| Decora | |
|
+15Shade_de_Monesko Stihija Meitene kjeepa.nr88 Youko romance Urban_Fairy Harajuku_girl^^ Paranoid. Dead Art zeloco Kawaii_nora monta Betty elemainel 19 posters |
|
Autors | Ziņojums |
---|
Shade_de_Monesko handsewn
Number of posts : 525 Age : 37 Location : Smoke cloud Registration date : 14.11.07
| Tēma: Re: Decora Ceturtdiena Janvāris 08, 2009 2:12 pm | |
| Tie divi fail paraugi man liek raudāt... Vispār decora nav mans lauciņš. Pārāk rozā un vispār pārāk koši, pārāk daudz visa kā. Tik daudz, ka man reibst galva un miglojas acis paskatoties Bet nu katram savs. If they feel happy, good for them. Es laikam pamanījos šo stilu pāraugt tā īsti nepieslēdzoties. Man tomēr labāk patīk skaidras, tīras līnijas apģērbā. Tā, lai apģērbs izceltu manu "rozīnīti" *lol* nevis lai es kalpotu par pakaramo kaut kam "pretty" <__< | |
|
| |
Pantera sketch
Number of posts : 13 Location : Latvia Registration date : 23.01.09
| Tēma: Re: Decora Piektdiena Janvāris 23, 2009 9:33 pm | |
| Godīgi sakot , smiekli nāk. Kā tie cilvēki izskatās, Jā , davai, es ar tagad sakarināšu visas sprādzītes, kas man ir, visas krellītes, paprasīšu māsīcai rozā jaku ar urlu svītrām un uzvilkšu svārkus, piecas zeķubikses, vienu krekliņu un iešu pie ķīnietēm fotogrāfēties kopā ;DDDDDDD Ak , manuprāt, tizli, vai vispār var pieskaitīt pie alternative fashion? Nu jā, bet tad atkal vajag padomāt un man nav taisnība, bet nu, neņemiet vērā, es vienkāši izsaku savu viedokli Labi, es kuš Un tas džeks-meitene .. es jau vienreiz redzēju viņa to dienasgrāmatu (?) Ahahah, vienkārši slimi, tiešām. Bet nerunājot par to vai man patīk vai nē.. interesanti, ko cilvēki tik nespēj izdomāt. Sakarināt visu, kas mājās un tev jau seko pāris tūkstošu cilvēku Super! | |
|
| |
platformene Petticoat
Number of posts : 1399 Age : 34 Location : cave of spleen Registration date : 10.09.07
| Tēma: Re: Decora Svētdena Oktobris 11, 2009 10:33 am | |
| pasapņošu kādreiz par decora pasākumu ;D | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: Decora Pirmdiena Oktobris 12, 2009 1:18 pm | |
| jes! ti tas toč jātaisa vasarā | |
|
| |
platformene Petticoat
Number of posts : 1399 Age : 34 Location : cave of spleen Registration date : 10.09.07
| Tēma: Re: Decora Pirmdiena Oktobris 12, 2009 1:55 pm | |
| jap. un ielaas. jaaatceraas tik | |
|
| |
Ando sketch
Number of posts : 5 Age : 33 Location : Riga Registration date : 07.09.10
| Tēma: Re: Decora Otrdiena Septembris 07, 2010 9:35 pm | |
| japanietes!.. mans miljas japanietes!*^_______________^*
fruits style, street fashion, very nice, methinks.^________^ | |
|
| |
CrazyKonata handsewn
Number of posts : 540 Age : 31 Location : in a mad Party Registration date : 23.11.09
| Tēma: Re: Decora Ceturtdiena Septembris 16, 2010 11:28 am | |
| Es laikam dievinu visu kas staigā pa Japānas ielām, jā..esmu sekla tādā ziņā, bet decora man riktīgi patīk, dažreiz ir traki, bet tur jau tas suns apraksts. Crazy is what we aim for! Lai tā staigātu vajag iekšas, bet uz japāņiem tas neattiecas..bet, jā, man patīk, everything is so pink and hello kitty, bet man fiziski nav tik daudz drēbju, lai tā ģērbtos, bet gribētos, kaut arī pa ielu tā staigāt, nezinu vai man pietiktu drosmes. Vienreiz eksperimenta pēc sasppraudu savu galvu ar sprādzēm..nebija labi.. | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: Decora Ceturtdiena Septembris 16, 2010 4:26 pm | |
| Šito varētu piekopt ziemā, vismaz nebūtu auksti | |
|
| |
CrazyKonata handsewn
Number of posts : 540 Age : 31 Location : in a mad Party Registration date : 23.11.09
| Tēma: Re: Decora Otrdiena Septembris 21, 2010 10:35 pm | |
| laba ideja man savādāk ir nereāli auksti D: ak dievs, kā man tagad sagribējās tādu sulīgi rozā adītu jaciņu..siekalas tek..bet varbūt dēļ vārda sulīgs, nevis jaciņa | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: Decora | |
| |
|
| |
| Decora | |
|