| Lets be scene girl (hair extensions) | |
|
|
Autors | Ziņojums |
---|
CrazyKonata handsewn
Number of posts : 540 Age : 31 Location : in a mad Party Registration date : 23.11.09
| Tēma: Lets be scene girl (hair extensions) Svētdena Janvāris 10, 2010 2:50 pm | |
| Laikam esat ievērojuši ka šīs apbrīnojami krāsainās šķipsnas mūsu emo meiteņu matos nav īstas! pēkšņi man tādas ļoti sakarājos gribēju pajautāt vai kāds nezin vai latvijā ir iespējams tādas kaut kur iegādāties? aksesuāru veikalos esmu redzējusi rozā pieliekamos matus, bet es domāju tādus ar dizainu kā emo, piem ar leoparda rakstu vai tās ar svītŗām? Kāds nav tādas nekur manijis? lūk links ja nezinat par ko īsti runāju http://images2.fanpop.com/images/photos/8500000/Hannie-Dropdick-emo-girls-8507631-327-454.jpg | |
|
| |
5FF fabric
Number of posts : 195 Age : 33 Registration date : 26.12.07
| Tēma: Re: Lets be scene girl (hair extensions) Svētdena Janvāris 10, 2010 7:04 pm | |
| agrāk frizētavā kolonna šitās lika klāt, tur bija gan strīpainas, gan ar leoparda rakstu. veikalos diemžēl tādas neesmu redzējusi. | |
|
| |
masq handsewn
Number of posts : 576 Location : hyperbola Registration date : 09.09.07
| Tēma: Re: Lets be scene girl (hair extensions) Svētdena Janvāris 10, 2010 10:16 pm | |
| tādas ļoti lēti iespējams iegādāties etsy (nu ok, nav LV, bet tas gandrīz vienmēr ir labākais variants visam xD ) | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: Lets be scene girl (hair extensions) Pirmdiena Janvāris 11, 2010 3:55 pm | |
| Var nopirkt dabīgo matu treses un nokrāsot pats kā vien gribi. starp citu, Colloseum (?) veikalā Riga Plaza bija tādi pieliekamie pa lētām naudām (5ls? nu nevis šķipsna, bet tā labi daudz - kādi 15cm 3 rindās), tik tie bija mākslīgie un bez rakstiem. | |
|
| |
CrazyKonata handsewn
Number of posts : 540 Age : 31 Location : in a mad Party Registration date : 23.11.09
| Tēma: Re: Lets be scene girl (hair extensions) Pirmdiena Janvāris 11, 2010 8:10 pm | |
| jā esmu tā veikala patstāvīgais klients tākā zinu, bet tur tā lieta ka man tieši raksti interesē! tad man ir jautājums,ar ko jākrāso ir uz tiem matiem, ja piemēram es nopirktu vienkāršus bez raksta? | |
|
| |
Nihil fabric
Number of posts : 235 Location : Smilškaste. Registration date : 19.01.09
| Tēma: Re: Lets be scene girl (hair extensions) Otrdiena Janvāris 12, 2010 12:35 am | |
| | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: Lets be scene girl (hair extensions) Trešdiena Janvāris 13, 2010 4:40 pm | |
| Uz dabīgo matu tresēm vnk ar matu krāsu. Uz mākslīgajām... nav ne jausmas. matu krāsu tās neņems pretī var mēģināt ar k-kādiem permamentajiem marķeriem...? | |
|
| |
platformene Petticoat
Number of posts : 1399 Age : 34 Location : cave of spleen Registration date : 10.09.07
| Tēma: Re: Lets be scene girl (hair extensions) Trešdiena Janvāris 13, 2010 5:11 pm | |
| rakstiem varbūt ar stencilu un balonu? | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: Lets be scene girl (hair extensions) | |
| |
|
| |
| Lets be scene girl (hair extensions) | |
|