newbornangel sketch
Number of posts : 8 Registration date : 19.02.10
| Tēma: breath the open wind ^.^ *&#@^ Piektdiena Februāris 19, 2010 12:27 pm | |
| hello ppl Vārdu paturēšu noslēpumā, BET... esmu no Rīgas un jā.. meitene.. Patīk spēlēt ģitāru, rakstīt dziesmas, klausīties mūziku, pastaigas, saule, skūpsti, vasara, saulrieti, jūra, koki, ballītes, draugi... Jā.. Esmu klusa līdz brīdim kad manās rokās nonāk kārtējā alkoholiskā dzēriena pudele. Nesmēķēju, bet šad tad kompānijas pēc gadās. Ģērbjos spontāni - kas patīk to velku, bet mīļākās krāsas ir melna, zaļa, fuksij rozā, zila. Mīļākie mūziķi: MCR, Bullet For My Valentine, Dope, Slipknot, Brokencyde, Three Days Grace, Korn, 30 Seconds To Mars, Papa Roach, Porcelain And The Tramps... utt... Interesantās personības: Jeffree Star, Audrey Kitching, Hannah Beth... Labi viss, done.. tagad jautajumus, ja tādi ir. xD
| |
|
CrazyKonata handsewn
Number of posts : 540 Age : 31 Location : in a mad Party Registration date : 23.11.09
| Tēma: Re: breath the open wind ^.^ *&#@^ Piektdiena Februāris 19, 2010 1:04 pm | |
| Laipni lūgta forumā | |
|
Nihil fabric
Number of posts : 235 Location : Smilškaste. Registration date : 19.01.09
| Tēma: Re: breath the open wind ^.^ *&#@^ Piektdiena Februāris 19, 2010 2:14 pm | |
| Sveicināta! hmnnn Tu tak esi arī 30STM forumā.ne? | |
|
newbornangel sketch
| Tēma: Re: breath the open wind ^.^ *&#@^ Piektdiena Februāris 19, 2010 2:21 pm | |
| - Narkogirl rakstīja:
Tu tak esi arī 30STM forumā.ne? (+) taisnība. | |
|
Youko stitches
Number of posts : 497 Age : 33 Registration date : 22.09.07
| Tēma: Re: breath the open wind ^.^ *&#@^ Piektdiena Februāris 19, 2010 6:18 pm | |
| Sveiks, svaigi dzimušais eņģeli! ;3 Laipni lūgta mūsu draudzīgajā kopienā! Hmm, jautājumi, jautājumi. Varbūt kāds mīļākais ģērbšanās stils? | |
|
newbornangel sketch
| Tēma: Re: breath the open wind ^.^ *&#@^ Piektdiena Februāris 19, 2010 7:19 pm | |
| Sveiki sveiki Ahhh, ņu es mīlu visu alternatīvo un dikti piesaista punk-rock + ar gotisko miksējumu... Nav tā, ka esmu pieķērusies kam konkrētam.. Tobiš esmu visēdājs. | |
|
Nihil fabric
Number of posts : 235 Location : Smilškaste. Registration date : 19.01.09
| Tēma: Re: breath the open wind ^.^ *&#@^ Sestdiena Februāris 20, 2010 4:38 pm | |
| iespējams, ka kļūdos-Tavs vārds gadījumā nesākas ar S burtu. | |
|
newbornangel sketch
| Tēma: Re: breath the open wind ^.^ *&#@^ Sestdiena Februāris 20, 2010 4:48 pm | |
| hāā, nekļūdies. | |
|
platformene Petticoat
Number of posts : 1399 Age : 34 Location : cave of spleen Registration date : 10.09.07
| Tēma: Re: breath the open wind ^.^ *&#@^ Sestdiena Februāris 20, 2010 9:02 pm | |
| sveicināta pulkā! | |
|
Sponsored content
| Tēma: Re: breath the open wind ^.^ *&#@^ | |
| |
|