maga sketch
Number of posts : 15 Age : 40 Location : Berlin Registration date : 11.04.09
| Tēma: Here comes maga Svētdena Aprīlis 12, 2009 9:18 pm | |
| Sveiki, kaadu laiku atpakalj raknjaajoties pa netu nejaushi uzduuros shim forumam un ik pa laikam atgriezos, lai apluukotu, kas jauns. Taa nu noleemu, ka tikpat labi vareetu arii pieregjistreeties. Peedeejos gadus klainjoju apkaart pa pasauli un pirms meenesha paarvaacos uz Berliini. Tamdeelj atvainojos, ka nelietoju latvieshu burtus, tachu man taadu datoraa vienkaarshi nav. Fotografeeju un ziimeeju. Negribu pieskaitiit sevi pie kaadas specifiskas subkultuuras, tachu man patiik savdabiigi un originaali gjeerbti cilveeki. Lielaakoties esmu melnaa, jo taa juutos viseertaak. Patiik shad un tad puceeties (jo visbiezaak gjeerbjos ljoti vienkaarshi), 20tie, 30tie, 50tie, lolitas, industrial, Dita von Teese, pin-up, karnevaaliskais un maskaraades, mezgjiines un masiivi auskari. Ak, jaa, par muuziku - viss atkariigs no noskanjojuma un kompoziiciju kvalitaates. Kaut arii mani iemiiljotaakie zanri ir industrial, trip hop, electro - varu klausiities ljoti daudz un dazaadus zanrus, ja vien skanjdarbs mani uzrunaa. Sveiciens visiem shai forumaa Ja veelaties ko vairaak zinaat, droshi vaicaajat. | |
|
Youko stitches
Number of posts : 497 Age : 33 Registration date : 22.09.07
| Tēma: Re: Here comes maga Svētdena Aprīlis 12, 2009 9:23 pm | |
| Hello, Maga! Tu liecies tāds interesants un foršs cilvēks. ¦D Līdzīgas intereses. Hehehe. Nu, tad iekārtojies ērtāk, neapmaldies forumos un esi aktīvs members! | |
|
maga sketch
| Tēma: Re: Here comes maga Svētdena Aprīlis 12, 2009 9:48 pm | |
| Hello, Youko, paldies par welcoming. Nekad neesmu iipashi iesaistiijusies forumos, tachu shis ir jauks, jo cilveeki tomeer censhas buut aktiivi. centiishos arii es buut taada, jo viss jau atkariigs no mums. | |
|
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: Here comes maga Pirmdiena Aprīlis 13, 2009 1:37 am | |
| sveika, sveika! +1 par aktīvumu! ziskatās, ka te tev būs daudz kā kopīga ar mums | |
|
5FF fabric
Number of posts : 195 Age : 33 Registration date : 26.12.07
| Tēma: Re: Here comes maga Trešdiena Aprīlis 15, 2009 6:45 pm | |
| nice, vēl kādam patīk trip-hop | |
|
maga sketch
| Tēma: Re: Here comes maga Trešdiena Aprīlis 15, 2009 9:24 pm | |
| ... un mans zanra favoriits ir Portishead. | |
|
5FF fabric
Number of posts : 195 Age : 33 Registration date : 26.12.07
| Tēma: Re: Here comes maga Pirmdiena Aprīlis 20, 2009 6:58 pm | |
| oi, portishead galīgi nav priekš manis. patīk massive attack un tricky vislabāk. | |
|
Sponsored content
| Tēma: Re: Here comes maga | |
| |
|