| LMA karnevāls: Hipiju ferma | |
|
+3platformene Shade_de_Monesko zeloco 7 posters |
Autors | Ziņojums |
---|
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: LMA karnevāls: Hipiju ferma Trešdiena Februāris 18, 2009 10:00 pm | |
| | |
|
| |
Shade_de_Monesko handsewn
Number of posts : 525 Age : 37 Location : Smoke cloud Registration date : 14.11.07
| Tēma: Re: LMA karnevāls: Hipiju ferma Trešdiena Februāris 18, 2009 10:25 pm | |
| Nu es jau piesolīju, tev, ka iešu Bet ko vilkt man vēl ir tumša bilde. Beigās izvilkšu kaut ko no skapja, sametīšu kopā un aidā XD | |
|
| |
platformene Petticoat
Number of posts : 1399 Age : 34 Location : cave of spleen Registration date : 10.09.07
| Tēma: Re: LMA karnevāls: Hipiju ferma Ceturtdiena Februāris 19, 2009 12:27 pm | |
| šitādus pasākumus nepalaiž gāram XD kas būšū, vel nezinu. moš kādš zvērs ar hipijisku noskaņu. | |
|
| |
Youko stitches
Number of posts : 497 Age : 33 Registration date : 22.09.07
| Tēma: Re: LMA karnevāls: Hipiju ferma Ceturtdiena Februāris 19, 2009 7:23 pm | |
| A es te padzirdēju, ka no 18 laiž iekšā? ¦D Es domāju, ka es tāpat būšu. Bet, protams, vēl nav ne jausmas, par ko mālēšos. =w= Sii juu deer. | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: LMA karnevāls: Hipiju ferma Ceturtdiena Februāris 19, 2009 9:12 pm | |
| man jau taa teema taada so-so liekas, bet taa kaa esmu slinka un nepiedalos taisiishanaa labaak tureeeshu muti yay! gaidiishu visus ^^ Youko - par laikiem gan neko nezinu.. neesmu prasiijusi... it kaa rakstiits, ka no 8njiem... (*plaano veidus kaa dabuut iekshaa alko* >: D Shade - zinjo, ja vilksi k-ko ar plataam piedurknees )
Pēdējo reizi labojis zeloco Piektdiena Februāris 20, 2009 10:53 pm; labots 1 reizi | |
|
| |
Selene stitches
Number of posts : 470 Age : 32 Registration date : 09.09.07
| Tēma: Re: LMA karnevāls: Hipiju ferma Piektdiena Februāris 20, 2009 5:32 am | |
| nekad šo pasākumu neesmu apmeklējusi, bet tagad gribās gan... ja dabūšu tērpu, tad ieradīšos :p | |
|
| |
romance stitches
Number of posts : 357 Registration date : 08.10.07
| Tēma: Re: LMA karnevāls: Hipiju ferma Piektdiena Februāris 20, 2009 6:43 pm | |
| Man te viens puika aicināja ar viņu iet, bet vēl nezinu, man slinkums īstenībā to tērpu gatavot. | |
|
| |
Paranoid. stitches
Number of posts : 463 Age : 32 Registration date : 14.10.07
| Tēma: Re: LMA karnevāls: Hipiju ferma Piektdiena Februāris 20, 2009 6:46 pm | |
| Es vēl domāju. Man īsti nav naudas, jo pa pāris dienam iztērēju tik daudz, cik parasti mēneša laikā neiztērēju. Bet nu, ja ļoti gribētu, gan jau sadabūtu naudu. Ak, pie tērpa arī slinkums piedomāt, kaut gan tā kā nosaukumā ir ietverts vārds "hipiju", gan jau atrastos ko vilkt arī bez īpašas piedomāšanas. Ja būs noskaņojums un kompānija, varbūt arī ieradīšos. | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: LMA karnevāls: Hipiju ferma Piektdiena Februāris 20, 2009 10:51 pm | |
| kāpēc pēkšņi tāds pasīkums? kur palikusi vēlme paštātēties? hipiju teema jau nav nekāds atomreaktors katram mājās atradīsies vecāku jaunības dienu drēbes un humpalas pilnas hipijainu drēbju... nauda.. nu jaa.. taa jau sāpīga tēma... bet man šķiet, ka šis pasākums ir pārsteidzoši lēts... bet nu tās, manas subjektīvās domas... :/ | |
|
| |
Youko stitches
Number of posts : 497 Age : 33 Registration date : 22.09.07
| Tēma: Re: LMA karnevāls: Hipiju ferma Piektdiena Februāris 20, 2009 10:56 pm | |
| Zeloco, ar to es domāju - no astoņpadsmit gadiem. ¦D
(godīgi sakot, man arī tēma tā.. nepārāk. ) | |
|
| |
platformene Petticoat
Number of posts : 1399 Age : 34 Location : cave of spleen Registration date : 10.09.07
| Tēma: Re: LMA karnevāls: Hipiju ferma Sestdiena Februāris 21, 2009 11:45 am | |
| vispār jā, ieeja no 18, bet es biju pagājušogad un aizpagājušo gad, tā kā...
un tēma, nu jā.. viņa ir tāda, lai visi kaut ko varētu uzvilkt (reāla) bet nu, galīgi ne-kreatīva. bet nu okai, kaut ko izdomāt var. šodien skapī atradu perfektus garus zilzaļus svārkus | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: LMA karnevāls: Hipiju ferma Svētdena Februāris 22, 2009 1:48 pm | |
| Ahh ;D lol... I'm a failure nez, nekas tāds nav dzirdēts, bet nu neviens tur pie ieejas diži nepārbauda... | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: LMA karnevāls: Hipiju ferma | |
| |
|
| |
| LMA karnevāls: Hipiju ferma | |
|