| Kurpju plaukta & drēbju skapja tīrīšana... | |
|
+2platformene Viskija-Šūpuļdziesma 6 posters |
Autors | Ziņojums |
---|
Viskija-Šūpuļdziesma sketch
Number of posts : 1 Age : 36 Registration date : 10.12.09
| Tēma: Kurpju plaukta & drēbju skapja tīrīšana... Ceturtdiena Decembris 10, 2009 11:38 am | |
| Pagaidām ielikšu apavus, un mazliet vēlāk pievienošu bildes ar drēbēm! 1. Kurpes ar metāla purngalu, zilas/ melnas. 1reiz vilktas. 38 izmērs. 15ls 2. Kerzas ar metāla purngalu, vilktas ne vairāk kā desmit reizes, bet pamatīgi noskrāpēts labās kurpes purns. Kapu bradāšanai vai kūts tīrīšanai tīri labas. papēdī esošie metāli atliekti uz atpakaļu minimāli lai neberztu. 20ls bildē nav tīrītas, ar melno zābaksmēri var panākt ok paskatu. 3. Zābaki, brūni. ar rāvējslēdzēju sānos un šņorēm priekšā platuma regulēšanai. Sprādzes vēl virsū... 38 izm. Rudens/ziemas. 37 izmērs ar vilnas zeķi. 20ls Piedodiet par MILZĪGAJĀM bildēm! | |
|
| |
platformene Petticoat
Number of posts : 1399 Age : 34 Location : cave of spleen Registration date : 10.09.07
| Tēma: Re: Kurpju plaukta & drēbju skapja tīrīšana... Ceturtdiena Decembris 10, 2009 11:44 am | |
| ackh, zilās kurpes pavisam feinas, diemžēl man ir 40. izmērs... | |
|
| |
masq handsewn
Number of posts : 576 Location : hyperbola Registration date : 09.09.07
| Tēma: Re: Kurpju plaukta & drēbju skapja tīrīšana... Ceturtdiena Decembris 10, 2009 11:59 am | |
| - platformene rakstīja:
- ackh, zilās kurpes pavisam feinas, diemžēl man ir 40. izmērs...
hah, man tā pati problēma ;D 39/40 | |
|
| |
Suigintou machine sewn
Number of posts : 760 Age : 32 Location : Why So Serious? Registration date : 20.04.08
| Tēma: Re: Kurpju plaukta & drēbju skapja tīrīšana... Ceturtdiena Decembris 10, 2009 9:38 pm | |
| wow tu man zukari visu internetu,nacas restartet xD izskatas jau feini, bet diemzjel pagaidam plans macinsh, man 37 izmers ;D varbut citreiz T.T | |
|
| |
Paranoid. stitches
Number of posts : 463 Age : 32 Registration date : 14.10.07
| Tēma: Re: Kurpju plaukta & drēbju skapja tīrīšana... Ceturtdiena Decembris 10, 2009 10:16 pm | |
| Eh, jā zilās feinas. Cenšos tagad saprast, vai man vajag vai tomēr nē. Izmērs arī der, it kā. | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: Kurpju plaukta & drēbju skapja tīrīšana... Piektdiena Decembris 11, 2009 4:27 am | |
| Zilās un brūnās ir hawt.... WANT, bet nav manos izmēros D: | |
|
| |
Suigintou machine sewn
Number of posts : 760 Age : 32 Location : Why So Serious? Registration date : 20.04.08
| Tēma: Re: Kurpju plaukta & drēbju skapja tīrīšana... Piektdiena Decembris 11, 2009 3:36 pm | |
| mjam man ar ats zilas un brunas tiik bet pagaidam iztiksu tomer, nesen nopirku tadas kurpites ar nelielam platforminjam ^.^ | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: Kurpju plaukta & drēbju skapja tīrīšana... | |
| |
|
| |
| Kurpju plaukta & drēbju skapja tīrīšana... | |
|