| Jauns pievedums drēbēs [un normālas bildes beidzot ;] | |
|
|
Autors | Ziņojums |
---|
zuzix sketch
Number of posts : 6 Location : mājās ;] Registration date : 09.09.07
| Tēma: Jauns pievedums drēbēs [un normālas bildes beidzot ;] Pirmdiena Marts 30, 2009 9:46 pm | |
| 1]KREKLS[s-m] - 1ls SVĀRKI[m-l] - 5ls [tiem ir augstā jostasvieta, priekšā īsāki nekā aizmugurē] 4]SVĀRKI [m-l] - 5ls, pie tiem pienākas josta [pērkot nāks komplektā], visai silti [ir vairākas kārtas] 5]KREKLS[m-l] - 1ls, vidū iet tāds kā lentīšu pinums, ir vairākas kārtas, lai nebūtu caurspīdīgs SVĀRKI[m-l] - 1ls, ieloces tikai priekšpusē 7]KREKLS [m-l] - 1ls 8]KREKLS [s-m] - 3ls, lieliski izskatās pie biksēm, sasienama lentīte 9]SVĀRKI [m-l] - 3ls, ir saucamie apakšvārki, tāpēc sanāk gana silti. 10]KREKLS [m-l] - 1ls 11]KLEITA [m-l] - 5ls, staipīga, visai īsa, josta nāk komplektā.
Pēdējo reizi labojis zuzix Sestdiena Maijs 23, 2009 3:34 pm; labots 6 reizes | |
|
| |
zuzix sketch
| Tēma: Re: Jauns pievedums drēbēs [un normālas bildes beidzot ;] Otrdiena Marts 31, 2009 5:36 pm | |
| kā redzams-ieliku fotogrāfijas ceru uz atsaucību līdzko tikšu pie fotoaparāta-būs labākas bildes un būs piedāvājumā arī apavi ;] | |
|
| |
wampire sketch
Number of posts : 17 Age : 35 Location : Riga Registration date : 27.02.09
| Tēma: Re: Jauns pievedums drēbēs [un normālas bildes beidzot ;] Trešdiena Aprīlis 01, 2009 10:22 am | |
| Tā gothic loli kleitiņa patīk,bet žēl nav mans izmērs..tā nopirktu. | |
|
| |
zuzix sketch
| Tēma: Re: Jauns pievedums drēbēs [un normālas bildes beidzot ;] Trešdiena Aprīlis 01, 2009 1:03 pm | |
| - wampire rakstīja:
- Tā gothic loli kleitiņa patīk,bet žēl nav mans izmērs..tā nopirktu.
ieteiktu tomēr piemērīt, jo tā ir visai staipīga un izmēri ir ārzemju, [latvijā pērku M-L izmērus] ;] | |
|
| |
wampire sketch
Number of posts : 17 Age : 35 Location : Riga Registration date : 27.02.09
| Tēma: Re: Jauns pievedums drēbēs [un normālas bildes beidzot ;] Trešdiena Aprīlis 01, 2009 1:11 pm | |
| Ja tā tad varētu derēt. | |
|
| |
zuzix sketch
| Tēma: Re: Jauns pievedums drēbēs [un normālas bildes beidzot ;] Trešdiena Aprīlis 08, 2009 12:54 pm | |
| ook, ir jauns "pievedums", enjoy the first post ;] | |
|
| |
truba needles
Number of posts : 23 Age : 33 Registration date : 29.02.08
| Tēma: Re: Jauns pievedums drēbēs [un normālas bildes beidzot ;] Ceturtdiena Aprīlis 09, 2009 11:47 am | |
| es labprāt gribētu tikt pie 2. svārkiem un pie b. kurpītēm. | |
|
| |
zuzix sketch
| Tēma: Re: Jauns pievedums drēbēs [un normālas bildes beidzot ;] Ceturtdiena Aprīlis 09, 2009 9:27 pm | |
| - truba rakstīja:
- es labprāt gribētu tikt pie 2. svārkiem un pie b. kurpītēm.
piedod, bet tieshi shodien paardevu gan svaarkus gan apavus | |
|
| |
Lirika. fabric
Number of posts : 182 Age : 29 Location : Latvija, Rīga Registration date : 13.09.08
| Tēma: Re: Jauns pievedums drēbēs [un normālas bildes beidzot ;] Pirmdiena Maijs 04, 2009 11:14 am | |
| Labrāt gribētu 6. džemperīti, bet nezinu kā būs ar tikšanu. Tu esi no Rīgas, vai ne? | |
|
| |
zuzix sketch
| Tēma: Re: Jauns pievedums drēbēs [un normālas bildes beidzot ;] Trešdiena Maijs 13, 2009 6:48 pm | |
| - Lirika. rakstīja:
- Labrāt gribētu 6. džemperīti, bet nezinu kā būs ar tikšanu. Tu esi no Rīgas, vai ne?
yup. esmu no rīgas un tas krekls vēl ir pieejams no kurienes Tu? | |
|
| |
Lirika. fabric
Number of posts : 182 Age : 29 Location : Latvija, Rīga Registration date : 13.09.08
| Tēma: Re: Jauns pievedums drēbēs [un normālas bildes beidzot ;] Trešdiena Maijs 13, 2009 6:52 pm | |
| Esmu no Tukuma rajona, bet sestdien, 23. maijā, braukšu uz Rīgu un tā. Ja Tu un krekls tik ilgi gaidīsiet, tad... Es tikai domāju, ja viņš ir m-l, vai viņš man derēs? Jo ir drēbes, kas man der kā s, ir, kas der kā m un ir arī tādas, kas der kā l. | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: Jauns pievedums drēbēs [un normālas bildes beidzot ;] | |
| |
|
| |
| Jauns pievedums drēbēs [un normālas bildes beidzot ;] | |
|