvēki, iespaidi, iedvesmas...(nezināju, kur īsti likt) Ceturtdiena Marts 20, 2008 9:17 am
dažiem cilvēkiem jau patīk baidīt *nod nod*
valante fabric
Tēma: Re: Cilvēki, iespaidi, iedvesmas...(nezināju, kur īsti likt) Piektdiena Decembris 07, 2012 2:54 pm
Nolēmu sevi bik pareklamēt, ja gadījumā te i kāds dejot gribētājs:
Veronika fabric
Number of posts : 213 Registration date : 16.11.09
Tēma: Re: Cilvēki, iespaidi, iedvesmas...(nezināju, kur īsti likt) Piektdiena Decembris 07, 2012 5:45 pm
Valante, izskatās baigi superīgi žēl, ka manas dejotprasmes ir tik sūdīgas, ja šīs ir vēderdejas tad, manuprāt, tas ir kkas baigi grūts, bet es būtu laimīga, ja es tā mācētu, man vsp patīk dejas, tikai nepadodas
valante fabric
Tēma: Re: Cilvēki, iespaidi, iedvesmas...(nezināju, kur īsti likt) Piektdiena Decembris 07, 2012 5:51 pm
To jau mēs nodarbībās arī darām- mācamies dejot. Tā kā, ja ir vēlme, tad droši vari piebiedroties
Suigintou machine sewn
Number of posts : 760 Age : 32 Location : Why So Serious? Registration date : 20.04.08
Tēma: Re: Cilvēki, iespaidi, iedvesmas...(nezināju, kur īsti likt) Piektdiena Decembris 07, 2012 11:33 pm
Veronika - katrs no kaut kā sāk, visi var iemācīties...
zeloco Dusmīgais tante
Tēma: Re: Cilvēki, iespaidi, iedvesmas...(nezināju, kur īsti likt) Sestdiena Decembris 08, 2012 1:55 am
+1, ja cilvēks vēlas, viņš var panākt visu c:
Par tiem video iepriekš - neko daudz nezinu par belly dance, bet katru reizi, kad redzu Zoe Jakes dejošanu, man viss apstājas un varu tikai blisinat acis un brīnīties par viņas dejošanu <3 "Wicked" būtu īstais vārds c:
Un beidzot es norm kvalitātē redzu to tavu promo video! ^^ tik foršs īstenībā! Kad tu man rādīji tējnīcā, domāju, ka tur vairāki cilvēki (nebija brilles ^^ Bet tik forši! Un Foksijs arī! <3 Tā vieta 0:24 - perfekti!!! meep!!
Veronika fabric
Number of posts : 213 Registration date : 16.11.09
Tēma: Re: Cilvēki, iespaidi, iedvesmas...(nezināju, kur īsti likt) Sestdiena Decembris 08, 2012 1:38 pm
vsp es tā neteiktu- ir lietas, kas cilvēkam sanāk vieglāk un ātrāk un ir lietas ar ko var nomocīties līdz nelabumam, bet rezultāts tāpat nav diezko labs, jo viņam vnk nav talants uz to, katram jau citi talanti un dotības, bet nu es pamēģināšu, jo esmu no tiem, kam patīk izmēģināt visu ko jaunu, pat ja tas galīgi neiet un nepadodas, dzīve taču ir tikai viena, pietam īsa
zeloco Dusmīgais tante
Tēma: Re: Cilvēki, iespaidi, iedvesmas...(nezināju, kur īsti likt) Sestdiena Decembris 15, 2012 2:50 am
Kā viens mans skolotajs teicis: 1% talanta un 99% grūta darba. Ja viss liekas pārak viegli, tad tas ir drīzāk laiku un notikumu sakritību dēļ un tur jau vairāk jāieskatās "law of attraction". te nelielai iedvesmai c: http://zenpencils.com/comic/90-ira-glass-advice-for-beginners/
Sponsored content
Tēma: Re: Cilvēki, iespaidi, iedvesmas...(nezināju, kur īsti likt)
Cilvēki, iespaidi, iedvesmas...(nezināju, kur īsti likt)