Sonõra fabric
Number of posts : 243 Registration date : 21.11.09
| Tēma: Re: zīmējumi un nezīmējumi Trešdiena Jūlijs 21, 2010 11:05 pm | |
| Mmm, zīmē ar drawpad'u? Pašai arī ļoti tādu gribas iegādāties, bet man beidzot jāsaprot, ka talanta līmeni tas nepaaugstinās. | |
|
platformene Petticoat
Number of posts : 1399 Age : 34 Location : cave of spleen Registration date : 10.09.07
| Tēma: Re: zīmējumi un nezīmējumi Piektdiena Jūlijs 23, 2010 6:09 pm | |
| Missile - jā, konkrēti ar 4 x 5 in wacom tablet jāpierod, daudziem sākumā nepatīk. bet kad aiziet.. hehehe. nu iztikt nevarētu, pat apstrādot bildes, sevišķi taisot fotomanipulācijas. | |
|
Sonõra fabric
Number of posts : 243 Registration date : 21.11.09
| Tēma: Re: zīmējumi un nezīmējumi Piektdiena Jūlijs 23, 2010 9:58 pm | |
| Hmm... esmu tā nopietni pieķērusies vektorgrafikai, un patīk, un gribas apgūt tik dziļi, cik iespējams. Vai tādā gadījumā man arī būtu vērtīgi sākt krāt naudu drawpadam? Fotoapstrāde savukārt tā neaizrauj, bet ir sajūta, ka vektoriem drawpads varētu būt noderīgs. Varu piebilst, ka reāli dzīvē ar drawpadu nekad neesmu strādājusi. | |
|
platformene Petticoat
Number of posts : 1399 Age : 34 Location : cave of spleen Registration date : 10.09.07
| Tēma: Re: zīmējumi un nezīmējumi Sestdiena Jūlijs 24, 2010 2:36 pm | |
| jāsaka, ka sen nav bijusi vajadzība ņemties ar vektorgrafiku.. bet, kad ko taisīju, tāpat vairāk izmantoju peli, cik atceros. visiem curviem tomēr vajag precīzākus punktus.. lietojot mazo tableti (mana ir tikai 4 x 5 ) efekts ir drīzāk tāds, ka var fiksāk veikt daudzas veiklas kustības, sanāk vairāk tāda kā gleznošana, nevis precīza zīmēšana. pieņemu, ka ar lielajām zīmēšanas planšetēm ir pavisam savādāk, un tās atvieglotu vektorgrafikas veidošanu | |
|
Sponsored content
| Tēma: Re: zīmējumi un nezīmējumi | |
| |
|