| Sabīnes meistarojumi | |
|
+7Nihil Youko Suigintou Black Angel zeloco kjeepa.nr88 platformene 11 posters |
|
Autors | Ziņojums |
---|
platformene Petticoat
Number of posts : 1399 Age : 34 Location : cave of spleen Registration date : 10.09.07
| Tēma: Sabīnes meistarojumi Otrdiena Janvāris 19, 2010 10:50 pm | |
| beidzot sāku postēt savus krieišonus! pēdējā laikā izvēršos: varbūt kāds bija pamanījis, cik ļoti es vaidēju par to, ka sapņoju par meln/balt strīpainām zeķubiksēm.. tad kādu laiku cerēju savā īpašumā iegūt meln/balt vertikāl-strīpainas bikes, diemžēl uzzināju, ka ražotājiem visi normālie izmēri bija izpirkti, un nācās pašai meklēt, kā sasniegt savu mērķi... tā nu vienu dienu staigāju pa alfu un atradu baltus legingus bikbokā pa 2.99 un grābu ciet. un apkrāsoju. rezultāts ir šāds: tad vēl attēlā ir redzamas manas kurpes, kuras nopirku humanā - igaunijā pa 2ls - origināli tās bija melnas, bet viņas pārkrāsoju. man šķiet, ka viņas ieguvu vasaras beigās, varbūt pat tajā reizē, kad stopēju skatīties The Birthday Massacre beigās vēl piemetu - skolas nolūkos uztaisīju hundreds and thousands (tie krāsainie cukuriņi) zeķubikses - iespaidojos no virtuļiem
| |
|
| |
kjeepa.nr88 stitches
Number of posts : 380 Age : 37 Location : citur Registration date : 13.09.07
| Tēma: Re: Sabīnes meistarojumi Otrdiena Janvāris 19, 2010 11:04 pm | |
| Cukurotās zeķubikses mani uzrunā visvairāk, bet svītras arī ir jaukas. Man patīk Tavas fantastiskās idejas. : ) | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: Sabīnes meistarojumi Trešdiena Janvāris 20, 2010 7:24 pm | |
| Strīpas!! Yay!! *hysterical* Superīgas!! Kādu krāsu tu lietoji? auduma?
Tās cukurstandziņu zeķubikses ir asām!! Lieliska ideja!
want MOAR. Es zinu, ka tu savā pagultē glabā vēl visādus labumus. | |
|
| |
Black Angel thread
Number of posts : 88 Age : 37 Registration date : 07.04.08
| Tēma: Re: Sabīnes meistarojumi Trešdiena Janvāris 20, 2010 11:02 pm | |
| Sabīnei sanāk! Tās strīpu kurpes un legingi .. burvīgi!!! | |
|
| |
platformene Petticoat
Number of posts : 1399 Age : 34 Location : cave of spleen Registration date : 10.09.07
| Tēma: Re: Sabīnes meistarojumi Trešdiena Janvāris 20, 2010 11:54 pm | |
| paldiessss legingus apkrāsoju ar tušu + fabric painting medium (pārvērš akrila tipa krāsas par auduma krāsām - piejauc 1/3 un viņas kļūst tādas staipīgas) zeķubiksēm bija spiežamās auduma krāsas - tādas, kādas tur bildē redzamas. bet jā, zeloco, tev taisnība... būtu jāsāk arī fočēt šīs lietas.. tāpēc pagrābu pirmo, kas uz plaukta stāvēja brošas ar roku līmētas/apgleznotas + vistas mugurkaulu rokassprādze viens aizvērsturisks choker no laikiem, kad nēsāju tikai violetu un melnu un ļoti mīlēju mežģīnes BET BŪS VĒL, ES LABOŠOS | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: Sabīnes meistarojumi Ceturtdiena Janvāris 21, 2010 1:24 am | |
| Zaķa broša ir TIK MĪKSTA!!! ^o^ | |
|
| |
Suigintou machine sewn
Number of posts : 760 Age : 32 Location : Why So Serious? Registration date : 20.04.08
| Tēma: Re: Sabīnes meistarojumi Ceturtdiena Janvāris 21, 2010 6:35 pm | |
| uu jauki^.^ kadas krasas izmanto? | |
|
| |
Youko stitches
Number of posts : 497 Age : 33 Registration date : 22.09.07
| Tēma: Re: Sabīnes meistarojumi Ceturtdiena Janvāris 21, 2010 6:37 pm | |
| Bāc, tik mīlīgi, ka grūti izvēlēties favorītu! Tie aksesuāri ir tik sasodīti jauki! >w< Un man vienmēr ir patikušas tavas apkrāsotās zeķubikses un vispār viss, ko tu esi apkrāsojusi! Tiešām~ Un šie legingi - superīga izeja! Smuki izskatās, tiešām. | |
|
| |
platformene Petticoat
| Tēma: Re: Sabīnes meistarojumi Ceturtdiena Janvāris 21, 2010 11:09 pm | |
| aw ^^ Suigintou - krāsas dažādas, atkarībā no situācijas - reizēm akrila, guašas ar caurspīdīgo nagu laku pāri, krāsainās nagulakas, eļļas krāsas.. kas tik kam atbilstošs, cik liela krāsas izturība nepieciešama. | |
|
| |
Nihil fabric
Number of posts : 235 Location : Smilškaste. Registration date : 19.01.09
| Tēma: Re: Sabīnes meistarojumi Ceturtdiena Janvāris 21, 2010 11:20 pm | |
| superīgi. it īpaši patīk kaklarota. | |
|
| |
Suigintou machine sewn
Number of posts : 760 Age : 32 Location : Why So Serious? Registration date : 20.04.08
| Tēma: Re: Sabīnes meistarojumi Sestdiena Janvāris 23, 2010 1:36 am | |
| noturīgi? :] vispār feini^-^ | |
|
| |
Nihil fabric
| Tēma: Re: Sabīnes meistarojumi Sestdiena Janvāris 23, 2010 2:13 pm | |
| gribēju pavaicāt-ar kādām krāsām kurpes appeckelēji? | |
|
| |
CrazyKonata handsewn
Number of posts : 540 Age : 31 Location : in a mad Party Registration date : 23.11.09
| Tēma: Re: Sabīnes meistarojumi Sestdiena Janvāris 23, 2010 7:00 pm | |
| forši legingi izskatās tik labi! es drīkstu jautāt ar ko krāsoji legingus un kurpes? | |
|
| |
Paranoid. stitches
Number of posts : 463 Age : 32 Registration date : 14.10.07
| Tēma: Re: Sabīnes meistarojumi Sestdiena Janvāris 23, 2010 9:30 pm | |
| Viss ir feins, bet man vislabāk patīk tā vistas mugurkaulu rokassprādze. | |
|
| |
platformene Petticoat
| Tēma: Re: Sabīnes meistarojumi Sestdiena Janvāris 23, 2010 10:02 pm | |
| paldies legingus - ar auduma krāsu, kuru pati iejaucu - man ir tāds "fabric medium", kuru piejauc akrila krāsām proporcijā 1:3 un sanāk auduma krāsas līdzīgas kā var nopirkt veikalos - šķidrās, nevis spiežamās. pēc tam jāpiegludina. kurpes - ar eļļas krāsu. esmu nonākusi pie secinājuma, ka apaviem tās ir visizturīgākās krāsas. vienus citus senāk apgleznoju violetus. vienīgā lieta tāda, ka kustīgās vietās ar laiku sāk drupt nost, bet vismaz apavus var viegli kopt un tīrīt. tiesa gan - eļļas krāsas vismaz 2 nedēļas žūst. | |
|
| |
CrazyKonata handsewn
Number of posts : 540 Age : 31 Location : in a mad Party Registration date : 23.11.09
| Tēma: Re: Sabīnes meistarojumi Svētdena Janvāris 24, 2010 12:21 am | |
| wow tas gan ir ilgi nu cik es zinu vislabāk ir universālais acrils, un to pēc tam jāpārklāj ar kaut kādu speciālu līdzekli akrila krāsām, lai tas nenodrūp un nenomazgājas u.t.t.(neatceros tikai nosaukumu) | |
|
| |
Nihil fabric
| Tēma: Re: Sabīnes meistarojumi Svētdena Janvāris 24, 2010 12:53 am | |
| tās eļļas krāsas ar kurām glezno,ja?Pareizi sapratu? | |
|
| |
platformene Petticoat
| Tēma: Re: Sabīnes meistarojumi Svētdena Janvāris 24, 2010 12:56 pm | |
| jap, tās pašas, ar kurām glezno man liekas, ka akrila krāsas apavos baigi ātri nobružājas | |
|
| |
Nihil fabric
| Tēma: Re: Sabīnes meistarojumi Svētdena Janvāris 24, 2010 4:54 pm | |
| būs jārok ārā savas krāsas. vienreiz mēģināju ar kkādām hobby acryl-bet diezko slikti klājās virsū. | |
|
| |
platformene Petticoat
| Tēma: Re: Sabīnes meistarojumi Pirmdiena Janvāris 25, 2010 5:36 pm | |
| vajag arī labas otas - vienmērīgām virsmām iesaku sintētiskās galu galā ar eļļas krāsām apglezno audeklus - un audekli ir auduma gabali - apavi arī no radniecīgiem materiāliem. eļļas krāsas kaut kā labi sūcas iekšā. | |
|
| |
Nihil fabric
| Tēma: Re: Sabīnes meistarojumi Pirmdiena Janvāris 25, 2010 7:23 pm | |
| - platformene rakstīja:
galu galā ar eļļas krāsām apglezno audeklus - un audekli ir auduma gabali - apavi arī no radniecīgiem materiāliem. eļļas krāsas kaut kā labi sūcas iekšā. loģiski. | |
|
| |
platformene Petticoat
| Tēma: Re: Sabīnes meistarojumi Sestdiena Februāris 06, 2010 2:31 pm | |
| | |
|
| |
platformene Petticoat
| Tēma: Re: Sabīnes meistarojumi Sestdiena Februāris 06, 2010 11:19 pm | |
| | |
|
| |
Sonõra fabric
Number of posts : 243 Registration date : 21.11.09
| Tēma: Re: Sabīnes meistarojumi Svētdena Februāris 07, 2010 1:50 am | |
| Marķierzeķubikses glītas. | |
|
| |
CrazyKonata handsewn
| Tēma: Re: Sabīnes meistarojumi Svētdena Februāris 07, 2010 7:04 pm | |
| zeķubikses tik labas ar ko tu viņas krāsoji? | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: Sabīnes meistarojumi | |
| |
|
| |
| Sabīnes meistarojumi | |
|