| Līvu laukums. Vieta, kas domāta tikai modei. | |
|
+10Shade_de_Monesko 5FF romance Mazais Folkblack Wilting zeloco wienna_lee platformene Harajuku_girl^^ 14 posters |
|
Autors | Ziņojums |
---|
Shade_de_Monesko handsewn
Number of posts : 525 Age : 37 Location : Smoke cloud Registration date : 14.11.07
| Tēma: Re: Līvu laukums. Vieta, kas domāta tikai modei. Trešdiena Janvāris 02, 2008 9:59 pm | |
| Manuprāt viņus jau arī nevajag diskriminēt, ja vien viņi būtu ieinteresēti attīstīties vizuālā ziņā. Upīša pasāžai nebūtu ne vainas. Simpātiska vietiņa. | |
|
| |
Kyo needles
Number of posts : 32 Location : random krūmiņš Registration date : 25.12.07
| Tēma: Re: Līvu laukums. Vieta, kas domāta tikai modei. Trešdiena Janvāris 02, 2008 10:07 pm | |
| - Citēt :
- ...13gadīgie bezsmadzeņu radījumi...
Ak jel, ieiešu labāk šajā forumā pēc pāris gadiem...
Pēdējo reizi labojis Ceturtdiena Janvāris 03, 2008 12:15 am; labots 1 reizi | |
|
| |
Selene stitches
Number of posts : 470 Age : 32 Registration date : 09.09.07
| Tēma: Re: Līvu laukums. Vieta, kas domāta tikai modei. Trešdiena Janvāris 02, 2008 11:26 pm | |
| Cilvēki pēc būtības ir bezsmadzeņu radījumi, kuriem patīk murkšķēt gudras lietas, no kurām īstenībā neko daudz nejēdz, so neņem pie sirds Kyo. ;D
Par visu šo kopumā.... damn, būsim krutāki par urlām un emo!!! | |
|
| |
Harajuku_girl^^ machine sewn
Number of posts : 772 Location : Mie Registration date : 23.09.07
| Tēma: Re: Līvu laukums. Vieta, kas domāta tikai modei. Ceturtdiena Janvāris 03, 2008 12:32 pm | |
| Kyo - priekš sava vecuma tu liecies diezgar arsmadzeņu radījums, neņem ļaunā. Tas, cik saprotu, bija teikts vispārīgi Selene - Jup, jup. Bet tik tiešām, šito jau sen vajadzēja. Pašiem savu vietiņu. Reminder. Upīša pasāža? | |
|
| |
Gāzmaska thread
Number of posts : 69 Age : 32 Registration date : 20.12.07
| Tēma: Līvu laukums. Vieta, kas domāta tikai modei. Ceturtdiena Janvāris 03, 2008 12:36 pm | |
| Āh.. Es jau ar gribētu kādreiz ierasties uz šādu sanākšanu, bet dzīvoju pietiekami tālu no Rīgas. | |
|
| |
| Tēma: Re: Līvu laukums. Vieta, kas domāta tikai modei. Ceturtdiena Janvāris 03, 2008 1:05 pm | |
| Jā, es esmu no Jelgavas, bet vasarā apmeklēšu japāņu valodas kursus, un pirms nodarbībām varētu aiziet. | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: Līvu laukums. Vieta, kas domāta tikai modei. Ceturtdiena Janvāris 03, 2008 2:40 pm | |
| Njā, par tiem attālumiem no Rīgas neko diemžēl nevaram darīt (ja nu vienīgi rīkot fashion reidus uz citām pilsētām ), bet kā jau Harajuku_girl minēja, nevar būy, ka visas vasaras gaitā tu neatbrauksi uz Rīgu! | |
|
| |
Gāzmaska thread
Number of posts : 69 Age : 32 Registration date : 20.12.07
| Tēma: Līvu lauku,s. Vieta, kas domāta tikai modei. Ceturtdiena Janvāris 03, 2008 2:59 pm | |
| Kādreiz ganjau nāksies izbrīvēt laiku, bet tad jau redzēs. | |
|
| |
| Tēma: Re: Līvu laukums. Vieta, kas domāta tikai modei. Ceturtdiena Janvāris 03, 2008 3:06 pm | |
| Eu, eu. Par tiem reidiem uz citām pilsētām. Es teikšu LABAIS Nu bet vispirms mums jāsatiekas tepat Rīgā. Rīga ir vissaprātīgākais variants. | |
|
| |
5FF fabric
Number of posts : 195 Age : 33 Registration date : 26.12.07
| Tēma: Re: Līvu laukums. Vieta, kas domāta tikai modei. Ceturtdiena Janvāris 03, 2008 9:13 pm | |
| Kyo, piedod, ja kkādā nebūt veidā aizskaru tavas jūtas. nebij tā domāts. protams, katrā vecumā grupā atrodas kāds gudrāks indivīds un vecums nav noteicošais pēc kā vērtēt kādu. bet lielākoties tava vecuma cilvēka neizceļas ar īpašu gudrību(nerunāsim par vēl jaunākiem), par piemēru mazie tirliņi manā skolā. un atvainojos par oftopiku. par to sanākšanu man dalītas sajūtas (origo stereotipi?!). ja mēs tur tā katru dienu sēdētu kkas līdzīgs tam pašam origo vien būtu, jo pricips tas pats - atrādīties tautai. es kkā vairāk esmu par tādu regulāru satikšanos nevis sēdēšanu parkā no rīta līdz vakaram. | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Līvu laukums. Vieta, kas domāta tikai modei. Ceturtdiena Janvāris 03, 2008 10:30 pm | |
| doma, cik sapratu, buutu tieshi satikshanaas nevis non-stop seedeeshana... varbuut kaads mani vai arii es kaadu esmu paarpratusi.. o_o | |
|
| |
| Tēma: Re: Līvu laukums. Vieta, kas domāta tikai modei. Piektdiena Janvāris 04, 2008 8:47 pm | |
| nē, nu mums katram ir savas darīšanas. nekāds non-stop nebūs Piemēram vasaras siltajos vakaros nav ieplānot nekas prātīgs, sazvani draugus un aidā. Pasēžam, pačalojam, ejam tālāk. Ai, nu es nezinu kā to paskaidrot. Respektīvi negribu lai izveidojas Origo nr.2 . | |
|
| |
5FF fabric
| Tēma: Re: Līvu laukums. Vieta, kas domāta tikai modei. Piektdiena Janvāris 04, 2008 10:33 pm | |
| nu, tas visu maina (man pēdējā laikā tāda bremzīga domāšana). tādā gadījumā nemaz nevajag tādu noteiktu vietu, kur mēs katru reizi sēdētu. lai neiesāktos rutīna to tak var arī mainīt | |
|
| |
| Tēma: Re: Līvu laukums. Vieta, kas domāta tikai modei. Piektdiena Janvāris 04, 2008 10:42 pm | |
| Nu sākumam, manuprāt, gan vajadzētu kādi vienu vietu, pēc tam ja kaut ko var pamainīt | |
|
| |
Wilting fabric
Number of posts : 147 Age : 45 Registration date : 26.09.07
| Tēma: Re: Līvu laukums. Vieta, kas domāta tikai modei. Sestdiena Janvāris 05, 2008 3:31 pm | |
| Es esmu par Upīša pasāžu. Tikai kādā siltākā laiciņa. | |
|
| |
Shade_de_Monesko handsewn
Number of posts : 525 Age : 37 Location : Smoke cloud Registration date : 14.11.07
| Tēma: Re: Līvu laukums. Vieta, kas domāta tikai modei. Sestdiena Janvāris 05, 2008 5:47 pm | |
| Piekrītu Wilting. Šobrīd uz laika pavadīšanu ārpus mājas man pavisam nevelk | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Līvu laukums. Vieta, kas domāta tikai modei. Sestdiena Janvāris 05, 2008 6:44 pm | |
| tagad var mēģināt kādās iekštelpās - kādā jaukā kafefnīcā or smth... bārā laikam nevarēs, jo daži biedri ir tā sacīt - underage.. Man patīk 5FF ideja par vietas nepārtrauktu maiņu... tik k-kad jau gribās vnk piesēst nevis skraidīt meklējot kādu vietu, kur patusēties.. | |
|
| |
| Tēma: Re: Līvu laukums. Vieta, kas domāta tikai modei. Svētdena Janvāris 06, 2008 3:47 pm | |
| Upīša pāsāžu iekarojam pavasarī bet nu jā.. kāda kafejnīca. Tā tējnīca, kas kkur Operas parka apkaimē? [Neesmu no Rīgas, varbūt kko jaucu.] Tāda simpātikska vietiņa ziemas dienām un/vai vakariem. P.S. Es mīlu tēju ^^ | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Līvu laukums. Vieta, kas domāta tikai modei. Svētdena Janvāris 06, 2008 5:00 pm | |
| ja, taa ir raa, kuru es domaaju (Apsaras naminjsh smth?) tad izskausaas jauki | |
|
| |
romance stitches
Number of posts : 357 Registration date : 08.10.07
| Tēma: Re: Līvu laukums. Vieta, kas domāta tikai modei. Svētdena Janvāris 06, 2008 6:17 pm | |
| Jā, bet tējas namiņš ir diezgan pamazs(neesmu gan īsti droša, iekšā bijusi neesmu tik visai bieži staigāju garām) un vispār tur ir jāvelk nost apavi(kerzu īpašniekiem..it īpaši tiem kuriem ir garās kerzas, tas varētu nepatikt ) | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Līvu laukums. Vieta, kas domāta tikai modei. Svētdena Janvāris 06, 2008 7:46 pm | |
| un smirdiigo zeķu īpašniekiem arī :D lab, lai nav offtop - varbūt kādas citas idejas? | |
|
| |
| Tēma: Re: Līvu laukums. Vieta, kas domāta tikai modei. Svētdena Janvāris 06, 2008 8:16 pm | |
| Nu jā, tas ir tas Man personīgi kerzu nav, bet iepējams drīz centīšos iegādāties tādas baltas.. mm. Nu, lai lai nebūtu offtopiks citu ideju man nav! | |
|
| |
| Tēma: Re: Līvu laukums. Vieta, kas domāta tikai modei. Sestdiena Februāris 16, 2008 8:06 pm | |
| Err? Šitais topiks pamatīgi noslīcis. :/ | |
|
| |
5FF fabric
| Tēma: Re: Līvu laukums. Vieta, kas domāta tikai modei. Svētdena Februāris 17, 2008 8:55 pm | |
| -10 grādos, man personīgi, ši tēma nešķiet aktuāla... | |
|
| |
| Tēma: Re: Līvu laukums. Vieta, kas domāta tikai modei. Svētdena Februāris 17, 2008 9:52 pm | |
| *nepacietīgi gaida siltāku laiku* | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: Līvu laukums. Vieta, kas domāta tikai modei. | |
| |
|
| |
| Līvu laukums. Vieta, kas domāta tikai modei. | |
|