| Fanpulsfriend konkurss (palīdziet man! :D) | |
|
|
Autors | Ziņojums |
---|
platformene Petticoat
Number of posts : 1399 Age : 34 Location : cave of spleen Registration date : 10.09.07
| Tēma: Fanpulsfriend konkurss (palīdziet man! :D) Svētdena Marts 22, 2009 10:31 am | |
| Piedalos Fanplusfriend apģērbu konkursā - šoreiz pa tēmu Lolita in Future ja vinnētu, manu dizainu uzšūtu un man piegādātu ^^ beeet, lai gan es uzskatu, ka varēju nu vairāk pacensties (iesūtīju pēdējā brīdī) un kaut ko labāku izdomāt, es tomēr prasu jums, lai jūs par mani nobalsotu c: piedalos ar 6B34 otrajā kategorijā. visus var apskatīt šeit un par mani balsot šeit (lai balsotu, tajā forumā jāreģistrējas) žēl, ka pietrūka laika, lai arī A tēmā Lolita in Tradition piedalītos.. sanāktu normāla Lolita-Tautumeita | |
|
| |
masq handsewn
Number of posts : 576 Location : hyperbola Registration date : 09.09.07
| Tēma: Re: Fanpulsfriend konkurss (palīdziet man! :D) Svētdena Marts 22, 2009 2:05 pm | |
| lai arī piereģistrējos un ielogojos, man parāda šādu: "Voters: 57. You may not vote on this poll" : ( | |
|
| |
Paranoid. stitches
Number of posts : 463 Age : 32 Registration date : 14.10.07
| Tēma: Re: Fanpulsfriend konkurss (palīdziet man! :D) Svētdena Marts 22, 2009 2:20 pm | |
| Mhm, man arī to pašu rāda. | |
|
| |
Youko stitches
Number of posts : 497 Age : 33 Registration date : 22.09.07
| Tēma: Re: Fanpulsfriend konkurss (palīdziet man! :D) Svētdena Marts 22, 2009 3:25 pm | |
| Man liekas, ka var pollā balsot tikai tad, kad ir saņemts tas otrais apstiprinājuma e-pasts. BUT DON'T WORRY, PLATFORMEN, PAR TEVI TIKS NOBALSOTS!! :3 | |
|
| |
Marionette needles
Number of posts : 35 Age : 33 Registration date : 08.09.08
| Tēma: Re: Fanpulsfriend konkurss (palīdziet man! :D) Svētdena Marts 22, 2009 10:47 pm | |
| Pats interesantākais ir tas,ka nezinot,kurš ir Tavs zīmējums es skatījos visus pēc kārtas līdz apstājos pie Tava un nodomāju,ka šis ir riktīgi labs. Noteikti nobalsošu! | |
|
| |
platformene Petticoat
Number of posts : 1399 Age : 34 Location : cave of spleen Registration date : 10.09.07
| Tēma: Re: Fanpulsfriend konkurss (palīdziet man! :D) Pirmdiena Marts 23, 2009 9:38 am | |
| yaaay, paldies! tiešām, balsot var tikai tad, kad ir apstiprināta reģistrācija cauri e-pastam | |
|
| |
masq handsewn
Number of posts : 576 Location : hyperbola Registration date : 09.09.07
| Tēma: Re: Fanpulsfriend konkurss (palīdziet man! :D) Pirmdiena Marts 23, 2009 12:43 pm | |
| bija atnākusi vēstule, tika apstiprināta reģistrācija, bet nekas nenotika. šodien gan viss strādā, nobalsoju (: | |
|
| |
Shade_de_Monesko handsewn
Number of posts : 525 Age : 37 Location : Smoke cloud Registration date : 14.11.07
| Tēma: Re: Fanpulsfriend konkurss (palīdziet man! :D) Pirmdiena Marts 23, 2009 4:33 pm | |
| Gaidu apstiprinājumu. Vēl nav un neļauj nobalsot >.< Tavs ir tiešām labs. Bet vēl palaidu siekalu par šo
Pēdējo reizi labojis Shade_de_Monesko Pirmdiena Marts 23, 2009 11:02 pm; labots 1 reizi | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: Fanpulsfriend konkurss (palīdziet man! :D) Pirmdiena Marts 23, 2009 6:07 pm | |
| Oi, dikti jauki, tas pleķis/izplūdusī krāsa baigi labā ideja ^^ taps nobalsots *regjistreejas* nez cik bieži viņiem ir šādi konkursi... Nevaru nepateikt, ka esmu stāvā sajūsmā par šiem diviem: | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: Fanpulsfriend konkurss (palīdziet man! :D) | |
| |
|
| |
| Fanpulsfriend konkurss (palīdziet man! :D) | |
|