| Futūristiska apkakle | |
|
|
Autors | Ziņojums |
---|
Sonõra fabric
Number of posts : 243 Registration date : 21.11.09
| Tēma: Futūristiska apkakle Sestdiena Janvāris 16, 2010 4:30 pm | |
| Vai kādam šejienietim ir kaut mazākā nojausma, kā [paš]taisa šādas apkakles? Kas viņās iekšā, kā viņas pievienotas?.. Ja ne nojausma, tad varbūt vismaz pametiet savas domas, kā, jūsuprāt, kaut ko tādu mājas apstākļos varētu uztaisīt! Manis pašas variants pagaidām ir ietīt dārza šļūteni audumā un piešūt, bet tas, protams, diletanta spriedelējums. | |
|
| |
masq handsewn
Number of posts : 576 Location : hyperbola Registration date : 09.09.07
| Tēma: Re: Futūristiska apkakle Sestdiena Janvāris 16, 2010 5:58 pm | |
| he! es visticamāk taisītu no kāda pildāmā materiāla xD tb piepildītu tādu apkakli ar simtaponu vai silikonu vai ko tml. ļoti vieglu un formu nezaudējošu (laikam tad labāk der silikons..) | |
|
| |
platformene Petticoat
Number of posts : 1399 Age : 34 Location : cave of spleen Registration date : 10.09.07
| Tēma: Re: Futūristiska apkakle Svētdena Janvāris 17, 2010 12:46 pm | |
| jā, visdrīzāk varētu kaut ko iepildīt, kaut vai mīkstu, pufīgu auduma desu un atrullēt krekla audumu pāri | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: Futūristiska apkakle Svētdena Janvāris 17, 2010 7:51 pm | |
| es visticamāk paņemtu to švammveidīgo materiālu. Abrakhanā var nopirkt tieši "desiņās". Uzšuj auduma caurulīti un iver to cauri. īzī-pīzī | |
|
| |
Sonõra fabric
| Tēma: Re: Futūristiska apkakle Svētdena Janvāris 17, 2010 8:47 pm | |
| Zeloco, kas tas Abrakhans/-a ir par veikalu? Pirmo reizi dzirdu. Ja zinātu tā veikala profilu, iespējams, es tādas švammes desas varētu atrast arī savā mazpilsētā. Masq, tu minēji silikonu, bet man šis vārds saistās vienīgi ar implantiem - vai tās būtu kādas caurules no gumijai līdzīga materiāla? Platformene, bet, ja atrullēšu malu pāri, vai tad audums pārāk nenostiepsies? | |
|
| |
kjeepa.nr88 stitches
Number of posts : 380 Age : 37 Location : citur Registration date : 13.09.07
| Tēma: Re: Futūristiska apkakle Svētdena Janvāris 17, 2010 8:52 pm | |
| | |
|
| |
platformene Petticoat
Number of posts : 1399 Age : 34 Location : cave of spleen Registration date : 10.09.07
| Tēma: Re: Futūristiska apkakle Pirmdiena Janvāris 18, 2010 11:26 am | |
| ja plāno tādu, kā bildē - bildē izskatās, ka izmantots diezgan staipīgs audums | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: Futūristiska apkakle Pirmdiena Janvāris 18, 2010 11:13 pm | |
| Nu tur pat tajā veikala nav speciāli jāpēr (vai audumu veikalā vispār), Tev vajag atrast tādu švammveidīgu polsterējuma materiālu. To izmanto krēslos un tml. | |
|
| |
Sonõra fabric
| Tēma: Re: Futūristiska apkakle Otrdiena Janvāris 19, 2010 3:35 pm | |
| Šķiet, visgrūtākais šajā darbā tādā gadījumā būs atrast piemērotu krekliņu, kuru tā pārveidot. Par pildījumu man aptuveni skaidrs tagad. | |
|
| |
masq handsewn
Number of posts : 576 Location : hyperbola Registration date : 09.09.07
| Tēma: Re: Futūristiska apkakle Otrdiena Janvāris 19, 2010 7:28 pm | |
| es arī nezināju, ka silikons spēj būt tādā pat formā kā sintapons xD - kā pildāmais materiāls. bet zeloco variants laikam visideālākais - nav jādomā vai forma sanāks perfekta, pildot pufīgo materiālu iekšā tādā trubā jau visādi var sanāk :/ | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: Futūristiska apkakle | |
| |
|
| |
| Futūristiska apkakle | |
|